Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: y.C.g

4500 alanda var

yav he he, bilmesek yedirceniz. devlette öyle bi maaş yok hemşireye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maroon On

quote:

Orijinalden alıntı: perSNN

quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

pro gamer mısın? bende onlardan olmak istiyorum. büyük büyük şekilli kulaklıklar, kocaman ekranlar, pahalı ekiplamlar filan offf hayalim ya. oyun oynayıp para kazanıyosun acayip yetenekliyim oyuna doğal yetenek yani bilmem hiç gördün mü? yeni bir oyunda 1 el atsam 2.de herkesi yeniyorum arkadaşlarla cafede filan adımı herkes bilir hedşhot manyağı yaparım adamı

benzeri bir iş diyelim, geliştirilmelerine yardımcı oluyorum :) bir elimde kahve diğerinde sigara veya kek :) sorsalar çalışıyorum :) bazen birşeyler getirtip sattığım da oluyor, ya da birşeyleri tamir ettiğim de oluyor, birilerine birşeyler tavsiye ettiğim de, 3 boyutlu tasarım yaptığımda... Tam olarak ne iş yaptığımı söylemeyeyim :) Rakibe gerek yok :D Ama vaktimin büyük çoğunluğun bilgisayar başında zevk alarak geçiyor diyebilirim.

Bildiğimiz internet cafe girişinde duran elemansın işte. (Bu yazdıklarından onu anlıyorum.)

Adamlar yazmış 5 bin 7 bin. O ücreti alan adamın nasıl boş vakti olur da dh de üstelik konu dışında takılır?

Ben TL ye cevirdiginde brut 12500 TL, net 9600 TL aylik civari aliyorum (+yilda 20 gun tatil iznim var, eger yapmazsam paraya cevirebiliyorum + 15 gun kisisel gun iznim var).

Su foruma takilmamin amaci kafami dinlemek ve gundemi takip etmek; kaldi ki cok daha yuksek (20 bin TL aylik civarinda) kazananlarinda oldugunu ve buralarda takildigini biliyorum. Zaten gunde 7.5-8 saat falan calisiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 9 Ağustos 2015; 4:44:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

quote:

Orijinalden alıntı: Ramsay Bolton

quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Radyoloji Teknikeriyim
    Devlet Hastanesinin taşeron yoluyla kurdurduğu MR cihazında çalışıyorum.
    Maaş 1400Lira .Atanamıyoruz.
    Kahrolsun modern kölelik.Taşerona hayır!

Bu Arada sağlıkçıların bugün saat 14:00da sağlık bakanlığı önünde eylem ve basın açıklaması vardır.Sağlıkçı varsa davetlidir.

2yıllık ilk ve acil yardım okumak mantıklı mı hocam? Atanma durumları nasıl paramediklerin

Şu an verdiği mezun sayısına göre çok iyi.2 yıl sonrası için bişe söylemek zor .

Sağolun hocam, teşekkür ederim

• IO kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorsanız konuşmayın bence.
  • Ogrenciyim, spor hocaligi yapiyorum yazin 900-1000(haftada 4gun 2-3saat) okul zamanida 500-600

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IO

quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

4500 alanda var

yav he he, bilmesek yedirceniz. devlette öyle bi maaş yok hemşireye

Benim bildigim hemşire maaşı 2500tl hastane dönerine göre 3000a kadar cıkıyor
  • ThisisaNightmare T kullanıcısına yanıt
    Anasayfada favorilerde nickini gordum daldim konuya Sarp abi :D
    Sarp abi 12500 ne ya yeniyormu ?
    Saka bi yana abi kac tl ay sonu kenara atabiliyorsun yurt disinda ?
    Bu arada 2 sene İstanbul da kalip kafa dinleme karari aldim bana göre ideal meslegi bulmak icin ( teknoloji sektorunde kariyer yapma gibi dusuncem halen var ama hastane ortami daha cok hosuma gidiyor bide doktor luk alcak puan yok bende gunun 20 saati ders calisip tip fakultesine girsem bile yine bayagi ders calisip ta 6 sene okulu bitirip tus a girmek vs cok zorlu bi ders hayati var diye üniversite tercihlerini öylesine yaptim İstanbul da tam burslu ilk ve acil yardim bolumy kazandım sansa bala son konusmamizdan yana.gorusme firsatimiz olmadi burdan yardirdim gelismeleri :) )

