Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Banka Veya sigorta hadi belki yüzde 20 yaparım da borsa filan hiç bana gelmez hocam.

hayırlısı o zaman :)
  • firatbjk kullanıcısına yanıt
    TDK da ki görevliler ne kadar kazanıyor,bizi bilgilendirir misin? (pardon çok cahilim yanlış yazıyorum hep :(( )
  • ysnesin Y kullanıcısına yanıt
    Eklerin ayri yazildigini soylemek icin Tdk'de calismaya gerek yok.
    Ama 2 kisi konusurken yirtik dondan cikar gibi yazi yazan kisi anca avukati olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Hangi şirket o daha çevremde görmedim 2 hafta önce arkadaşım Bilgisayar Mühendisi olarak Bursa Tofaşta çalışmaya başladı. 2600 lira maaş alacak ve az bulduğu için şu anda pişman bu ay adamlar bir yılın sonunda 3000 i geçeceğini belirtmişler.Kendinizi biraz geliştirdiyseniz mühendis olarak 3000 lira giriş maaşından aşşasına çalışmanız sizin sektörde saf olarak değerlendirilmenize sebep olur.Kaldı ki şu anda Hyudai da çalışmaktayım hat çalışanı yarı vasılı operatör dahi 1700 lira ile işe başlıyor.

Hocam merhaba... Hyundai Assan'da mısınız? Kocaeli'de olan?

İibf mezunu Assan'a giriş yapsa maaşı ortalama ne aralıkta olur tahmininiz veya bilginiz var mı?
    avukatlık güzel meslek ,parası iyi
    Iyi avukatsin forumlarda harcanma.
    Hadi selametle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tdk seni kazanmalı,ülkece sana ihtiyacım çooooooooooook
  • Borsa Aracı Kurumunda Ekip Yöneticiliği

3000TL maaş + Prim ( Öneririm çünkü , Broker olarak başladım ve 3 senede iyi yerlere geldim. Yemek SetCard olarak veriliyor. Yol parası yok. Hafta sonları iş yok. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taşkın Mahmut -- 9 Ağustos 2015; 11:54:19 >
  • bak yine yanlış yazdım iyimi :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

İşsizim

Kardeş hala issiz misin

Evet

Üni falan yok mu kardes

Dur acemi avukat heyecandan yazamiyon
    Derin nefes derin nefes.

Seni forumun avukati ilan ediyorum, pazartesi gel basla

• quote:

Orijinalden alıntı: ninetales34

quote:

Orijinalden alıntı: Franz Beckenbauer

Bankaci 2700 civari.Ekimde sinav var gecersem 3250 falan olcak

Dostum ayrıntı verir misin okul işteki konum vs.

Bankanın en rahat bölümlerinden birindeyim.Dış İşlemler bölümü.Sizin anlayacağınız ithalat ihracat.Müşteriyle falan uğraşmayız pek.Biraz da olsa İngilizce gerekiyor.Bu maaşın içinde 400 tl dil tazminatı da var.YDS den 90 alırsan 900 tl civarı oluyor dil tazminatı.Okulun pek önemi yok bankacı olmak için ama 4 yıllık olmak zorunda.2 yıllıklara yer yok artık
  • bazen13 kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış anlamayında nasıl bir yabancı ve kurumsal bir firmaymış o merak ettim finans şefine 3k maaş veren..benim de eski işim finans işiydi ve yeni mezun olarak girdiğim pozisyonda 2.500 lira+yemek kartı alıyordum.finans şefimiz yabancıydı onun maaşını söylersem burda olay olur da yardımcısı 15k+son model lüks araç+ipad'in iphone'una özel sağlık sigortasından bilmem neyine kadar yan hakları vardı+yıl sonu performans primleri . bence maaşınız çok düşük pozisyona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oryuken -- 9 Ağustos 2015; 11:38:45 >
  • Dogalgaz koloncusyum
    şuanlık:120-160
    usta olunca:650-800 +++
  • Şuanda çalışmıyorum ama bildiklerimi yazayım bende.

TEDİ'de aylık 1200 TL. Ben 12 gün çalışıp istifa ettim. Çalıştığım saat kadar ay sonunda paramı çektim hesabımdan. TEDİ'de aylık 100 milyarın üzerinde satış gerçekleşirse de prim olarak sadece "50 TL" evet, evet yanlış duymadınız sadece "50" TL veriyorlar.

Hemen çalıştığım yerin altında Çağrı marketi vardı. Orada çalışanlarda 1550 TL alıyorlarmış.
  • elektrik mühendisiyim - 2003 mezunuyum ama deneyim 9-10 yıl civarı

inşaat firmasında proje koordinatörü olarak merkezde çalışıyorum

5.000 TL maaş alıyorum, maaş harici hiç bir şey yok

Şu anki görevimin aslında maaşı 8-10.000 TL ve üzeri bazı firmalarda.
    heyecan çok heyecan
  • ogrenciyim bir yandan da tekel bayide calışıyorum saatlik 4tl veriyorlar. günlük min 8saat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Borsa Aracı Kurumunda Ekip Yöneticiliği

3000TL maaş + Prim ( Öneririm çünkü , Broker olarak başladım ve 3 senede iyi yerlere geldim. Yemek SetCard olarak veriliyor. Yol parası yok. Hafta sonları iş yok. )

Tekfen ne olur :)

• Banka brüt 6800, yılın ilk aylarında 5200 civarı sonra vergi kesintileri ile 4500'e kadar düşüyor

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.