Şimdi Ara

ısınıp kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar l1320 kullanıyorum, son zamanlarda bu sıkıntı aşırı sıklaşmaya başladı.

Şu lanet gereksiz salak işletim sisteminde adam akıllı uygulama olmadığı için sürekli exporerdan gerekli işleri yapıyorum, 15 dk - 30 dk arası telefon ısınıp yeniden başlatıyor kendini, dolayısıyla her ne yaptıysam yarıda kalıyor.

Telefonu sıfırladım hiç bir değişiklik olmadı, servise göndersem de o haysiyetsizler teşefonun yazılımını güncelleyip geri göndereceklerini biliyorum. hâliyle satıp başkasının arkamdan sövmesini de istemiyorum.

Şu haysiyetsiz cibilliyetsiz wp den o kadar nefret ettim ki pc de bile windows kullanmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Galiba ürün fabrika çıkışı hatalı. Bende de 1320 var. Saatlerce oyun oynadığım zaman yukarısına el değmiyor ama hiç kapanmadı daha. Sen bir daha gönder servise. Tüketici hakları ile de tehdit et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıslanmış tarhana

Galiba ürün fabrika çıkışı hatalı. Bende de 1320 var. Saatlerce oyun oynadığım zaman yukarısına el değmiyor ama hiç kapanmadı daha. Sen bir daha gönder servise. Tüketici hakları ile de tehdit et.

Maraşlı mısınız

Ve sizin ürün defolu galiba hocam

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    Evet başgan :)
  • Telefon defolu değil 1 senedir kullanıyorum son 1 aydır böyle azıttı. Daha önce kapanmıyordu

Benden sorduysan ben sındırgılıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: ıslanmış tarhana

Evet başgan :)

Bende hocam memnun oldum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.