Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 yıllık Banka çalışanıyım Orta düzey yöneticiyim 2950 + 200 TL ( 6 aylık kârdan) + 100 AGİ - 50 ( kasa açığım var 7 ay daha vericem )= 3200 TL

önerir miyim elbette ... Burada en dandik adamı da tanırsınız ....En kral adamı da burada tanırsınız sizler Serdar Ortaçı konserde görürsünüz bizler evine gideriz çay içmeye :)

isme takılmayın bir şirketin ceo suna benim ulaşmam çok kolay ... Çok farklı kişiler ile çalışırsınız aileniz gibi olur ...

Maaş da yetiyor bir takım eklerle misal mesai yapıyorum + 600 4 gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

endüstri mühendisi var mı aramızda çalışan ? hali hazırda öğrencisiyim de :)

Kendini gelistirirsen iyi paralar kazanabilirsin. Yoksa 2000 tl ye tqlim edersin sap'i iyi öğren

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlette Teknikerim aile yardımı filan herşey içinde net 2770 TL alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Jeoloji Mühendisi var mı acaba en çok merak ettiğim o

Arkadaş var özel bir şirkette 2000 lira maaş alıyor şuan barajda çalışıyor 2. Yılı

ben jeoloji mühendisiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Orijinalden alıntı: hasenkal

karı koca öğretmen aylık gelir 7000 - 7500 tl ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR

Lafım okuyanın para kazanmadığı devir diyen arkadaşıma benden daha rahat ve maddi anlamda daha iyiysen bravo hemde okumadan. tabi bu işler kolay değil, herkes gezerken sen ders çalışacaksın, herkes uyurken sen yarınki sınavı düşüneceksin. düşünceden uykusuzluktan kilo verecek, dişlerini sıkmaktan ağzında diş kalmayacak ama emeğinin karşılığını aldığın zaman işte o pahabiçilmez.

Konuyu öylesine okuyordum benim yazdığım mesajı eleştirmişsiniz neyse bende cevaplayayım, siz kaç yıl önce öğretmen oldunuz? Muhtemelen müdür yardımcısı olduğunuza göre 10 yıl falan vardır? O zaman ki üniversite sayısı ile şimdi ki üniversite sayısı bir mi? Kaç yüz bin mezun çıkıyor tarihten coğrafyadan 15-20k mezun var ama atamalar 400-500 kişi sizce durum böyle olunca okumak mantıklımıdır? Siz öğretmen olmuşsunuz önceden ama o tarih mezunu arkadaş dershanede 1500 liraya sürünüyor üstelik haftada 55 saat falan derse giriyor, pardon ama siz kaç saat derse giriyorsunuz da 3000-3500 maaş alıyorsunuz? Ya da öğretmenden bakmayalım olaya günümüzde 300-400k iibf mezunu var(işletme, muhasebe bölümleri falan) peki devletin hangi kadrosunda çalışıyor bu adamlar? Bugün devlet dairesine git muhasebe odasına gir hangisi muhasebe mezunu? Çoğunu ya dayısı işe sokmuştur ya da babası torpille, neyse sizin zamanınızda okumak kazandırıyormuş ama günümüzde çok İyi okullarda okumadıkça kazandırmıyor yine dediğim gibi devir okuyanın kazandığı devir değil ya milletvekili akraban olacak ya da parti yalakalığı yapacaksın.

İyi forumlar.

haklısınız şuanda öğretmen olmak atanmak epey zorlaştı. ama benim zamanımda da kolay değildi sanıyorum bundan sonra da hiç kolay olmayacak. ben 6 yıllık öğretmenim.

