Şimdi Ara

Işıkları kapatın ve bu video'yu izleyin [İzlemeden önce uyarıya dikkat edin!] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
160
Favori
21.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç birşey anlamadım, ah uuh ohh diye yazılar çıkıp duruyo bişeymi olması gerekiyor biri açıklasa
  • fazla etkilemedi ama adrenelin artışı oldu sanki kalbim hızlı çarptı biraz.Gözlerimin alışmasını bekliyorum ekrana ortam fazla karanlık değildi akşam yine deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmanku -- 2 Ocak 2012; 13:47:15 >
  • Bana bir şey olmadı vallaha :D

5Dk sonra gelen EDİT: Beyler kusmaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerlinDuvarındakiÇatlak -- 2 Ocak 2012; 13:59:21 >
  • bulunsun
  • ingilizce bilmediğim için beni etkilemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishFist

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: TurkishFist

Hacı ben metal dinliyom ya .
    Renkler filan güzel ama 2ciyi izlicem şimdi

Metal mi?

O zaman bu tam senlik her ne kadar dubstep ile birlikte olsa da

Abi iyi hoşta ne biliyim ben böyle bir garip olmadım ne yapması gerek bunun bana şimdi.
    Ama arka arkadaya büssürü renk geliyor ya oralar gereksiz biçimde hoşuma gitti

epilepsiden zevk alan türk bulundu !

• Takip.
  • evde bakalım
  • dinlenecek.
  • çişim geldi bi sıkıntı olmasın bende...
  • izledikten sonra uyku bastıı valla
  • mesajım bulunsun. Dostum sen araştırmacı birine benziyosun seni de takipteyim
  • mesajım bulunsun
  • 1-.Sanırım yukarıdaki uyarı ingilizce bilenler için geçerli ses ve yazıyı aynı anda kullanıyor. Bu beynin karışmasına neden olur. (Örn: Bir elinizi sallayıp diğeriyle yazı yazın.)
    2-.Birinci vidyoda sol tarafta çıkan AH - UH gibi kelimeleri görünce İlluminatinin işi dedim. (İlluminatiyi atında AH -UH ne.)
    3-.Bunları izledikten sonra 2-4 dakika düzgün düşenemezsiniz.
    4-.Sol alt köşedeki ceddal (lluminatinin işi. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATTUSILI -- 2 Ocak 2012; 15:47:38 >

• mesajım bulunsun
  • Denerim
  • bulunsun
  • Epilepsi başlangıcı var bende izlemeye başlıyorum edit yapmazsam polisi arayın.
  • Böyle şeyler bir benimi etkilemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayAndNight

Epilepsi başlangıcı var bende izlemeye başlıyorum edit yapmazsam polisi arayın.

Ciddi ise lütfen çok kasmayın en azından sonuna kadar izleyeceğim diye yormayın. Allah korusun kimsenin başına bu konu yüzünden gelmesini istemem zaten ilk sayfadaki arkadaş dünden beridir bu video yüzünden hastaymış özel mesajla konuştuk kendisiyle işini bile yapamamış bu gün.

Bazı kişiler birşey olmaz vs diyor ancak bu konuda her ne olursa olsun dikkatli olmak gerek düşünmeyi bile engelliyor her ne kadar inkar edilse de ben dün 5'den fazla izledim ben bile birşey olmadı ki diyordum ancak etkisi sonradan miğde bulantısı olarak vurdu bana.

Kaynak olarak bazı kişilerin editlenmiş mesajlarına bakabilirsiniz onlarda miğde bulantısı gibi sorunlarla karşılaşmışlar.

Bu arada bu video'nun etkisi ışıklı bir ortamda pek etki etmez karanlık sadece monitöre odaklanmak gerek bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 2 Ocak 2012; 16:05:25 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.