Şimdi Ara

İşine arabayla gidenler günlük kaç km yapıyorsunuz ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
3.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günlük tam olarak git gel 50 km yapıyorum 3 gün hafta içi araç 1.4 Tsi Scirocco agresif hızlı vs kullanmam ortalama 7 LT yakıyorum hesaplarsak

7 x 4.71(bugünki benzin fiyatı) = 32.97 TL yapıyor 100 km de 3 gün dediğim için yarısını da eklersek 49.5 TL yapar hadi biz ona 50 TL diyelim haftada

Toplu taşıma ile gidilecek olursa öğrenci akbili (İstanbul)

1.10 + 1.10 + 1.10 + 0.45 + 0.40 = 4.15 TL bazen minibüs biniyorum ki maşallah minibüs fiyatları otobüsün neredeyse iki katı, biz ona ortalama 5 TL diyelim günlük x 3 gün sayısı yapınca 15 TL haftada yapar

Aralarında haftalık 35 TL fark oluyor ama kullandığım yol genelde trafiksiz (İstinye-Incirli) arası araba ile 30 dakika olan yol öbür türlü 80 dakika sürüyor yaklaşık ki Metrobüse binmeye çalışmak ! Gibi bir söz olduğundan canım memleketimde aradaki fark gözümde hiç büyümüyor, araç zaten daha az yakan bir araç olsa gözüm kapalı giderim

Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah beylikdüzünden zeytinburnuna. Akşamda Zeytinburnundan beylikdüzüne. Sahil yolunu kullanırsam 70, E-5 kullanırsam 60 km toplamda. Toplam yolum 2.30 saat civarı sürüyor gidiş geliş. Gidiş geliş toplamda 15 TL civarı yakıyor.
  • turbobenzin06 kullanıcısına yanıt
    Hocam arkalarında ed yazmıyor 320i yazıyor sadece farkı anlayamıyorsunuz kaputu açmadığınız sürece :) benim araç kırmızı değil hocqm ama kapışırdık olsaydı. Ömrümün çoğu otobanlarda geçti :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben günde 20 km yapıyorum haftada 4 ayda 16 gün arabam dizel aylık 350 km felan 5.3 lt ortalamam var toplam aylık 500 km geziyorum

• Okula gidip geliyorum , dükkana ve spor salonuna falan gidiyorum. 70 km falan buluyor. Okula gitmezsem 25 km 30 km arası yol yapıyorum.
  • Toxicated kullanıcısına yanıt
    alırım anahtarını kara şimşeğimle

https://www.youtube.com/watch?v=YrN4Dwirs-Y,

ölümüne otobancıyız agaaa

yaza geliyorum kanka buluşalım bi kükret w210u satarsın f30u

şaka bi yana bende f30 düşünüyorum tavsiye eder misin 100 bilemedin 105bin çıkıyor 2.0tfsi b8 a4 veya e90ın güçlü bir motoru geliyor ve bu iki modeldede cebimde para kalıyor. Bir yandanda olmuşken tam olsun diyorum. F30un tipi güzel birde alırsam 3.20d xdrive istiyorum birkaç eklenti chiple birlikte 250bg 500nm canavar olur o. Xdrive karda kıştada üzmez diye düşünüyorum.

• Trafiğe sebep olan tayfa burada demek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimin önüne kadar sabah işe gidiş, akşam eve dönüş servisi var ama , hayata kaç kere gelip S60 kullanacağım ki deyip arabamla gidip geliyorum.

O koltuğun rahatlığını yaşayarak, keyifle müziğimi dinleyerek günde 15 km gidiş, 15 km geliş ...

Ayda 1 depo yakıyor..

Onu da kuruşla hesaplayacaksak, neden araba alalım ki ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbobenzin06

ankarada ego yani belediyenin kendi araçlarında tam 2, beyaz yani özel halk otobüslerinde tam 2.40 istanbulu bilmiyorum. 780km yani 26 gün git gel 52x2=104 diğer türlü 52x2.4=125 yani aradaki 70-80 lira farka değmez çekilecek eziyet bence..

en iyisini yapıyorsunuz

İş yerime tek otobüsle de gidemiyorum ki. En az 2 otobüs o da yolu uzatarak. Günde sadece gidiş ücretim 2.40+1,25+750=bla bla bla. Şu an hesaplayamıyorum kafam çok dolu. Gerisini siz düşünün.
  • 2 günde bir 12 km falan gidiyor araç...
  • turbobenzin06 kullanıcısına yanıt
    Hocam f30 güzel araçtır selefleri insignia c klass audi a4 e göre daha iyi bir araçtır şimdi hepsinin tek tek sebebi var ama uzun uzun yazmak içimden gelmiyor şuan. Ama kısaca c parasını hak etmiyor arkası dar insignia motor aktarma bitik audi a4 olabilir ama o araç spor değil gayet sade bir araç hem spor hemde konfor bmw de

• git gel 1800 metre civarı
  • Haftaici 19km gidis 19km gelis esenyurt-yenibosna kuyumcukent aracim 95 orta kasa broadway 220-250 arasi yakiyo dur kalklarla

• okula 14 km git gel.

1.60x2 = 3.20 TL otobüs parası + 400 metrede yürüyüş var.sağlıklı yaşam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Evimin önüne kadar sabah işe gidiş, akşam eve dönüş servisi var ama , hayata kaç kere gelip S60 kullanacağım ki deyip arabamla gidip geliyorum.

O koltuğun rahatlığını yaşayarak, keyifle müziğimi dinleyerek günde 15 km gidiş, 15 km geliş ...

Ayda 1 depo yakıyor..

Hocam aracınız kaç model? 1.6 otm mi??

• Ev iş arası çok şükür 250metre. Bazen arabayla gidiyorum git gel 500metre
  • 10 km gidiş 10 km geliş hepsi e5 trafigi. Genellikle dur kalk cok oluyor özellikle sabah ise gidiş saatinde.km de ortalama 27 kuruş yakıyor. Haftada 100 km ayda 400 km eder. Birde haftasonu bazen karşıya geciyorum toplam aylık 700 km yapiyorum. Ama yazın uzun yolum var :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 6 Mayıs 2015; 22:36:34 >
  • Git gel 160 km

• quote:

Orijinalden alıntı: konkaww

quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Evimin önüne kadar sabah işe gidiş, akşam eve dönüş servisi var ama , hayata kaç kere gelip S60 kullanacağım ki deyip arabamla gidip geliyorum.

Ayda 1 depo yakıyor..

Hocam aracınız kaç model? 1.6 otm mi??

2102 Kasım üretimi, 2013 trafiğe çıkışlı 1.6 dizel otm.
  • Arabayla gidersem 23+23=46 km yol yapıyorum ve 25 dk da gidiyorum. İzban kullanırsam toplamda 4.50 tl harcıyorum ve 1 saat 10 dk da gidiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.