Şimdi Ara

İşiniz ve Maaşınız (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.276
Cevap
55
Favori
48.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mali müşavirim 6 tane grup firması olan bir firmada mali işler direktörü olarak çalışıyorum firmaların bütün müşavirlik işleri ve genel muhasebesi bende bütün ek ödemeler (firmanın gıda yardımı,yakacak yardımı,sağlık yardımları,yemek ücreti) hepsi toplamda 5 binin üzerine çıkıyor maaş izmirde yaşıyorum çalıştığım firmanın
    %51i yabancı sermayeli
  • satış danışmanı 1000tl maaş 300yemek 180 yol
  • Meslek : Teknik Çizim ve 3D Eğitmenliği
    Maaş : 4.800 Şirketten aldığım ücret , Freelance olarakta aylık yoğunluğa göre 3.000 - 7.000 arası değişiyor.

Birilerine bir şeyler öğretmek belkide hayatını değiştirecek şeyler yaptırmak güzel duygu ama tam anlamıyla bir sabır insanı olmak gerek sinirli bi yapınız varsa hiç önermem.
  • bankada uzman yardımcısı

3300 tl
  • Beş yıllık elektrik elektronik mühendisi:5300 tl maaş+750 yol&yemek,enerji sektörü
  • quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

eğitiminiz nedir?

Dostum eğitimimi sormuşun topikte burdan cevap vereyim, Turizm işl.ve otelcilik Y.O
  • 0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atsız-Ata

Mali müşavirim 6 tane grup firması olan bir firmada mali işler direktörü olarak çalışıyorum firmaların bütün müşavirlik işleri ve genel muhasebesi bende bütün ek ödemeler (firmanın gıda yardımı,yakacak yardımı,sağlık yardımları,yemek ücreti) hepsi toplamda 5 binin üzerine çıkıyor maaş izmirde yaşıyorum çalıştığım firmanın
    %51i yabancı sermayeli

İyi kazanıyorsunuz hocam.
    Bende muhasebe sorumlusu olarak yerli bir firmada çalışıyorum. Ama memnun değilim. 7 Grup şirket var burada da. Evrak kalabalığı yeter de artar.

Sizin çalışma saatleri nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

quote:

Piyade Yarbay. 4700 tl.

Forumda gördüğüm tek gerçek Yarbay sizsiniz herhalde. Sizin için sakıncası yoksa işiniz nasıl, nasıl bu noktaya geldiniz, kısaca bir özet geçebilir misiniz? :)

1986 yilinda Askeri Liseye girdim, 1994 yilinda Kara Harp Okulu'ndan Piyade Tegmen olarak mezun oldum. Sirasiyla Kilis, Tunceli, Şirnak, Bergama, Şahnalar (Kars), İstanbul, Yüksekova ve tekrar İstanbul'da gorev yaptim. Kac esya eskittim, kac defa tasindim sayisini ben de unuttum. Allah bereket versin Turkiye sartlarinda iyi denebilecek bir para aliyoruz ama yaptigimiz isin karsiligi mi kesinlikle hayir. (Özellikle şark hizmetinde) Mesai aksam 5 te biter ama bitmez. Saat 22.00-23.00 dan once ayrilamazsin. Operasyonlar, intikaller hepsinde kelle koltuk da gidersin. Her menfeze yaklastiginda acaba bomba mayin bu menfezde mi dersin, kendini kasarsin. Saclar cabuk beyazlar bizim meslekte. Dogru duzgun izin kullanamazsin. Bu soylediklerim dogu hizmeti icin. Bati da da kita da calisiyorsan farkli degil. Mesai gani, denetleme cok, ama kurum okul vb olursa nispeten rahat edersin. Hele bir de bir seminere harp oyununa falan katilirsan her an iceri girebilirsin. Albay olunca sartlar ve maas epey duzelir, muhim olan o noktaya gelebilmek. Bir de ozel seyler var ki burada soyleyemem, zor meslek bizimki vesselam.

Hocam namaz kılmanız serbest mi? Dini yükümlülüklerinizi yerine getirmeniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: DANAKAÇIRAN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

quote:

Piyade Yarbay. 4700 tl.

Forumda gördüğüm tek gerçek Yarbay sizsiniz herhalde. Sizin için sakıncası yoksa işiniz nasıl, nasıl bu noktaya geldiniz, kısaca bir özet geçebilir misiniz? :)

1986 yilinda Askeri Liseye girdim, 1994 yilinda Kara Harp Okulu'ndan Piyade Tegmen olarak mezun oldum. Sirasiyla Kilis, Tunceli, Şirnak, Bergama, Şahnalar (Kars), İstanbul, Yüksekova ve tekrar İstanbul'da gorev yaptim. Kac esya eskittim, kac defa tasindim sayisini ben de unuttum. Allah bereket versin Turkiye sartlarinda iyi denebilecek bir para aliyoruz ama yaptigimiz isin karsiligi mi kesinlikle hayir. (Özellikle şark hizmetinde) Mesai aksam 5 te biter ama bitmez. Saat 22.00-23.00 dan once ayrilamazsin. Operasyonlar, intikaller hepsinde kelle koltuk da gidersin. Her menfeze yaklastiginda acaba bomba mayin bu menfezde mi dersin, kendini kasarsin. Saclar cabuk beyazlar bizim meslekte. Dogru duzgun izin kullanamazsin. Bu soylediklerim dogu hizmeti icin. Bati da da kita da calisiyorsan farkli degil. Mesai gani, denetleme cok, ama kurum okul vb olursa nispeten rahat edersin. Hele bir de bir seminere harp oyununa falan katilirsan her an iceri girebilirsin. Albay olunca sartlar ve maas epey duzelir, muhim olan o noktaya gelebilmek. Bir de ozel seyler var ki burada soyleyemem, zor meslek bizimki vesselam.

