Şimdi Ara

İşine arabayla gidenler günlük kaç km yapıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
3.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben başlayayım, günlük git gel 70km yapıyorum, aracım E200komp. w210 + chip var. Yazılım performanstan ziyade ekonomiye yönelik olduğu için performansta değişim olmadan (belki psikolojiktir binen birkaç kişi sanki tam anlamıyla kaçmıyor dedi) %15-20 civarında az yakıyor (hesaplarıma göre).
    Gerçi trafik yok denecek kadar az 70km nin 50-60km si otobandan.
    İş içinde şirket aracı 1.6hdi peugeot 407 comfort var ama burnu çok uzun ve alçak evin garajına girmiyor (çapraz vs yolu yok direk kırar atar tamponu) mecbur kendi aracımı kullanıyorum. Yolun ortasında bırakmayada gönlüm el vermiyor vefa borcu diyelim.. Onun yakacağı yakıtı veriyor patron üstünüde ben tamamlıyorum mersoyla gidip geliyorum

not: servis var da benim taraflara gitmiyor ne yazıkki o yüzden tutupta gereksiz araç demeyin :)

• Valla ben hepi topu git gel 10 km yapıyorum. Aslında minibüsle de giderim ama araba varken gerek görmüyorum.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    yüksek motor kısa mesafede içmiyor mu ?

ne kadar fark ediyor arabayla minibüs ? aylık 50-60 bilemedin 70 lira fark ediyorsa salla bin arabana bence
  • Günlük 50 en az max 150 şehiriçi mersinde yaşıyorum her 400 bilemediniz 500 metrede bir ışık kendimi ne kadar kastıysamda 8.8 in altına inmedi 320i ED ( 1.6 lt 170hp // racechip 215hp )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hergun 80 kilometre kesin.
    Haftanın en az uç günü 120 km.
    Bugun 120 km günüydü mesela.
    Kendi aracim, benzinli

• Ev iş git gel 34km. Sabah giderken problem yokta akşam dönüş biraz trafikli oluyor. Aylik akbil alıp git gel yapsam 170 tl. Araçla 170 tl yakıt harciyorum 100/6 litre... yanlız ulaşımda toplu taşıma amma pahalanmış ya...

• tam tamına 53 km :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toxicated kullanıcısına yanıt
    flamingo yolunu (yanlış hatırmaladıysam adını) yakıyorsunuzdur şimdi o canavarla :)
  • Başlığa fakirler girmesin yazsaydın =)
  • Ev okul 60 km araç 2014 polo tdi. 6.5 yakıyorum. Otobüs + metrobüs yapmam lazım arabayla aynı süre nerdeyse.

Sabah 1 saatte gidiyorum ,dönerken 25 dk

• K E N kullanıcısına yanıt
    hocam :( ne alakası var arabayla daha ucuza geliyor toplu taşımadan asıl biz zengin görünümlü fakiriz :)
  • turbobenzin06 kullanıcısına yanıt
    Sahili diyorsunuz hocam
    Oradan pek geçmem eğer basıyor olursam ama düzlükte gittiği kadar 120-130 sonra fren yapıyorum dur tekrar gaz durup kalkarken arka geziyor biraz o da ayrı heyecan :) şuanlar sakin sürüyorum ama bide bugün hastayım hiç basmadım desem yeri

• quote:

Orijinalden alıntı: turbobenzin06

hocam :( ne alakası var arabayla daha ucuza geliyor toplu taşımadan asıl biz zengin görünümlü fakiriz :)

Kesinlikle haklısın...

• evimle işim arası 6 km 10-15 dk

toplu taşımayla 2 dolmuş, beklemelerle 45 dk

yada 1 metroya kadar servis sonra metro sonra işyerine kadar servis 3 araç değiştirmem gerekli
    beklemelerle 1 saatin üstü,
    hele bide sabah saatindeki servisi kaçırırsan yarım saatte bir servis kalkıyor.

ama günlük araçla dolaşmam ortalama 100-150 km buluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend1982 -- 5 Mayıs 2015; 21:50:42 >
  • 20 km bazen 25 km Gidiş geliş toplamda 30 dakika sürüyor. tüketim 25 krş 1.6 lpg
  • Günde 15 gidiş 15te geliş yapıyorum. Günde 30km'den hesaplarsak ayda 780km yapar. Ayda maksimum 203TL yapıyor. Otobüs eziyetini çekeceğime arabama binip giderim.
  • Nekadar meraklı insanlar var sanki bedava benzin dağıtacak.

• Aslında tam olarak 49 km ama gün içinde ufak işleri de halletmek için oraya buraya gidince 70-100 arasını buluyor :)
  • Kendi aracımla çalışıyorum, günlük 90-100 km yapıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okula giderken 3 sene dolmus rezaleti cektim. Simdi arabamla gidiyorum. Git gel 10 km. Fiesta 1.25 benzin kullaniyorum. Dolmus ise 75 kurus. Bedava da olsa binmem mumkun oldugunca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.