Webmaster Minimum 6.000 civarı (Web tasarımı olursa) Öneririm ama çok fazla ilgi isteyen bir iş, her yiğidin harcı değil
quote:
Orijinalden alıntı: Resurrectionn
Bankacı veya sigortacı olan varmı beyler maaş iş ne durumda
İnternette bir allahın kulu bile bu mesleği tavsiye etmiyor okadar çalışan okuyan var. Herkez benim gibi ulan gelmez nasıl olsa diyip kazanmamıştır heralde
... Sıçsalar yeridir. Bir bok haketmiyorum çalışmassan adam gibi 20 yaşında bankacılık okursun 2 yıl ondan sonrasıda Allah ne verirse artık
Banka müdürlerinin aldığı maaşı doktorlar almıyor
quote:
Orijinalden alıntı: RealPlayer09
İşsizim
Kardeş hala issiz misin
quote:
Orijinalden alıntı: WMKURDU
quote:
Orijinalden alıntı: Resurrectionn
Bankacı veya sigortacı olan varmı beyler maaş iş ne durumda
İnternette bir allahın kulu bile bu mesleği tavsiye etmiyor okadar çalışan okuyan var. Herkez benim gibi ulan gelmez nasıl olsa diyip kazanmamıştır heralde
... Sıçsalar yeridir. Bir bok haketmiyorum çalışmassan adam gibi 20 yaşında bankacılık okursun 2 yıl ondan sonrasıda Allah ne verirse artık
Banka müdürlerinin aldığı maaşı doktorlar almıyor
Alıntıları Göster
işsiz
quote:
Orijinalden alıntı: Gktupc
quote:
Orijinalden alıntı: RealPlayer09
İşsizim
Kardeş hala issiz misin
Evet
quote:
Orijinalden alıntı: Maroon On
quote:
Orijinalden alıntı: osmæn
Hocam nereden mezun oldunuz?
Bilgisayar programcılığı
DGS ile üstünü okumayı düşünmediniz mi ?
Stajyer 400 TL'cik.
quote:
Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD
Lise mezunuyum.Atatürk havaalanında karşılamacı olarak çalışıyorum. Aylık 1100 tl maaş+170 yol+250 yemek+bahşiş+prim(aylık 300-400 civarı)
Karşılamacı derken Yaptığınız iş tam olarak nedir hocam? birde mesai saatleri ve hafta sonu çalışma durumu vs varmı
quote:
Orijinalden alıntı: Doppio
quote:
Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD
Lise mezunuyum.Atatürk havaalanında karşılamacı olarak çalışıyorum. Aylık 1100 tl maaş+170 yol+250 yemek+bahşiş+prim(aylık 300-400 civarı)
Karşılamacı derken Yaptığınız iş tam olarak nedir hocam? birde mesai saatleri ve hafta sonu çalışma durumu vs varmı
Alıntıları Göster
Zor ya.
New mexicoda meth pişiriyom. Ne kadar istersem o kadar kazanıyom.
quote:
Orijinalden alıntı: abdyek
quote:
Orijinalden alıntı: Maroon On
quote:
Orijinalden alıntı: osmæn
Hocam nereden mezun oldunuz?
Bilgisayar programcılığı
DGS ile üstünü okumayı düşünmediniz mi ?
Hazırlandım 5 ay, sonuç 3000 sıralama. Bakalım anadolu memleketlerinden birisi gelecek herhalde bu sene. Bu vakitte sorduğuna göre sanırım sende bu sene dgs girdin sonucunu öğrendin
Otomobil tamirciliği, oto mekanik çalışan varmı ? Maaşı ne kadar merak ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: BurakYZ
Şuan öğrenciyim ama bitirince;
Erkek Hemşire (Lisans) 2.500 TL - 4.000 TL Nöbetler (Günlük) : 100 TL - 400 TL (öğrenciyken de aynı parayı veriyorlar, geçimimizi böyle sağlıyoruz.)
Öneririm kardeşim insanlara yardım etmeyi seviyorsan gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. Ancak bazı kişiler dalga geçiyor erkekten hemşire mi olur gibi ama alışıyorsun. Hemde insanların hayır duasını alıyorsun hem öbür tarafa tarafa hem bu tarafa çalışıyorsun.
bu mesajı eksileyenler üniversite tercihlerine işletme yazacaklar herhalde
mis gibi iş bu zamanda devlete girmek kolay değil binlerce mezun arasından kpssden en az 85-90 lazım ama sağlık alanında puanlar bu kadar yüksek değil zamanında keşke yazsaydım sağlığı şuan düz devlet memuru çıplak olarak 2-2500 arası bi maaş alıyor o da düz memur ne uzarsın ne kısalırsın
millet polisliğe de küçümseyerek bakıyor ama sen 1 sene lys ygs kasıyosun 80 90 bin sıralama yaptın gidip anadoluda işletme iktisat ya da saçma sapan mühendisilkler okuyorsun 4 sene sonra 1500 lira teklif ediyorlar
ama gidip polis olsan 3 bine dayanan maaş ve havası
yolun açık olsun dostum çok mantıklı bir tercih yapmışssın bir tane de hemşire ile evlenirsin 5 bin para girer evinize rahatlıkla kaliteli bir yaşam sürersin
fabrizo
kullanıcısına yanıt
teşekkür ederim hocam, 3. sınıfa geçtim şuanda Allah izin verirse Temmuzdaki lisans Kpss sınavına girip +70 puan alıp okul bitinine yerleşmeyi düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8CA3A7969
teşekkür ederim hocam, 3. sınıfa geçtim şuanda Allah izin verirse Temmuzdaki lisans Kpss sınavına girip +70 puan alıp okul bitinine yerleşmeyi düşünüyorum.
memur 2100
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8CA3A7969
inşaat müh. 2,3k
quote:
Orijinalden alıntı: davidddd
inşaat müh. 2,3k
Alıntıları Göster
banka. ortalama 3500 tl
quote:
Orijinalden alıntı: seberhan1907
banka. ortalama 3500 tl
Alıntıları Göster
yazılım yeni mezun 1750
quote:
Orijinalden alıntı: Slifer45
yazılım yeni mezun 1750
hangi dille yazıyosun hocam ? bir de elektronik falan mı bilgisayardaki programlama dilleri mi ?