Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maaş: Aylık 1500 + 330 kyk

Öeririm harika zaman geçiyor
  • Yol şantiyesinde saha mühendisi 2 milyar 500 milyon eski TL

Yaklaşık 1 yıllık mezunum. İlk yol şantiyem.

Ha unutmadan. İzin yok. Pazar falan da yok. Mesai mi wuhuuu ucu açık.

İnşaat Mühendisliği yazan aklımı seveyim.

Tecrübe yoksa iş zaten çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramsay Bolton

quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Radyoloji Teknikeriyim
    Devlet Hastanesinin taşeron yoluyla kurdurduğu MR cihazında çalışıyorum.
    Maaş 1400Lira .Atanamıyoruz.
    Kahrolsun modern kölelik.Taşerona hayır!

Bu Arada sağlıkçıların bugün saat 14:00da sağlık bakanlığı önünde eylem ve basın açıklaması vardır.Sağlıkçı varsa davetlidir.

2yıllık ilk ve acil yardım okumak mantıklı mı hocam? Atanma durumları nasıl paramediklerin

Şu an verdiği mezun sayısına göre çok iyi.2 yıl sonrası için bişe söylemek zor .

• v.h.k.i 2200

• Hocam sizin bolumde yazilim muhendislerimi is yapiyor yoksa baska bolumlerde varmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: firatbjk

quote:

Orijinalden alıntı: wozniak

quote:

Gıda ithalatı yapan müşteriniz var mı?

Kendimiz zaten şekerleme üretiyoruz

İthalat ön bildirimi yapıyorsanız biraz daha itinalı yapın, onaylayana kadar akla karayı seçiyoz

Hangi firmada çalışıyorsun?

Biz de ithalat yok Hocam, sadece şeker getiriyoruz, firmayi söyleyip ifşa olmayalım şimdi maaşı da söyledik zaten :)

• Pilot @ THY

14.000 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: perSNN

quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

pro gamer mısın? bende onlardan olmak istiyorum. büyük büyük şekilli kulaklıklar, kocaman ekranlar, pahalı ekiplamlar filan offf hayalim ya. oyun oynayıp para kazanıyosun acayip yetenekliyim oyuna doğal yetenek yani bilmem hiç gördün mü? yeni bir oyunda 1 el atsam 2.de herkesi yeniyorum arkadaşlarla cafede filan adımı herkes bilir hedşhot manyağı yaparım adamı

benzeri bir iş diyelim, geliştirilmelerine yardımcı oluyorum :) bir elimde kahve diğerinde sigara veya kek :) sorsalar çalışıyorum :) bazen birşeyler getirtip sattığım da oluyor, ya da birşeyleri tamir ettiğim de oluyor, birilerine birşeyler tavsiye ettiğim de, 3 boyutlu tasarım yaptığımda... Tam olarak ne iş yaptığımı söylemeyeyim :) Rakibe gerek yok :D Ama vaktimin büyük çoğunluğun bilgisayar başında zevk alarak geçiyor diyebilirim.

Bildiğimiz internet cafe girişinde duran elemansın işte. (Bu yazdıklarından onu anlıyorum.)

Adamlar yazmış 5 bin 7 bin. O ücreti alan adamın nasıl boş vakti olur da dh de üstelik konu dışında takılır?

• quote:

Orijinalden alıntı: cino__cool

Pilot @ THY

14.000 TL

really?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlette dozer operatörü saf maaş 1840(31 gün için)
    Arazi tazminatı gün başı 11~
    Yangın mesaisi saat başı 63/7,5
    ağır iş prim günlük 13
    Geçen ay maaşım 2900
    Yevmiye 63
    İşçiler bilir bunlar ne demek

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

harita mühendisiyim. yeni mezunum

işsizim.

aylık 400 lira babadan harçlık alıyorum. sigaram yok. yetiyor valla.

kpss dershaneye dün yazıldım.

kardeşim harita mühendisliği çok iyi bir meslek boş ver kpss filan 1500e filan başlarsın en kötü sonra kendi işini yaparsın biz saatte 400 lira verdik adamdan istediğimiz sadece temel köşe kordinatlarıydı hiçbir zaman işsiz kalmazsın keşke çap yapsaydım haritayla
  • Kamuda Sistem müh. 3000+ olmak üzere

• Kamu bankasında çalışıyorum 2 yıllık elemanim 2500 net + performas primi +senede bir defa temettü

• Abiler İstanbulda türkiyenin en yüksek puanlı özel fen liselerinden birinde tam burslu okuyorum son sınıfa geçtim tm ye geçip boğaziçi veya koç ta ekonomi okumak gibi bi düşüncem var bunun yanında sayısalda devam edip bilgisayar mühendisliği gibi bi düşüncem de yok değil ama tek sebebi maddiyat bu düşüncemin.boğaziçi veya koçtan ekonomi bitirdikten sonra güzel para kazanabilirmiyim?Tavsiye verenlere teşekkürler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaemre10

Hocam sizin bolumde yazilim muhendislerimi is yapiyor yoksa baska bolumlerde varmi.

Geneli bilgisayar müh/Yazılım müh. ama fizik mezunu, 2 yıllık mezunlar vs. de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mvc

quote:

Hocam sizin bolumde yazilim muhendislerimi is yapiyor yoksa baska bolumlerde varmi.

Geneli bilgisayar müh/Yazılım müh. ama fizik mezunu, 2 yıllık mezunlar vs. de var.

Yazılım işi bireysel çaba ile öğrenilebilecek bir şey mi, yoksa eğitim şart mı? Algoritma geçmişim var, öğrenme hevesim var ama nereden başlayacağım bilmiyorum. Bi tavsiyeniz var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pilot, THY de yardımcı pilotum. 1 yıllık mezunum
    Maaş 9500
    Dünyanın en iyi işini önermemek aptallık olur.
  • işsizim arkadaş kamu yönetimi mezunuyum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne çok işsiz varmış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mvc

quote:

Yazılım işi bireysel çaba ile öğrenilebilecek bir şey mi, yoksa eğitim şart mı? Algoritma geçmişim var, öğrenme hevesim var ama nereden başlayacağım bilmiyorum. Bi tavsiyeniz var mı?

Universiteden mezun olduğumda hiçbirşey bilmiyordum. (özel okul faktörü, derse gitmeme vs.vs. )

İlk işimde öğrendim herşeyi. Temeli oturturken belki eğitime gerek var ama sonrası için yok. Yeni bi teknoloji çıktığında yada bi yerde takıldığımızda bizde internete bakıp yapıyoruz. Yani eğitim olmasa da youtube vs. izlenip öğrenebilirsin. Zaten kursa gittiğinde ordakilerden farklı birşey göremeyeceksin.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.