Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Memoland

Meslek: Kameraman
    Maaş: 1000 TL

Normalde kameraman maaşı 1000 değil tabikide ama kadrolu olmadığım için şuan asgari alıyorum

Harbi hocam bir şey lazım mı işe girmek için

Edit: Arkadaşım ispark da çalışıyor 3.000 e yakın maaşı var oturduğu yerden fiş kesiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adminastör -- 8 Ağustos 2015; 23:48:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Jeoloji Mühendisi var mı acaba en çok merak ettiğim o

Arkadaş var özel bir şirkette 2000 lira maaş alıyor şuan barajda çalışıyor 2. Yılı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir fabrikada elektrik bakım işlerine bakıyorum hem de kazan dairesine bakıyorum maaşım 1275 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçici olarak tornacıyım. Asgari ücret
    Ama hele mezun olayım 😈

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gearsofwarr

Belki yeri değil ama bi sorum olucak Mcdonalds a iş başvurdum kabul edildim evrakları doldurdum falan sigorta işlemleri için herşeyi yaptik sigortan başlayınca biz seni aricaz başlicaksin dediler bu işlemler kaç gün sürer? dün yaptim herşeyi ne zaman başlarim sizce?

Dostum hafta içi başlarsın salı çarşamba gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Genel Yayın Yönetmeni

Var baya

Sigorta var mı?

• O degil de konuyu soyle bi okudum. Vay arkadas. Yok 4.000 lira alan, 5.000 lira alan.

Turkiye de boyle paralari almak zor. 8 senedir finansci olarak gorev yapiyorum. Son 1 senedir Pozisyonum şef. 3.000 lira zor aliyorum. Bahsi gecen firma kurumsal ve yabanci firma.

Sallamasyon rakamlar. Ya da torpilli bir iste calisan bireyin torpilli maaslari.

Eh 500,000 TL lik evleri alanlar nasil aliyor zannediyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

Orijinalden alıntı: structuralengineer

quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

harita mühendisiyim. yeni mezunum

işsizim.

aylık 400 lira babadan harçlık alıyorum. sigaram yok. yetiyor valla.

kpss dershaneye dün yazıldım.

kardeşim harita mühendisliği çok iyi bir meslek boş ver kpss filan 1500e filan başlarsın en kötü sonra kendi işini yaparsın biz saatte 400 lira verdik adamdan istediğimiz sadece temel köşe kordinatlarıydı hiçbir zaman işsiz kalmazsın keşke çap yapsaydım haritayla

özel sektör istemiyorum ben. 1500 tl ye 10 saat ekrana bakamam. kendime de zaman ayırmak isterim.

deneyecem kpss olmazsa zaten şantiye yolu görünecek bana.

sen bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: hasenkal

karı koca öğretmen aylık gelir 7000 - 7500 tl ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR

Lafım okuyanın para kazanmadığı devir diyen arkadaşıma benden daha rahat ve maddi anlamda daha iyiysen bravo hemde okumadan. tabi bu işler kolay değil, herkes gezerken sen ders çalışacaksın, herkes uyurken sen yarınki sınavı düşüneceksin. düşünceden uykusuzluktan kilo verecek, dişlerini sıkmaktan ağzında diş kalmayacak ama emeğinin karşılığını aldığın zaman işte o pahabiçilmez.