• Forumda herkes zengin maşallah:) Burayı okuyunca kendimi Amerika'da hissettim.
  • Elektrik elektronik muhendlisligi mezunlari nekadar aliyor tahmini

• Neo N kullanıcısına yanıt
    Size radyasyon izni veriliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

ahahah hocam yapmayın, net maaş 2400 civarında buna nöbet + döner + performans eklenince maaş uçuyor. Ayrıca tanıdıklarınız lise mezunu mu ? Hemşirelikte maaş konusunda çok etken var çalıştığı servis bölüme göre değişiklilik gösterir Bknz. Acil ve Yoğun B. servisleri 2x nöbet ve fazla döner alıyor. Benim arkadaşım Erzurum'da Ameliyathanede sorumlu Hemşire 5500 Tl alıyor.

Öğrenciyken size ücret veriyolarmı hastanede staj görürken ?
  • saha mühendisi
    maaş 2000 euro
  • Volvo Polonya'da It departmanında Turkish Speaking helpdesk agent pozisyonunda işe başlamayı planlıyorum,kontratı yaptık şartlarda anlaştık,Türk parasıyla 3 bin lira civarı başlangıç maaşı söz konusu,turizmci ve it geçmişi olmayan birisi için başlangıç seviyesi için makul,en azından burada kafam rahat

Türkiye'de Turizm sektöründe , önbüro müdürlüğü yaptığım vakit yüksek sezonda aylık ortalama 5-6 bin'i rahat buluyordur fakat o işin stresi,sezonluk olması,buradaki hayat standartları vs.. az'a tamah ettiriyor.

Eyyorlarım bu kadar.
  • İşim asansör pano imalatı
    1400₺ maaşım var.Mesai,prim vb. Yerine göre 1700-1800₺ aldığımızda olur.
    Her gün ayakta 8 saat çalışıyorum önermem.

• Belki yeri değil ama bi sorum olucak Mcdonalds a iş başvurdum kabul edildim evrakları doldurdum falan sigorta işlemleri için herşeyi yaptik sigortan başlayınca biz seni aricaz başlicaksin dediler bu işlemler kaç gün sürer? dün yaptim herşeyi ne zaman başlarim sizce?
  • -hay@let- kullanıcısına yanıt
    Stajda ücret vermiyorlar ama biz özel hastanelerde geceleri nöbet tutuyoruz ücret alıyoruz.

• biyomedikal cihaz teknolojisi stajer
    2 hafta daha 50şer tl alırım herhal
  • Birkaç tanıdığımı yazıp yardımcı olabilirim

ODTÜ elektronik mezunu 8 yıllık tecrübe savunma sanayi - 7 bin tl
    İTÜ uçak mezunu 5 yıllık tecrübe savunma sanayi - 5.5bin tl
    ODTÜ inşaat mezunu almanya nükleer tesis - 6 bin euro
    İTÜ Gıda mezunu 15 yıllık tecrübe ilaç firması - 10 bin tl
    İTÜ Makina mezunu 1 yıllık tecrübe - 4 bin tl
    YTÜ Makine mezunu otomotiv 4 yıllık tecrübe 4 bin tl
    İTÜ Makina Prof. 30 yıllık tecrübe - 20 bintl ++ üstü
    ODTÜ bilgisayar mezunu amerika yıllık 70 bin dolar
    YTÜ Makine 2 yıllık tecrübe inşaat sektörü kuveyt 6bin dolar

Şimdilik aklıma gelenler bunlar geldikçe güncellerim
  • Tekstil
    Sabah 8.30 aksam 7 de çıkıyorum
    Maaş 950 lira
    Hayat zor birader :(

• quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

Size radyasyon izni veriliyor mu?

Yok öyle birşey.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.