Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 66Ayhan66

http://forum.donanimhaber.com/m_48015268/mpage_1250/f_//tm.htm#100320403

bu konuyu takip et orada kim olduğumu söylerler sana

Maşallah 1 milyon TL yı enpara ya yatirmissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kira elektrik su mutfak masrafım yok. Gelirim 600 700 TL bababank'ta calışıyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • way arkadaş bende diyorum dışarıda bu lüks passatlar,golfler bile 70-80 bin tl'lik bir araç,mercedesler,bmw'ler,audiler nasıl alınıyor bende sözleşmeli jandarma uzman çavuşluğa mı başvursam diyorum 3 ağustosta başvurular başladı ama askerdende yeni geldim doğudaydım zaten yine doğuya gideceğim ama 4000-4500 tl maaşı alır 2-3 sene sözleşmemi yaparım yoksa düz lise mezunu olarak 1000-1200 tl'ye çalışıpta ne araba alınabilir,ne bir yol katedebilirim veya bazı üniversitelerin sertifika programları var dış ticaret,web yazılım,estetisyen vs vs... şuanda düşünüyorum ne yapacağıma karar veremedim
  • Cryptical kullanıcısına yanıt
    yarısından fazlası atıyor,çok canını sıkma
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

ınfaz koruma memuru 2500 tl

Sanirim evlisiniz ve cocuk da var. Arkadas da o kadar aliyordu

evet evlıyım kardes
  • 66Ayhan66 kullanıcısına yanıt
    Kazancınız forex üzerinden mi yoksa normal borsa yatırımımı. Anladığım kadarıyla tavsiye verdiğiniz kişilerden %'lik kar alıyorsunuz. Hangi firmada çalışmaktasınız.
  • Fizyoterapist yok mu arkadaş? Ben mi göremedim yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantine

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

DH Yoneticilikten aylik 3000 net aliyorum bu arada. Oneririm. Tek yaptigim sikayet bakmak,adam banlamak.

Hadi canım . Bana ücret skalası var herkese adil dağıtılıyor denildi ve 1.750 veriyorlar. Bunu neresi adil?

Hadi canım . Bana ücret skalası var herkese adil dağılıyor denildi ve 1.750 TL veriyorlar. Bunun neresi adil?

Kandirmislar seni,zam iste

• Arka sayfalarda biri vardı 3500 TL alıyorum Yazmış nerede çalıştığını sordum ama cevap gelmedi hocam.
    Fizyoterapist misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantine

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

DH Yoneticilikten aylik 3000 net aliyorum bu arada. Oneririm. Tek yaptigim sikayet bakmak,adam banlamak.

Hadi canım . Bana ücret skalası var herkese adil dağıtılıyor denildi ve 1.750 veriyorlar. Bunu neresi adil?

Hadi canım . Bana ücret skalası var herkese adil dağılıyor denildi ve 1.750 TL veriyorlar. Bunun neresi adil?

Benim mesaji alintilayacagina degistirmissin bro

• quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

Çukurova üniversitesi. Araştırma görevlisi
    Deneyler ve döner sermaye hariç 2250tl onlarda dahil olunca 2600tl civarı.

Sonradan niye bilim gelişmiyor

Trollemiyon demi

Verdiği miktar doğru. Bir 20 yılın ardından prof olursanız da alacağınız para 8000 falan oluyor. Ne yazık ki akademisyenlikte para yok. Araştırma imkanı da yok. Durum böyle olunca kaliteli insanlar akademisyen olarak kalmak istemiyor.

• Way be millet iyi kazanio biz surunuoz

Ozel bir sirkette satinalma sorumlusuyum

1400 maas 4ay oldu gireli

• Finans sektöründe Bilgisayar Mühendisi 2 yıllık deneyimle ortalama 3300 TL net maaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justinne -- 9 Ağustos 2015; 17:35:07 >
  • eğer mühendis falansanız genellikle 2500 civarı bi ücretle başlarsınız muhtemelen.işe gireceğiniz yerle başta anlaşmada yaparsanız yaptığınız projelerden yüzdede alabilirsiniz.
  • lazloo kullanıcısına yanıt
    Ahahaha bende mobilde sorun var sanırım niye göndermedi bu mesajı diye uğraştım baya

• Pabliato P kullanıcısına yanıt
    istanbul gta inşaat meslekte 4. yılım. soranlara evet 2 yıllık teknikerim

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovaladımsevdiğimi -- 9 Ağustos 2015; 18:17:26 >
  • Ulusal bir perakende firmasında mağaza mudurlugu; 2000 TL net + hedef tutarsa prim + 260 TL ticket - çalınan ürünlerin maliyetinin %50 kesintisi.Hafta tatili haftada 1 gün hafta ici,bayram tatili ve resmi tatillerde çalışma zorunlu.Tavsiye etmem

• kovaladımsevdiğimi kullanıcısına yanıt
    Betonarme ve çelik projelerimi çiziyorsunuz yoksa sadece birimi.Ayrıca kaç yıldır çalışıyorsunuz acaba ?
  • adminastör kullanıcısına yanıt
    Eyv Dostum çok sağol yardımcı olduğun için
  • bLaXis_1907 kullanıcısına yanıt
    yaw siz benim 4.500 aldığıma inandınız mı yaw? olm tekniker diom tekniker aile hekimi o kadar almıyor :D ulann güldürdünüz yaa :D dünyadan haberiniz yok be :D

not: tekniker değilim doktorum aile hekimi 4bin alıyorum döner sermaye ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovaladımsevdiğimi -- 9 Ağustos 2015; 19:04:51 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.