Konuyu öylesine okuyordum benim yazdığım mesajı eleştirmişsiniz neyse bende cevaplayayım, siz kaç yıl önce öğretmen oldunuz? Muhtemelen müdür yardımcısı olduğunuza göre 10 yıl falan vardır? O zaman ki üniversite sayısı ile şimdi ki üniversite sayısı bir mi? Kaç yüz bin mezun çıkıyor tarihten coğrafyadan 15-20k mezun var ama atamalar 400-500 kişi sizce durum böyle olunca okumak mantıklımıdır? Siz öğretmen olmuşsunuz önceden ama o tarih mezunu arkadaş dershanede 1500 liraya sürünüyor üstelik haftada 55 saat falan derse giriyor, pardon ama siz kaç saat derse giriyorsunuz da 3000-3500 maaş alıyorsunuz? Ya da öğretmenden bakmayalım olaya günümüzde 300-400k iibf mezunu var(işletme, muhasebe bölümleri falan) peki devletin hangi kadrosunda çalışıyor bu adamlar? Bugün devlet dairesine git muhasebe odasına gir hangisi muhasebe mezunu? Çoğunu ya dayısı işe sokmuştur ya da babası torpille, neyse sizin zamanınızda okumak kazandırıyormuş ama günümüzde çok İyi okullarda okumadıkça kazandırmıyor yine dediğim gibi devir okuyanın kazandığı devir değil ya milletvekili akraban olacak ya da parti yalakalığı yapacaksın.

İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemenili -- 9 Ağustos 2015; 12:04:35 >
  • endüstri mühendisi var mı aramızda çalışan ? hali hazırda öğrencisiyim de :)
  • CarrefourSA da çalışıyorum. Şimdilik mağaza personeliyim.1300 net.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atsız-Ata

10 ay öncesine kadar özel bir firmada mali işler sorumlusu aylık 2,400 alıyordum hiç tavsiye etmezdim
    Mali Müşavirlik ruhsatını aldım aylık 4,500 kazanmaya başladım şu anda 5,000nin üzerinde alıyorum ama yine tavsiye etmiyorum 5 yıldır meslekteyim saçlarım ağardı nasip olursa 2 aya kadar bir esnaf lokantası açacağım geçeceğim onun başına oradan ne gelirse artık

Çok iyi alıyorsunuz. Özel bir şirkette bende çalışıyorum 2.200 alıyorum. Köklü bir geçmişiniz yoksa sizin aldığınız maaşı herkese vermiyorlar. Bende ruhsatı aldım ama para etmiyor bizim şirkette. Çok pintiler. Öyle bir şirket bulsam bende geçiş yapacağım. Onca emeğe çok az alıyorum maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

quote:

Orijinalden alıntı: The Arc Reactor

öğrenci
    haftalık 35
    mesleği önermem en az 12 en çok siz ne kadar isterseniz çalışıyorsunuz ama 1 yıl bile sigorta yatmıyor.
    Edit:İzinde olduğunuz zaman maaş da yatmıyor.

Calisma hayatina bir girinde, ondan sonra konusuruz ogrencilik meslegi begenmemeyi.

Haklısınız diyecek lafım yok.Ben de yazları çalıştım bu 2 sene hariç zor gerçekten
  • Ogretmenim suan tatilde oldugumuz
    Icin 2400 aliyorum.calistigimiz zaman 600 tl de ekders 3000 tl oluyor.
    sene basi ogretim odenegi yaklasik 900 tl,hafta sonu girilen sinavlarda gozetmenlik ve
    Ekstra verilen takviye kurslar haric

• Cnc operatoru olma yolunda giden 3 aylik elaman. 1400 maas yilda 2 kere maasin 4de 1i kadar prim

• Isim:Ogrenci
    Haftalik:25 tl
    Isim nasildir:Okul-Ev-Ders
    Sigorta Durumu:Okulda gelip sizi birinin dovmesi lazim ancak.

Bu meslek cok kotu ya denemeden cik odev yap, odevden cik kitap sinavi ol, kitap sinavindan cik yazili ol fln filan

Ama bu meslege onem verirseniz isinizde daha iyi yerlere gelebilirsiniz.Maasiniz ancak mezun olunca artar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • THY Bilgisayar Mühendisleri ne kadar alıyor bilginiz var mı linkedIn den bakıyordum da buraya giden baya fazla merak ettim bende
  • SMMM net gelir 5.000 TL

• arş gör. ödeneklerle 4680
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.