Bildirim
İşin içinden çıkamıyorum (Frontpage-Tablo)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tablonun boyu uzadığı için oluyor.
tablonda kayan resmin bulunduğu bölüme bir satır daha ekle(row). üstteki satıra resmin boyu kadar değer gir(height), alttaki satırın yükseliğini height="*" yap. sorun çözülür. -
sarırın yüksekliği artıkça resimi dikeyde ortalıyor galiba
dw de
tablo içindeki nesneler için dikeyde top, middle, bottom vb.. seçenekler vardı
frontpage de de vardır bi bak -
quote:
Orjinalden alıntı: frezmb
dw de
tablo içindeki nesneler için dikeyde top, middle, bottom vb.. seçenekler vardı
frontpage de de vardır bi bak
Evet o özellik Frontpagede de mecut. Gelgelelim benim sorunumu çözmedi. Yalnız "armra" nın tavsiyesine uydum ve sorunu çözdüm. Her ikinize de ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Saygılarımla... -
vertical-align (v-align) kodunun işleyişini biri açıklarsa iyi olur . zira ben verimli kullanamıyorum. büyük ihtimalle bir şeylere bağlı çalışıyor.
z-index ve position-relative ilişkisinde olduğu gibi!! diye tahmin ediyorum. -
tablo ici tablo ile sorunu cozebilirsin resimde tabloyu bolumlere ayirmissin bolumlere ayirsan dahi kendi genisligini asan bir sey konulunca asagi atar sol tarafi bolumledigin tablo icine tekrar tablo eklersen dierinden bagimsiz olmus olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X