quote:Orijinalden alıntı: snoopcesssora diyonki bana gıcıınızmı var neden topiklerime cvp yazmıonuz ismim Goran soyismim Brekovic[Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster ya böyle isimler yazacak sanız yazmayın biz gercek isim istiyoruz
quote:Orijinalden alıntı: CaRaya böyle isimler yazacak sanız yazmayın biz gercek isim istiyoruzAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: cara ya böyle isimler yazacak sanız yazmayın biz gercek isim istiyoruz şirketinize yaptıım başvuru kabul olmadıı için gerçekten üzgünüm...
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster adım: cevap soyadım: soru göbekname: topik
quote:Orijinalden alıntı: Sasaki Kojirodigimus maxımusAlıntıları Göster tamam anlasıldı size bise sorulmaz
quote:Orijinalden alıntı: CaRatamam anlasıldı size bise sorulmazAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: cara tamam anlasıldı size bise sorulmaz
quote:Orijinalden alıntı: snoopcessquote:Orjinalden alıntı: cara tamam anlasıldı size bise sorulmaz Alıntıları Göster Doruk EŞKİ
quote:Orijinalden alıntı: XR9resul balayAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: iPodMania resul balay
quote:Orijinalden alıntı: MissYouüfff adamı sınırsız banladılar! Alıntıları Göster Herhalde dayanamadı bu nasıl site banlayın beni hakim bey dedi ve gitti!
quote:Orijinalden alıntı: MissYouHerhalde dayanamadı bu nasıl site banlayın beni hakim bey dedi ve gitti! Alıntıları Göster Benim adım Fenasi ........ anladın sen onu
quote:Orijinalden alıntı: kovacıBenim adım Fenasi ........ anladın sen onuAlıntıları Göster benim ismim ne yapılacak mantıklı gelmiyor bana inan hiç?
quote:Orijinalden alıntı: Guest-51FB677BBbenim ismim ne yapılacak mantıklı gelmiyor bana inan hiç?Alıntıları Göster nayır nolamaz