Şimdi Ara

ISIM TESCIL MILLETIN EKMEK PARASI ILE OYNUYOSUN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar domaın alacaksınız whoıs cekıyosunuz ısım bosta guzel almak ıcın ıslemlere basladıgınız anda bı bakıyosunuz BELGIUMDOMAINS Veya UZAK DOGULU bırısı ısmınızı almıs! hayır hayır onları uzaklarda aramayın ! o fırma ve o sahıs ISIMTESCILIN TA KENDISI ! yok sa elın belcıkalısı cınlısı naapsın sızın turk domaınlerını! beklıyosunuz 4-5 gun belkı ısmı bırakır dıye! evet ısmı bırakıyor ama ornegın kredı hesabnızdakı parayla baska domaın aldınız ve tekrar para yatırdıgınızda otomatıkmen bıraktıgı domaını tekrar alıyor !YAPMA BUNU ARTIK INSANLARA YETER!!! NOOLUR ADAM GIBI WHO IS CEKEBILECEGIMIZ BI SITE SOOLEYIN! yeter yeter burama geldı bnıktım bu kacıncı yaa !

• quote:

Orijinalden alıntı: Turan Değerli

Bunu daha önce başka topic lerde de duymuştum. Nedense isimtescil de whois sorgusu yapanlarda bu sorun sık sık görünüyor gibi.
    Size whois çekebileceğiniz sağlam bir yer olarakwww.whois.sc adresini önerebilirim. Dilersenizwww.whois.sc/domainadi.com şeklinde de direkt sorgulama yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: agoraseo

Bunu daha önce başka topic lerde de duymuştum. Nedense isimtescil de whois sorgusu yapanlarda bu sorun sık sık görünüyor gibi.
    Size whois çekebileceğiniz sağlam bir yer olarakwww.whois.sc adresini önerebilirim. Dilersenizwww.whois.sc/domainadi.com şeklinde de direkt sorgulama yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Bu konu hakkında Phil gerekli açıklamayı yapmıştı,
    Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: MetaLiaZ

Geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    domainsearch.com

domainsat.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetaLiaZ

Geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    kesinlikle bu doğru aynısını bende bir süre önce başlık açarak dile getirmiştim. Benim gül gibi hiçbir uzantısı alınmamış olan iddaa domainim gitmişti. O günden beri bir daha isimtescil de kesinlikle whois çekmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istihbarat

kesinlikle bu doğru aynısını bende bir süre önce başlık açarak dile getirmiştim. Benim gül gibi hiçbir uzantısı alınmamış olan iddaa domainim gitmişti. O günden beri bir daha isimtescil de kesinlikle whois çekmiyorum.

Alıntıları Göster
    Bu da iyi taktikmiş.

Whois.sc haricinde whois çekmeyin, çektirmeyin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

Bu da iyi taktikmiş.

Whois.sc haricinde whois çekmeyin, çektirmeyin..

Alıntıları Göster
    isimtescil.net in ana firması yapılan whois sorgulamalarını görerek uygun olanları kendine tescil ediyor olabilir. bu bir teori ama birçok kişi şikayetçi olduğuna göre gerçeklik payı olabilir.

whois.sc uzun süredir kullandığım, SEO ve Alexa bilgileri de veren güzel bir site.

• quote:

Orjinalden alıntı: ArgothXyladan

arkadaslar domaın alacaksınız whoıs cekıyosunuz ısım bosta guzel almak ıcın ıslemlere basladıgınız anda bı bakıyosunuz BELGIUMDOMAINS Veya UZAK DOGULU bırısı ısmınızı almıs! hayır hayır onları uzaklarda aramayın ! o fırma ve o sahıs ISIMTESCILIN TA KENDISI ! yok sa elın belcıkalısı cınlısı naapsın sızın turk domaınlerını! beklıyosunuz 4-5 gun belkı ısmı bırakır dıye! evet ısmı bırakıyor ama ornegın kredı hesabnızdakı parayla baska domaın aldınız ve tekrar para yatırdıgınızda otomatıkmen bıraktıgı domaını tekrar alıyor !YAPMA BUNU ARTIK INSANLARA YETER!!! NOOLUR ADAM GIBI WHO IS CEKEBILECEGIMIZ BI SITE SOOLEYIN! yeter yeter burama geldı bnıktım bu kacıncı yaa !

yeter yeter burama geldı bnıktım bu kacıncı yaa !

kendi düşen ağlamaz hocam.bir kere hataya düşmüssün bi kere daha düşmüşsün bi daha niye ordan whois çekiyorsun o zaman.kusura bakma ama kendin kaşınmışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: jamie

quote:

Orjinalden alıntı: ArgothXyladan

arkadaslar domaın alacaksınız whoıs cekıyosunuz ısım bosta guzel almak ıcın ıslemlere basladıgınız anda bı bakıyosunuz BELGIUMDOMAINS Veya UZAK DOGULU bırısı ısmınızı almıs! hayır hayır onları uzaklarda aramayın ! o fırma ve o sahıs ISIMTESCILIN TA KENDISI ! yok sa elın belcıkalısı cınlısı naapsın sızın turk domaınlerını! beklıyosunuz 4-5 gun belkı ısmı bırakır dıye! evet ısmı bırakıyor ama ornegın kredı hesabnızdakı parayla baska domaın aldınız ve tekrar para yatırdıgınızda otomatıkmen bıraktıgı domaını tekrar alıyor !YAPMA BUNU ARTIK INSANLARA YETER!!! NOOLUR ADAM GIBI WHO IS CEKEBILECEGIMIZ BI SITE SOOLEYIN! yeter yeter burama geldı bnıktım bu kacıncı yaa !

yeter yeter burama geldı bnıktım bu kacıncı yaa !

kendi düşen ağlamaz hocam.bir kere hataya düşmüssün bi kere daha düşmüşsün bi daha niye ordan whois çekiyorsun o zaman.kusura bakma ama kendin kaşınmışsın.
    Buradan whois çekebiliyorsun. Advanced domain search yazan kutuyu kullan:

http://www.moniker.com/

whois.sc iki gün geriden takip ediyor. Tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil -- 5 Şubat 2007; 15:20:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Phil

Buradan whois çekebiliyorsun. Advanced domain search yazan kutuyu kullan:

http://www.moniker.com/

whois.sc iki gün geriden takip ediyor. Tavsiye etmem.

