Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok iyi derecede İtalyanca ve İngilizce biliyor. Dokuz senedir çalışıyor. Bir çok önemli projede yer aldı. Şu an maaşı 5100 TL.

Ayrıca arkadaşlar ne kadar maaş alacağınız size bağlıdır. Allah herkese hayırlı kazançlar versin!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelayka

bankalarda dil primi

3 derece 800 brüt
    2 derece 600 brüt
    1 derece 400 brüt

dereceler de TOEFL 500 + olarak dereceleniyor...kuru sıkı atmayın :) bi de bunlar brüt bunlardan % 20 vergi kesicen daha... devlet maaşın 11 000 tl geçtiğinde önce % 20 sonra % 27 kesmeye başlıyor . Mesai den herşeyden vergin kesiliyor...

müdür maaşı 7 000 TL ve üstüdür büyükşehirlerde
    4000 TL 7000 TL arası değişir Anadoluda haaa artısı nedir .....araban vardır ;) benzin ve harcırahın vardır ;) Şube kârın vardır ....

İK grubu tehlikelidir ilk işten çıkarılacaklar içinde yer alır ben olsam seçmezdim .Şubeden terfi imkanın yolun çoktur. Genel müdürlüğe geçersen zor yükselirsin ...
    Teftiş 7-8 000 rakamları almaz arkadaşlar. uçmuşlar 3 000 başlar 5 000 arası değişir onlarda da terfileme var 5 - 7 7 - 9 arası gider ama terfi almak zordur bak ...hata yakalamanız lazım ki terfi alabilesiniz.

Yanlış bilgi.Devlet bankaları YDS puanı da kabul ediyor.Ayrıca %27 lik vergi dilimi olan 3. dilime ulaşmak için deneyimli bir bakacı olmak lazım 3 5 yıllık bankacılar kolay kolay o dilime ulaşmaz

• antireis A kullanıcısına yanıt
    FX Departmanındayım ben ama dilerseniz Halil Reçber'e sorabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byjackal911

Elektronik teknikeri
    Net 1200
    Önermiyorum

Not: Sürünmek istemiyorsanız meslek lisesi ve myo dan uzak durun. Hem çok çalışıp,hem az maaş alıp,hemde 3. sınıf insan muamelesi görmek adama çok fena koyuyor.

Aynen katılıyorum hocam. Elektrik teknikeriyim. Medikal firmasında 10 sene çalıştım. Sonra firma kapandı sap gibi kaldık ortada. Yaş 40 a dayandı iş bulamadım. Eml ve myo kimseye önermem. Şuan özel bir bankanın nakit merkezinde çalışıyorum elime herşey dahil yaklaşık 2000 tl geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

FX Departmanındayım ben ama dilerseniz Halil Reçber'e sorabilirim :)

Kağıt bildiğiniz bedava, şeytan durtuyor :) bu havada pek akıllıca değil ama bi miktar daha geri gelirse sanırım dayanamayıp alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Kadının yaşı erkeğin maaşı sorulmazmis. Yine de kasım ayındaki smmm sınavını kazanırsam maaş konusunda bayağı iyi yerlere geleceğimi düşünüyorum.

Hayal kuruyorsun guzel kardesim. 6 yillik smmm. Den tavsiye/ogut.

• quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

Çukurova üniversitesi. Araştırma görevlisi
    Deneyler ve döner sermaye hariç 2250tl onlarda dahil olunca 2600tl civarı.

Sonradan niye bilim gelişmiyor

Trollemiyon demi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

İşsizim

Kardeş hala issiz misin

Evet

Üni falan yok mu kardes

dis hekimi o. taniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

quote:

Orijinalden alıntı: Mvc

Yazılım Geliştirme Uzmanı -Özel sektör

5 yıl tecrübe 5500 tl maaş. + yemek, sigorta, yol vs. vs....

Aynı yıl tecrübyle 6-7 bin alan arkadaşlarım da var. 2500-3000 e çalışan arkadaşlarım da var.

Yeni başlarken iş bulmak zor, herkes tecrübeli arar. 1500-2000 arası minimum maaşlar.
    3 yıl tecrübeyle min +3000 alırsınız.
    5 yıl falan olunca da artık duruma göre değişir ama +7000 alan bi kişiye daha rastlamadım. 6-7 bın alanların oranı %10 falan civarı. Genel olarak ortalama 4-6 arasında maaş olarak.

sizin sektörde merak ettiğim bir mevzu var.

bukadar yazılımcıyı hangi sektör daha çok istihdam ediyor ?

yani ne iş yapıyorsunuz. sanayi işlerini otomasyoncular yapıyor zaten. pekçok program yerli değil. küçük çaplı şirket yazılımları v.b varda bu kadar yazılımcı web hariç nerede çalışıyor ne iş yapıyor ?

Oranlar hakkında pek bilgim yok ama alakalı/alakasız her sektörde istihdam var.

