Şimdi Ara

İsim Soyisim Plaka Almak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
98.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soda23

Şirketinin ismini yazdıranları anlarım ama kendi isimini soy ismini özel plaka yaptıranları hiç anlamam.
    Görgüsüzlükten başka birsey değil.

narsist'im kardeşim ben
  • Daha ucuz olsa yine almazdım gösteriş gibi geliyor tabi sizin zevkiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyacı abi

quote:

Orijinalden alıntı: Mali16

quote:

Orijinalden alinti: boyaci abi

quote:

Orijinalden alinti: Mali16

CEM CAN ANL SNM SBL gibi plakalar daha ucuz 700 800 tl bir defaya mahsus veriyorsun ama bagli bulundugun trafikte bu plakanin bos olmasi gerekiyor yani 34 CEM 01 varsa sen de ayni plakayi alamazsin 34 CEM 02 veya 34 CEM 34 gibi bosta ise alabilirsin

veya AKP CHP MHP gibi plakalar daha pahali fiyatlari beyaa ucuk binlerce tl vermen gerekir zaten böyle plakalari da milletvekilleri aldigi için sana kolay kolay vermezler alsanda pahaliya patlar tanidik falan olacak yani

yada FB GS biraz daha ucuz ama BJK daha pahali 3 haneli oldugundan 99 adet var sinirli yani
    benim aklimda kalanlar böyle saygilar

bu arada ben forumun cok eski kullanicilarindan idim ailevi meseleller yüzünden yillardir hiç ugramadigimdan kullanici adimi ve sifremi unuttum kaydettigim bilgisayarda çökünce öyle kaldi neyse

bu asagidaki de benim özel plakam nasil olmus

http://img844.imageshack.us/img844/686/wseb.jpg

İsim Soyisim Plaka Almak

kaç para verdiniz acaba

bunu paintte yaptym ama böyle isim soyisim e plaka almak çok pahaly ve her yyl da neredeyse bir memur maa?y kadar vergisi var saygylar

700-800 tl civarı sanırsam

şahsımca böyle plakaya gerek yok diye düşünüyorum tabii bu benim kişisel fikrim getirisi ve kağrı olmayan plaka için her yıl 800 tl vermeye gerek yok diye düşünüyorum tabii zevkler ve renkler tartışılmaz saygılar

• Sınırsız param olsa gene almam.Tam kıro işi
  • Metro Turizm'in bordo bi setra'sı vardı 2 katlı. Plakası 34 Gülgüzeli ...... gibi bişeydi.
  • TEK SEFERLİĞİNE 8.000,00 TL MASRAFI VAR
    PLAKAYI ALDIKTAN SONRA SENELİK ÖDEME YAPMIYORSUN.
    SADECE ARACI SATTIĞINDA PLAKA İPTAL OLUYOR.

TEKRAR ALMAK İSTERSEN 8.000,00 TL Yİ TEKRAR ÖDEMEK ZORUNDA KALIRSIN ( TABİ O ZAMANIN ŞARTLARI AYNI OLURSA )
  • Senelik 700 cidden az vardır başka bir ödemesi onun.Ben 06CANXX şeklinde bir plaka için binlerce lira dökecektim ki son anda kendime geldim

Edit:Yukarıda fiyatı yazılmış, 8binlira o plaka için olması gereken fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHAN36

TEK SEFERLİĞİNE 8.000,00 TL MASRAFI VAR

TEKRAR ALMAK İSTERSEN 8.000,00 TL Yİ TEKRAR ÖDEMEK ZORUNDA KALIRSIN ( TABİ O ZAMANIN ŞARTLARI AYNI OLURSA )

Emin misiniz bu mevzudan?
    memur maaş katsayısı hesaplamasıdır doğru olan.
    8000 TL nerden çıktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcayyucetepe

quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHAN36

TEK SEFERLİĞİNE 8.000,00 TL MASRAFI VAR

Emin misiniz bu mevzudan?
    memur maaş katsayısı hesaplamasıdır doğru olan.
    8000 TL nerden çıktı?

+1 ve yıllık ödeme oluyor diye biliyorum
  • grejuva007 kullanıcısına yanıt
    Trafik tescilden bilgi aldım.
    memurun söylediklerini yazdım
    ayrıca özellikle yıllık ödeme olup olmadığını sordum, kesinlikle başka ödeme yok denildi.
    tabi ki bu 36 plaka için. diğer iller farklı mı bilemem arkadaşlar.
    saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Bence gayet uygun valla. 700 lira demek 100 paket sigara demektir ki buda sigara içen birinin yaklaşık olarak 4 aylık sigara parasıdır. İnsanların havaya verdikleri parayı düşününce ucuz bile özel plaka.

Not: Sigara kullanmıyorum ama karşıda değilim sonuçta sigara yüzünden sürekli birileri ölüyor ve buda nüfüsü azaltıyor biryerde(Doğal seleksiyon.).

her zamankı Sıgara hesabı :):)
  • oraya vereceğin parayla yakıt deponu kaç defa doldurursun düşünmek lazım bu işler zengin parasının sayısını bilmeyenler için mesela son model mersedesin olur altında da isimli plakan olur sıkıntı yok:)
  • vay be 700tl ye ucuz muş diyen onlarca arkadaş okudum

her şeyin fiyatından bu kadar şikayetçi olan yurdum insanını anlamak zor.. ben mtv 600küsür ödüyorum pahalı diyorum sizde 700tl dha yanına ek bindiriyor normal diyorsunuz...

bu devirde memur olmak gerçekten çok zor muş demekki herkesin durumu iyi..

ben 700 sene dursam o parayı vermem gider çocuğuma harcarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Özel plakanın reklamdan başka bir faydası var mı?
    Reklam afişi alıp bilboardlara yapıştır daha ekonomik olur.

Bilboard fiyatlarından haberiniz yok galiba hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz bencede adam gs plaka diye 2 bin tlden bahsediyor .

Gider 34 galatasaray 34 alirim istediğimiz şeyi yazdirabiliyormuyuz peki bu plakalara sadece ad soyad yada şirket ismimi.

Şuan 900 civarina geliyor yillik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 26 Ağustos 2014; 20:17:20 >
  • Prof.Matematik kullanıcısına yanıt
    Yıllık abicim yıllık vergi alıyor devlettt her yıl. Artı bi'şey daha memur maaş katsayına gore degısıyor buda ne demek şu demek tüm vergilere gelen zam senin plaka verginede gelecektır ve dolayısıyla turkıye sartlarına göre her yıl artışla vergi odeyeceksin.

• Bu özel plakaların tasarımı çok kötü, kim neden para verip alıyor hiç anlamam :) bir de gereksiz dikkat çekiyor, özellikle nispeten küçük bir şehirdeyseniz nereye gidiyorsunuz kimle takılıyorsunuz herkes bilir.

Normal plakaların özellerini bulmak biraz zor ama en azından görüntüyü bozmuyor. İlla özel plaka alınacaksa da bu tarz bir plaka almak bence daha makul.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava olsa yine öyle plaka almam.
    Neyim eksikti dikkat çekmeye çalışayım ki.
    Genelde görmemiş kırolar alıyor.

• bu kıroluk için üstüne bir de para mı ödeniyormuş..
  • Arkadaşlaer ben kroyumda yıllık 900 tl ödeyerek 20 xxxxxx 32 plaka alabilrmiyim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.