Şimdi Ara

İsiniyor olabilirmi ? normalmi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus n550jv notebook a sahibim . İlk aldigimda bu notebook ta battlefield 4 ultrada 62 dereceden fazla gormedim 5 gun gecti ayni makina ayni grafikte 70 lere 80 lere cikar oldu bu neden oldu ? Nasil engellerim ? Yol yakinken aldigim yere gerimi gotureyim ? Birde bu notebook un digerlerine gore yan kismi deilde F 8 tusunun hemen ustu on panel isiniyor ?? Dogru hava surkilasyonunu bu notebookta nasil saglarim ?? Yardim ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Isıları yanlış ölçmüşsünüz bf4 gibi bir oyunda 62 derecede kalmaz bu makine,kaldı ki 80 derece normal o anda ölçtüğünüzde yanlış ölçmüşsünüz hatta aynı oyunu sıcaklık programı hangisini kullanıyorsunuz bilmiyorum Aida64 veya hw monitör kurun programı açın oyuna girin yarım saat sonra oyunu görev çubuğuna çekin programın resmini buraya atın 62 derecede kalmaz 80 derecelere çıktığını görürsünüz.Bu makinenin hava çıkışları panelin altında olduğu için f tuşlarının bölgesinin ısınması doğal işlemci ve ekran kartıda o bölgede fanların karşılığına denk geliyor.Bf4 gibi bir oyunda ısınma sorunu şu haliyle yok normal seviyede .Bu makinenin önceki serilerinde de ısınma vardı bundaN önceki modellerde 90 üzerini görüyordu makineler bunda da görenler oldu.Bu oyun makinesi değil multi medya bu haliyle bile normal ısınıyor dediğiniz sıcaklıklara göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 11 Şubat 2014; 11:01:08 >

• Kardes 45 dk falan oynadim gpu 83 cpu 76 gibi gordum . Bir zarar verirmi ? Sogutucu ise yararmi ?

• Buna rağmen bile bir çok makineye nazaran normal soğutucu tabiki etki eder.Yada güç ayarlarına girin gelişmiş güç ayarları var ora işlemci kullnımı var onu pilde ve fişte oyunlarda %80 seviyesine düşürün bu oyunda performans kaybı oluşturmaz ısınmanın düştüğünü göreceksiniz.
  • Tessekurler denicem .

• Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Kardes gercek baya bi fark oldu bu ayar ile kasma filan pek raslamadim buna benzer baska ayarlar varmi ? Bildigin

• Sıcaklık yönünden kasma olmaz olursa senin yaptığın ayarlar yönünden kasma olur.
    Bu oyunu hangi ayarlarda oynuyorsun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.