hocam şuan mevcutta 3.2 mt petek var. verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim umarım faydasını görürüm bir fiyat aldım 13.250 tl diyor 2 petek için. Fiyatlar uçmuş. |
Isınan petekler ama ısınmayan oda (2. sayfa)
-
-
hocam hurda olarak verebiliyormuşuz sanırım demirciye. ki gerçekten hurdalar hiçbir işe yaramayan mütahit petekleri. kendini ısıtmaktan başka bir faydasını göremedim bu zamana kadar. Bir çuval para veriyoruz aldığımız karşılığa bak gerçekten yazık. Adam gibi bir petek koymaktan bile acizler.
-
Camların üzerinde içinde herhangi bir etiket var mı? Her çift cam yalıtım özelliğine sahip olmuyor.
-
Genelde evin metrekare ne işe %10 petek uzunluğu yeterli olacaktır kuzeyde olsa konum 7 metre toplamda Petek uzunluğu yeter size şuan 4 metre civarında bence çok yetersiz
Ben olsam kuzeydeki odalardaki yatak odası ve çocuk odasında petekleri söker 1.20 cm petek takar
Çıkan petekleride hol ve mutfak takar sorunu çözerim
Aynısını 120 metrekare net 108 metrekare olan evimde yaptım sorun hallloldu ark odaları benimde isimiyordu 80 cm petekleri 120 cm yaptım salonada çıkan petekleride birini taktim sorun çözüldü umarım dizinde hallolur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalıtımlı evde kuzey cephe ısınmıyorsa petek boyu yetersizdir,camlar da sorun vardır yada üst alt katlarda boşluk vardı , üst kat çok etkilemez ama alt kat yakmiyorsa boş ise isitmak kolay olmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herhangi bir özelliği yok hocam standart çift cam 16 mm boşluklu cam kullanılmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende şuan 4 mt bile petek yok 3.20 mt toplamı. Umarım hallolur yer de çok soğuk oluyor parke altında sadece şilte serilmiş ayaklarım sürekli üşüyor terliksiz dolaşamıyorum. Onun için de bi araştırmaya girdim herhangi önerdiğiniz bir malzeme var mı parke altı için
Bu yalıtım işinde aslında çok detay var sözde çoğu evde yalıtım var ama hep adi malzemeler ile yapıldığı için çok da işe yaramıyor. Oturduğum evde çift yalıtım var, hem duvaların içinde hem de dışında, kendim kaliteli bir doğrama modeli ve ısıcam sinerji taktırdım, geçen sene en soğuk ayda bile günde 5 m3 tükettim ki o da eski nesil kombi ile. Bu sene kombiyi değiştirdim tahminime göre günde max 3-4 m3 yakar. Ev ankarada ve tepede sayılır 130 m2, kuzey-batı cephe. Şimdi çoğu kişi salladığımı iddia edecek ama yalıtım kalitesi o kadar fark ettiriyor işte. Bu arada oda termostatı kullanıyorum sürekli 21-22 derece arasında oluyor ev. Kısacası evin yalıtımı kötüyse çok yapacak bir şey kalmıyor.
-
Hocam içten yalıtımı da ekstra olarak ben yaptırmak istiyorum ama bazı kesim de iyi olmadığını söylüyor iç mantolamanın. Tavsiye eder misiniz
Bir bilgim yok o konuda ama doğrama ve cam konusunu es geçmeyin asıl problem onlar oabilir.
-
İçten yalıtımın nasıl yapıldığı önemli, xps koyup üzerine sıva olacaksa mantıklı değil, ama taşyünü üstüne alçıpan yaparsanız mantıklı olabilir.
-
Petekleriniz yetersiz, duvar yalıtımı kadar eviniz müstakilse taban ve taban yalıtımıda çok önemli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Macun
merhaba ev dubleks ortada kapı var kışın kapalı
salon ile ufak oda birleşmiş yaklaşık 36m2
2m+1m petek var aynı hizadan bağlı
ev 22 derece de ısınıyor
hava sıcaklığı 0 derecelerde çok çabuk soğuyor
9 metrelik Dış duvar boşta yalıtım yok yanda ki bina kat sayısı az olduğundan kapatmıyor
9 metrelik yere içten yalıtım ne yapabilirim cam balkon olan yere dıştan da yapabilirim .içten yaparken petek borusunu da alta alsam dirsek koyulacağından kayıp olur mu ?
odanın diğer tarafı balkona cam balkon var diğer tarafın apt boşluğuna bakıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X