Alıntıları Göster
    forumda bu konuda açıklama yapılmıştı isimtescil'in böyle birşey yapma şansı olacağını sanmıyorum isimtescil dünya ölçeğinde küçük bir firma bu işi yapacak maddi gücü yok bunu yapan dünyadaki büyük firmalar bunlardan biride BELGIUMDOMAINS bu firma risk alıyor bu işin maliyeti var binlerce domaini otomatik alıp elinde kalma ihtimalini dikkata alırsak türkiye'den bir firmanın böyle birşeye cesaret dahi edeceğini sanmıyorum o yüzden isimtescil'i bu konuda suçlaman anlamsız onun için domain alırken bir kerede karar ver ve al başka çaresi yok iyi çalışmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: webline

forumda bu konuda açıklama yapılmıştı isimtescil'in böyle birşey yapma şansı olacağını sanmıyorum isimtescil dünya ölçeğinde küçük bir firma bu işi yapacak maddi gücü yok bunu yapan dünyadaki büyük firmalar bunlardan biride BELGIUMDOMAINS bu firma risk alıyor bu işin maliyeti var binlerce domaini otomatik alıp elinde kalma ihtimalini dikkata alırsak türkiye'den bir firmanın böyle birşeye cesaret dahi edeceğini sanmıyorum o yüzden isimtescil'i bu konuda suçlaman anlamsız onun için domain alırken bir kerede karar ver ve al başka çaresi yok iyi çalışmalar

Alıntıları Göster
    gidin arkadaşlar türk sitesinden whois felan çekilmez. adamlar kaydediyorlar akşam oldumu gözden geçir. beğendiğin varsa al sonra adam gelsin seni bulsun

Bir işi yapıyorsanız hakkı ile yapacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emil.halilov -- 5 Şubat 2007; 23:02:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emil.halilov

gidin arkadaşlar türk sitesinden whois felan çekilmez. adamlar kaydediyorlar akşam oldumu gözden geçir. beğendiğin varsa al sonra adam gelsin seni bulsun

Bir işi yapıyorsanız hakkı ile yapacaksınız.

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun üzüldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2D6CE7B85

geçmiş olsun üzüldüm

Alıntıları Göster
    sizde gidin elmahostan çekin

https://www.elmahost.net/domain-arama/

daha sonra domainin üzerine tıklatın whois bilgilewri gözüksün
    bu konu daha önce çok açıldı ve cevaplandı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2D6CE7B85

geçmiş olsun üzüldüm

Alıntıları Göster
    sadece isimtescil deil ki böle yapan,
    ama gerçi onlar da emir kulu

• quote:

Orijinalden alıntı: slmnd

sadece isimtescil deil ki böle yapan,
    ama gerçi onlar da emir kulu

Alıntıları Göster
    http://www.vt.com.tr/hizmetlerimiz/satis/alanadi_kayit.asp
    http://www.natro.com/DomainNames/

• quote:

Orijinalden alıntı: aktifnet

http://www.vt.com.tr/hizmetlerimiz/satis/alanadi_kayit.asp
    http://www.natro.com/DomainNames/

Alıntıları Göster
    İsimtescil domainlerini hacklemek cocuk oyuncagı
    Öyle herkesin alışveriş yaptığı domain sitelerinden domain almayın..
    Kaliteli bi yer olsun bilinmese de işinize yarar
    İsimtescil ucuz ama olsun sonuçta domain elden gidiyo

+ İsimtescil Domain Marketing e girin çıkan siteleri whoiste aratın %80 inin bilgileri çıkacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 6 Şubat 2007; 16:31:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Peacifullord

+ İsimtescil Domain Marketing e girin çıkan siteleri whoiste aratın %80 inin bilgileri çıkacaktır

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

domainleri nasıl hackliyorlar hocam? olayın mantığı nedir ondan soruyorum hackleyeceğimden değil.benimde isimtescilde 5-6 tane domainimin var.nası önleyebiliriz.bi anlatırmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: omar1907

quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

domainleri nasıl hackliyorlar hocam? olayın mantığı nedir ondan soruyorum hackleyeceğimden değil.benimde isimtescilde 5-6 tane domainimin var.nası önleyebiliriz.bi anlatırmısın

Alıntıları Göster
    domain yada mail hacklayıp kendini adam sananlar var işte. boşver sen ,satın aldığın yer bir şirket.hacklansa bile onların sorumluluğu altında ve domainlerini geri alırsın.takma kafana ,kendini tatmin ettiğiyle kalır saldırı yapan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifnet -- 7 Şubat 2007; 0:48:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aktifnet

domain yada mail hacklayıp kendini adam sananlar var işte. boşver sen ,satın aldığın yer bir şirket.hacklansa bile onların sorumluluğu altında ve domainlerini geri alırsın.takma kafana ,kendini tatmin ettiğiyle kalır saldırı yapan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aktifnet

çok doğru aktifnet.Msn felan hackleyen leri anlamıyorum egolarını tatmin ediyorlar sadece.Ellerine ne geçiyor mail adresi hackleyince

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.