Kariyer.netde son 1 ay içinde sadece istanbul için 750 yazılımcı ilanı verilmiş. Sektör olarak: Bilişim (463), Yazılım (152), Danışmanlık (62) ,İnternet (53), Finans - Ekonomi (42), Bilişim Danışmanlığı (41), Telekomünikasyon (41), Elektrik & Elektronik (33), Bankacılık (32), Ticaret (31)... böyle dağılmış.

Firmaların kullandığı yazılımların çoğu aslında yerli. Kendi bünyesinde çalışan yazılımcılar yapıyor. Şirketin muhasebe programları, arşiv/stok programları, web siteleri, şubeler arası kullanılan programlar, raporlama programları vs. vs. aklına ne kadar şey geliyorsa.

Ayrıca orta/büyük ölçekli web sitesi olan e-ticaret firmalarında( Yemeksepeti, trendyol, hepsiburada vs. ) 30-100 arası yazılımcı çalışır.(Sadece yazılımcı değil tabi database, sistem, ağ vs... ) Alt tarafı çalışan bi web sitesi 50 kişi ne yapıyor diyebilirsin ama öyle :)

En basitinden doğan holding çalışanlarının %14'ü yazılımcı. Doğan holdingde yaklaşık 17 bin kişi çalışıyor.

Sonuç olarak geneli web üzerinde çalışır. Ama istihdam görünenden fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netcore -- 9 Ağustos 2015; 12:43:31 >

• okul-askerlik bitti = işsiz + tüm gün oturmalar =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

O degil de konuyu soyle bi okudum. Vay arkadas. Yok 4.000 lira alan, 5.000 lira alan.

Turkiye de boyle paralari almak zor. 8 senedir finansci olarak gorev yapiyorum. Son 1 senedir Pozisyonum şef. 3.000 lira zor aliyorum. Bahsi gecen firma kurumsal ve yabanci firma.

Sallamasyon rakamlar. Ya da torpilli bir iste calisan bireyin torpilli maaslari.

Eh 500,000 TL lik evleri alanlar nasil aliyor zannediyorsunuz.

Konuya yazanların en az Yarısı 17 yas altı ve hayali meslekler buna bağlı alakasız aylık Ücretler yaratmışlar ciddiye almayınız.
    Ciddiye alırsak zaten tayibin hava attığı kişi başına Düşen milli gelir rakamını yakalıyoruz ve geçiyoruz.

• 8.000 dolar zor kazanırsın bu ülkedeki saçma düzenle müteahhit sizden daha çok kazanıyor.
  • 3500 -5000 arası maaş yaptığım projeşerdende bedeline göre ekstra Ücret inşaat mühendisiyim tavsiye etmem

• şanslıymışsınız benim öğrencilik yılları pek mutlu geçmedi =( maddi yön 1-2 sopalık insan yüzünden iyi olamadı =(
  • Uni mezunu amelleyim

Maaş 2136 tl.

• Konunu tam anlamiyla takip etme sansim yok ama
    Yazilimcilarin maaslarini cok mdrak ediyorum bir Ctis ogrencisi olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: FighterFlanker

Gümrük muhafaza memuru. 24 saat çalışıyorum, 24 saat dinleniyorum. 1800 TL.

Hocam ciddi misiniz? 24/24 çalışma şekli mi kaldı, başka izniniz varsa bilemem tabi ki

8-24
    Çok kebap meslek bunlarla Artvin'de aynı otelde kaldım

Kaçak sigaralara el koymak tut aklına ne gelirse görüyorlar

içlerinde ÖĞRETMEN bile vardı

Maaşlarında heralde 2,4 falandı

Ama zor diyorlardı bazen bela tipler olur pis işler döner

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akino

İnşaat Mühendisi 3850 tl.

Bende inşaat mühendisliği okuyorum yaptığınız işi biraz anlatirmisiniz ornegin santiyede mi calisiyorsunuz?kac yildir bu isi yaiyorsunuz?nerde calisiyorsunuz?

• Emlak- Otomotiv- Sıhhi Tesisat İşleri , yok yok.
    Bu ayki gelir 6 Bin civarı ama para babamın cebe giriyo (şimdilik) :))
    Not : Bizim işler belli olmuyor, 2-3 ay hiç kazanmazsın, 1 günde 20 bini alırsın ..
  • Ben, oldukça yüksek puanlı bir mühendislik bölümünü bıraktım. Ticaret, garsonkuk, tezgahtarlık, hatta pazarcılık bile yaptım.

Sonra da tekrar okuyup sınıf öğretmeni oldum.

Severek yapmıyorum. Ülkedeki çoğu kişi gibi savrulduk işte...

Gelirim maaş ve ekdersle 3000 lirayı bulur. Ama başka bir ücret alamazsınız. Tam tersine cepten gider. Çünkü uzak köylerde çalışırsınız.

Lise mezunu memur olun, daha iyidir. Ne benim gibi 2000km uzakta helasız köylere gidersiniz... Ne tezekle soba yakarsınız...

Gidin , bir ilçedeki hükümet binasına, bir gezin. Tapu, nüfus... Tamam, mesai 8-5, tatil bizim kadar değil. Ama ne soğuk görürsünüz, ne yediden yetmişe herkesin eleştirisine maruz kalırsınız.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.