Şimdi Ara

İsim Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 kişi elektronik üzerine ( satış ve teknik servis ) , dükkan açmayı planlıyoruz aklımızda bir iki isim var fakat önerilerede ihtiyacım var isimlerimiz gökçe ve mehmet ama isimden pek bişi çıkmıyo ne olabilir sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmt- -- 17 Ağustos 2012; 23:39:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmt-

Arkadaşlar 2 kişi elektronik üzerine ( satış ve teknik servis ) , dükkan açmayı planlıyoruz aklımızda bir iki isim var fakat önerilerede ihtiyacım var isimlerimiz gökçe ve mehmet ama isimden pek bişi çıkmıyo ne olabilir sizce ?

gökmet
  • Buda bebek sayılır :)
  • New Born Electric ? Oldumu ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: FastMover

New Born Electric ? Oldumu ki

İmzandan da belli sen kurallardan baya bi bıkmışsın. O nasıl bir dükkan ismi önerisi öyle. Adamlar Wall Street Caddesine açmayacaklar dükkanı... Sözgelimi Akhisar merkezde ne işi var "New Born Electiric"in...
    "Şahinler Elektrik" bence gayet orta halli, mütevazi ve güzel Türkçemizle ortaya çıkarılmış bir elektrik dükkanı ismi olur yani. Haksız mıyım?

(İsimleri vermişsiniz de soyadları da alsak özele mi girer. Ona göre daha sağlıklı bir öneri yapabiliriz bence.)
  • Alper Tunga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı isme aşırı derecede karşıyım zaten teşekkür ederim , soyadlar şahin , diker en kötü baş harfleri düşünüyoruz GM Elektronik diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profxx

quote:

Orijinalden alıntı: FastMover

New Born Electric ? Oldumu ki

İmzandan da belli sen kurallardan baya bi bıkmışsın. O nasıl bir dükkan ismi önerisi öyle. Adamlar Wall Street Caddesine açmayacaklar dükkanı... Sözgelimi Akhisar merkezde ne işi var "New Born Electiric"in...
    "Şahinler Elektrik" bence gayet orta halli, mütevazi ve güzel Türkçemizle ortaya çıkarılmış bir elektrik dükkanı ismi olur yani. Haksız mıyım?

(İsimleri vermişsiniz de soyadları da alsak özele mi girer. Ona göre daha sağlıklı bir öneri yapabiliriz bence.)

• quote:

Yabancı isme aşırı derecede karşıyım zaten teşekkür ederim , soyadlar şahin , diker en kötü baş harfleri düşünüyoruz GM Elektronik diye.

Dikkatini çekerim sen bu mesajında soyadının şahin olduğunu söylemeden önce sana Şahinler Elektrik diye bi öneri vermiştim. Nerden esti bilmiyorum ama sanki soyadını bilirmişçesine "ŞAHİN" ismi geldi aklıma ve Şahinler Elektrik yazıverdim birden. bu bir kehanet olsa gerek

Bu arada belli olmadı mı yeni dükkanın ismi daha? Nasıl benim öneri, arkadaş kabul etmez ya gerçi..

• quote:

Orijinalden alıntı: profxx

quote:

Yabancı isme aşırı derecede karşıyım zaten teşekkür ederim , soyadlar şahin , diker en kötü baş harfleri düşünüyoruz GM Elektronik diye.

Dikkatini çekerim sen bu mesajında soyadının şahin olduğunu söylemeden önce sana Şahinler Elektrik diye bi öneri vermiştim. Nerden esti bilmiyorum ama sanki soyadını bilirmişçesine "ŞAHİN" ismi geldi aklıma ve Şahinler Elektrik yazıverdim birden. bu bir kehanet olsa gerek

Bu arada belli olmadı mı yeni dükkanın ismi daha? Nasıl benim öneri, arkadaş kabul etmez ya gerçi..

Bunu ben kabul etmem heralde çünkü ben soyad şahin değil :D Büyük ihtimal daha güzel bişi bulamazsak GM Elektronik olacak

• MG yapın bence, GM ile ilgili saçma sorular gelmesin diye

• Adı bu olsun:GÖM

• devre elektronik falan da olabilir mi acaba hani alakalı ya

• Mehmet ve gökçe hmm ;...göm, gömen ,gömücü elektronik slogan da gömmek bizim işimiz..since 2012..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.