Şimdi Ara

ışıkları kim söndürdü her yer niye karanlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilginizi çekebilmek için başka bir başlık bulamadım. asıl konu : öğrenciyim. internet borcumu çeşitli sebeplerden(daha çok eşekliğimden) ödeyemedim. uyarı mesajları falan geldi, dikkate almadım. en son yetkili biri aradı telekom müdürlüğünden. bayandı ve azarladı eyvallah deyip sineye çektim. borcumu taksitlendirdi 300 küsür liraya. 3 taksit ve aksi halde avukatlık falan filan dedi. ilk taksidi ödedim. ikinci taksidim bugün ve 1 haftalık ekmek alacak kadar param var ve bursum diğer ay da yatacak. bugün bu taksidi ödeyemezsem başıma neler gelecek bilgisi olan varsa içimi rahatlatıp/karartsın lütfen.telefonumu satmayı düşünüyorum son çare. teşekkür ederim okuduğun için.böyle de kibar insanım.

• avukatlık ederiz falan hep hikayedir. 300 lira için avukat tutsalar dosya masrafı falan fistan derken daha masrafa batarlar :d hadi tuttular hacizlik şeyleri alırlar öyle bir şey yoksada sonuç hapistir ama hapse girsen ne kazanıcaklar parayı yine ödememiş olacaksın :d o yüzden sen bize her ay 10 lira öde ama yine öde be derler ve taksit üstüne taksit yaparlar sıkma canını
  • Belli ki zor zamanında arayacağın kimsen yok. Niçin yanında telefon taşıyacakmışsın! Sat o telefonu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o replik öyle değildi ama nyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakirİnsan

avukatlık ederiz falan hep hikayedir. 300 lira için avukat tutsalar dosya masrafı falan fistan derken daha masrafa batarlar :d hadi tuttular hacizlik şeyleri alırlar öyle bir şey yoksada sonuç hapistir ama hapse girsen ne kazanıcaklar parayı yine ödememiş olacaksın :d o yüzden sen bize her ay 10 lira öde ama yine öde be derler ve taksit üstüne taksit yaparlar sıkma canını

canımı mı alacaklar hesabı diyorsun
  • sözleşme(taahhüt) varmıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 22 Nisan 2016; 12:21:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymühendis

Belli ki zor zamanında arayacağın kimsen yok. Niçin yanında telefon taşıyacakmışsın! Sat o telefonu.

iyi yerden geldin de, bu çocuğun anası babası yok mu o telefonu neden sattın diye sormayacaklar mı , borcumun olduğunu öğrenince iiiüüüffff. çarşı karışır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

sözleşme(taahhüt) varmıydı?

var hocam 1 yıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdn.er

quote:

var hocam 1 yıl.

http://www.hukuki.net/showthread.php?81319-TTNET-Borcu

yukarıdaki konuyu okumanızda fayda var hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozdn.er

quote:

var hocam 1 yıl.

http://www.hukuki.net/showthread.php?81319-TTNET-Borcu

yukarıdaki konuyu okumanızda fayda var hocam

burayı okuyup ta bu konuyu açtım hocam. daha önce başına gelen varmıdır diye merak ettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.