ilköğretimde görev yapiyorum ve insanlara anlatmaya çalıştığım bir fikrim var. yıllarca bırakın atanmayı, atanma kelimesini telafuz dahi etmeyen nice bölümler ve nice mezunlar var. Milli eğitim bakanlığı atamayı umursamadan halen üniversite sayısını artırmaya çalışıyor. mezun olunacak daha doğrusu boşuna bitirilecek bir sürü bölüm var.amaç üniversiteli olmaksa tamam üniversiteli olunabilir ama gelecek beklemeyin çünkü ne diplamanız nede bitirdiğiniz bölüm kaale alınmayacak.bunca zaman sonra anladım ki acı ama gerçek bizlerin atanabilmesi kimsenin umurunda değil. bakınız ilköğretimlerde sınıfta kalma işi bitti bırakın not bazında artık devamsızlık olayı da bitti. öğrenci kayıt olmuş ve sadece 1 kere okula gelmiş ben o öğrenciyi her bakımdan dikkate almalı sanki okuyormuşcasına girmediği derslere dahi not vermeli ve yoktan bir öğrenci var etmeliyim. neymiş efendim öğrenci okula 1 gün dahi gelse devamsız kabul edilemiyormuş. ve bu kişi inanın bir sonraki sene bir üst sınıfa geçiyor. devletimizin derdi kağıt üzerinde de olsa okuyan kişi sayısı artsın, tahsil düzeyimiz yüksek görünsün. siz böyle bir eğitim sisteminde okula dahi gitmeden sınıf geçilebilen mezuniyeti garanti bir sistemde hiç emek vermeden diplama alınmasını sağlıyorsanız tabiki 100.000 kişilik ihtiyacınıza 1.000.000 kişi cevap verecek. adam çok mezun çok ama bu mezunları çalıştırabileceğiniz bir kadro boşluk yok. daha fazla fikir beyanında bulunmak istemiyorum zira bilinen ve kimsenin dile getirmediği gerçekler yüzünden işimden ekmeğimden olmak istemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bankalarda dil primi

3 derece 800 brüt
    2 derece 600 brüt
    1 derece 400 brüt

dereceler de TOEFL 500 + olarak dereceleniyor...kuru sıkı atmayın :) bi de bunlar brüt bunlardan % 20 vergi kesicen daha... devlet maaşın 11 000 tl geçtiğinde önce % 20 sonra % 27 kesmeye başlıyor . Mesai den herşeyden vergin kesiliyor...

müdür maaşı 7 000 TL ve üstüdür büyükşehirlerde
    4000 TL 7000 TL arası değişir Anadoluda haaa artısı nedir .....araban vardır ;) benzin ve harcırahın vardır ;) Şube kârın vardır ....

İK grubu tehlikelidir ilk işten çıkarılacaklar içinde yer alır ben olsam seçmezdim .Şubeden terfi imkanın yolun çoktur. Genel müdürlüğe geçersen zor yükselirsin ...
    Teftiş 7-8 000 rakamları almaz arkadaşlar. uçmuşlar 3 000 başlar 5 000 arası değişir onlarda da terfileme var 5 - 7 7 - 9 arası gider ama terfi almak zordur bak ...hata yakalamanız lazım ki terfi alabilesiniz.

• kamuda kariyer uzman yardımcısı veya müfettiş yrd ortalama 3400tl alır.
    Uzman veya müfettiş olunca 4000 tlden başlayarak derecesine göre max 5200 civarı alır.
    gelecege not.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntern doktor 340 tl ☺

• konu gayet açık işiniz maaşınız ve işinizi tavsiye edermisiniz? neden saçma sapan bilgiler yazıyorsunuz ki! adam yazmış bakada yöneticiyimde bilmem kimi görüyormuşta bilmem ne oluyormuş :) ee ne olacak ünlüyü görünce? bende Türkiyenin önde gelen kanallarından birinde çalışıyorum herkes ünlü.
  • Meslek:Öğrenci
    Maaş:50TL (Haftalık)
    Makine bölümü okuyorum CNC en dandik bölüm o dalda bile işe girsem en az 4000tl (ben kalıp okuyorum)
  • Bu kişi block listenizde. [COLOR="Blue"] Bloğu kaldır [/COLOR]

• Film,dizi montajcılığı yapıyorum TV8,STV,BEYAZ TV,KANAL D gibi kanallarla çalışıyorum ayda yaklaşık 30.000 e yakın kazanıyorum
  • Çok araştırmaya gerek yok.
    Hırslı biri değilseniz ülkemizde en f/p iş öğretmenlik.

• imperial crusader kullanıcısına yanıt
    hocam memnun musun? kazanmak için ne yapmamız gerekiyor? çalışma saatleri nasıl
  • İş Adamıyım zenginden alıp fakirlere dağıtıyorum

Maaşım belirsiz. Anladınız zaten.😑

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 9 Ağustos 2015; 1:43:34 >
  • Şuan 900 tl. Eger eylulde mulakatları geçip atanırsam ilk 4 ay 1700 tl, sonra 2100-2400 arası bişey, meslek tekniker. olur mu ?

• Ögretmenim ortalama 2800 . f/p işi olduğuna inamiyorum.stress topu oluyor insan 4 aydir çektiğim kronik farenjit arti reflu işin cabasi :( koca yaz tatilim zehir oldu.

• İŞ=öğrenci MAAŞ=karın tokluğuna
  • İnşaat teknikeri 4.500

• Aedan kullanıcısına yanıt
    ilk defa bankadan memnun olan birini gördüm oda müdür çıktı...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.