Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pro_Pc

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Lojistik operasyon uzman yardimcsi

2000 TL

hocam ne mezunusunuz .

İktisat+dis ticaret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Yoneticilikten aylik 3000 net aliyorum bu arada. Oneririm. Tek yaptigim sikayet bakmak,adam banlamak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Oğrenciyim
    Aylık 200-300Tl

• ayda 50.000 dolar kazanan programci yazilimcilar damlamis gene dh klasigi

• lazloo kullanıcısına yanıt
    nasıl başvurabiliriz :D
  • özel bir firmada jeofizik mühendisiyim yüksek lisans + adv seviye ingilizce ve mesleki programları üst düzey biliyorum maaşım 2.250

ayrıca tübitak projesinde çalışıyorum aylık 450 lira da oradan geliyor
  • Kamuda teknikerim 3200 maaş artı ikramiye var

• quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

DH Yoneticilikten aylik 3000 net aliyorum bu arada. Oneririm. Tek yaptigim sikayet bakmak,adam banlamak.

Hadi canım . Bana ücret skalası var herkese adil dağıtılıyor denildi ve 1.750 veriyorlar. Bunu neresi adil?

Hadi canım . Bana ücret skalası var herkese adil dağılıyor denildi ve 1.750 TL veriyorlar. Bunun neresi adil?

• Matematik öğretmeniyim 2500 maaş 500 ekders 800 okul kursu 1000 özel ders. Özel ders değişir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oryuken

hocam yanlış anlamayında nasıl bir yabancı ve kurumsal bir firmaymış o merak ettim finans şefine 3k maaş veren..benim de eski işim finans işiydi ve yeni mezun olarak girdiğim pozisyonda 2.500 lira+yemek kartı alıyordum.finans şefimiz yabancıydı onun maaşını söylersem burda olay olur da yardımcısı 15k+son model lüks araç+ipad'in iphone'una özel sağlık sigortasından bilmem neyine kadar yan hakları vardı+yıl sonu performans primleri . bence maaşınız çok düşük pozisyona göre

Yanlis anlamadim, ancak isim yapmis bir firmada calisiyorum ve ve isim yapmis kurumsal firmalar az maas veriyor, kimin ne kadar aldigini da az cok biliyorum. Misal x bir muhendis (sef pozisyonunda) 3.000 TL maas aliyor.

Bundan onceki kurumsal firmam da oyleydi..

Maaslar boyle.

Giris 1.500-2.000 TL arasi zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

ınfaz koruma memuru 2500 tl

Sanirim evlisiniz ve cocuk da var. Arkadas da o kadar aliyordu

• Yalancılar Kampı sarmış burayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Constantine kullanıcısına yanıt
    DH yi protesto edecek çalışanlar bu konu yüzünden hahahahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Kadının yaşı erkeğin maaşı sorulmazmis. Yine de kasım ayındaki smmm sınavını kazanırsam maaş konusunda bayağı iyi yerlere geleceğimi düşünüyorum.

Hayal kuruyorsun guzel kardesim. 6 yillik smmm. Den tavsiye/ogut.

Yoo hiçte hayal kurmuyorum. 10 yıldır bu sektordeyim. Az buçuk neyin ne olduğunu çözdüm merak etme. 27 yaşındayım mevzuata bayağı hakim sayılırım. Hala ve hala kendimi gelişmeye çalışıyorum. İşi bilen adam ona göre asini da bulur. Benden daha az bilgi ve tecrübesi olan insanların bile benimkinden daha rahat ve daha yüksek maaşı bulunan işlerde çalıştığını görünce pek umutsuz değilim aslında. Tamam bazen şans gerekir ama ben işimi şansa bırakmamak adına bayağı gayret sarf ediyorum. Çalıştığım işyeri tamamen smmm doluw. Tek smmm stajyeri olan benim. Bazıları oldu tamam demis o şekilde gidiyor. Bazıları yanlış şeylere gayret ediyor. Kendi secimlerimi doğru yapabilmek adına bayağı örnek gördüm çevremde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 9 Ağustos 2015; 15:31:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 66Ayhan66

Borsa-Broker

Aracılardan 60 bin aylık

Bireysel borsa yatırımdan 8 ayda 1milyon 600 bin borsa kazancı

Ziyaaaaaaaaa çakıyla aslan mı öldürdün

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

hocam yanlış anlamayında nasıl bir yabancı ve kurumsal bir firmaymış o merak ettim finans şefine 3k maaş veren..benim de eski işim finans işiydi ve yeni mezun olarak girdiğim pozisyonda 2.500 lira+yemek kartı alıyordum.finans şefimiz yabancıydı onun maaşını söylersem burda olay olur da yardımcısı 15k+son model lüks araç+ipad'in iphone'una özel sağlık sigortasından bilmem neyine kadar yan hakları vardı+yıl sonu performans primleri . bence maaşınız çok düşük pozisyona göre

Yanlis anlamadim, ancak isim yapmis bir firmada calisiyorum ve ve isim yapmis kurumsal firmalar az maas veriyor, kimin ne kadar aldigini da az cok biliyorum. Misal x bir muhendis (sef pozisyonunda) 3.000 TL maas aliyor.

Maaslar boyle.

benim de bir çok tanıdığım var finans alanında kurumsal firmaların hemen hemen her pozisyonundan ve 3k genelde uzman seviyesi maaşı..sorumlular bile 4k'nın altında para almıyor hiçbir tanıdığım..

8 yıllık bir finans tecrübesi kesinlikle 3k ile karşılanamaz.. bence şirketinizin ücret skalası çok düşük..

• firatbjk kullanıcısına yanıt

http://forum.donanimhaber.com/m_48015268/mpage_1250/f_//tm.htm#100320403

bu konuyu takip et orada kim olduğumu söylerler sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66Ayhan66 -- 9 Ağustos 2015; 15:43:25 >

• quote:

quote:

quote:

Maaslar boyle.

benim de bir çok tanıdığım var finans alanında kurumsal firmaların hemen hemen her pozisyonundan ve 3k genelde uzman seviyesi maaşı..sorumlular bile 4k'nın altında para almıyor hiçbir tanıdığım..

8 yıllık bir finans tecrübesi kesinlikle 3k ile karşılanamaz.. bence şirketinizin ücret skalası çok düşük..

3 kurumsal ve yabanci sirketi baz alarak soyluyorum. Uzman 3.000 TL cok uçuk bir rakam..

• - Junior Grafiker
    1.700 TL
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Maaslar boyle.

3 kurumsal ve yabanci sirketi baz alarak soyluyorum. Uzman 3.000 TL cok uçuk bir rakam..

yeni mezun olarak girdiğim pozisyonda uzman ünvanım vardı ve 2.500 tl+sodexo alıyordum geçen sene..benden biraz daha tecrübeli olan arkadaşım 3.200 tl alıyordu.. görev tanımınızı bilmiyorum ama sektör ortalamaları benim dediğim gibi. bunu iskolig sitesinden teyit edebilirsiniz az çok.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.