Hocam namaz kılmanız serbest mi? Dini yükümlülüklerinizi yerine getirmeniz?

Tabi ki belli başlı kurallara uyulursa serbest. Hemen hemen her kışlada mescit, büyük kışlalarda ise cami vardır. İmam mutlaka bulunur. Namaz buralarda ve mesai saatleri dışında kılınır. (Öğlen arası, akşam mesai bitiminden sonra vb.) Oruç tutmaya ise kimse karışmaz, ama oruç tutanlara da ayrıcalık tanınmaz. Bir kişi oruç tutuyor diye yapılacak bir iş varsa oruç tutmayana yaptırılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tugseryldz46

quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

quote:

Orijinalden alıntı: TazeHukukcu

quote:

quote:

Savcı-5000

Niye eksilediniz beyler ciddiyim adliyede cay icmeye beklerim

Yeni başlamışsınız sanırım, hangi il/ilçede görevlisiniz?

Elbistan/Maras evet yeni basladim sizede basarilar avukatlikta hocam

Oooooo bizim memleket :) araç kiralama-satın alma gibi işleriniz olursa Pm atın :)

Arac var simdilik yine de sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hero4262321 kullanıcısına yanıt
    Sabah 8:30 akşam normalde 18:30 dönem sonlarında biraz esneyebiliyor saatler diğer türlü herhangi bir şekilde esnetmiyorsun saatini zamanında gir çık sadece pazar günleri tatil
  • quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

harita mühendisiyim. yeni mezunum

işsizim.

aylık 400 lira babadan harçlık alıyorum. sigaram yok. yetiyor valla.

kpss dershaneye dün yazıldım.

Hiç özel şirketlere başvurdunuz mu?

kpss çalışacağım için hiç başvurmadım.

denicem şansımı, olmazsa başvururuz askerden sonra.
  • Öğrenciyim 3000-3500 arası değişiyo

• Altyapi futbolcu maaş 0 millet anca yurt dışından gelen elin gavurlarina para yedirsin

• Serbest eczacı 1500-2000 TL . boşa okumuşum. Keşke erkenden ticarete atilsaydim. Bu ülkede okumanın hiçbir değeri yok maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

quote:

Orijinalden alıntı: SoloTURKSS

Meslek:Öğrenci
    Maaş:50TL (Haftalık)
    Makine bölümü okuyorum CNC en dandik bölüm o dalda bile işe girsem en az 4000tl (ben kalıp okuyorum)

hayal kurma.

cnc operatörü 4000 alan adam yoktur. 25 yıllık usta bile 4000 i sadece operatörlükle anca alır.

cnc bilip (cam)+ kalıp tasarlayıp (cad) + evrağını cartını curtunu hazırlayıp kalitesini takip ettirip üreten adam anca 4k maaşı alır. sadece cnc kullanmakta ne var. en boş adamı getir yine kullanmasını öğretirsin.

ayrıca ne kalıbı. saç metalmi plastikmi. saçda para yok eskisi gibi. 10 yıllık kalıp tasarımcısı teknik öğretmenler v.b 4k yı anca alıyor sana kim 4 k versin mesleklisesi yeni mezununa.

quote:

Orijinalden alıntı: ibribr

Çok araştırmaya gerek yok.
    Hırslı biri değilseniz ülkemizde en f/p iş öğretmenlik.

katılmamak elde değil. birde bunların maaş beğenmeyen modelleri var.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: MoneyTalks

quote:

Orijinalden alynty: SoloTURKSS

Meslek:Ö?renci
    Maa?:50TL (Haftalyk)
    Makine bölümü okuyorum CNC en dandik bölüm o dalda bile i?e girsem en az 4000tl (ben kalyp okuyorum)

hayal kurma.

cnc operatörü 4000 alan adam yoktur. 25 yyllyk usta bile 4000 i sadece operatörlükle anca alyr.

cnc bilip (cam)+ kalyp tasarlayyp (cad) + evra?yny cartyny curtunu hazyrlayyp kalitesini takip ettirip üreten adam anca 4k maa?y alyr. sadece cnc kullanmakta ne var. en bo? adamy getir yine kullanmasyny ö?retirsin.

ayryca ne kalyby. saç metalmi plastikmi. saçda para yok eskisi gibi. 10 yyllyk kalyp tasarymcysy teknik ö?retmenler v.b 4k yy anca alyyor sana kim 4 k versin mesleklisesi yeni mezununa.

quote:

Orijinalden alynty: ibribr

Çok ara?tyrmaya gerek yok.
    Hyrsly biri de?ilseniz ülkemizde en f/p i? ö?retmenlik.

katylmamak elde de?il. birde bunlaryn maa? be?enmeyen modelleri var.

CNC Blümünden mezun olan bissürü tanydy?ym var en kötüsü ?uan 4000 lira alyyor ben tahmyny rakam söylemedin gördü?ümü söyledim (tam olarak ne yapyyo dedi?in gibi tasarym+evrak vs.yapyyomu yoksa farkly bi?eymi bilmiyorum ama ?uan okulda biz solid de tasarlamay cnc de parçayy basmayy ö?reniyoruz)Kalyp da bölümün ady aslynda bende halaa bilmiyorum bu bölümün mesle?i ne :D gördüklerimizi Torna,freze vs.CNC,3d printer,solid,cad,bide teknik resim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malkoçoğlu Firar

quote:

Orijinalden alıntı: old_hand

Uçak Teknisyeni - Ortalama 3500 TL

ne mezunusunuz, mekatronik mühendisi için fiyat konusunda bilginiz var mı?

Sivil Havacılık Y.O Mezunuyum (Lisans). Tam bir bilgim yok ama ilk aşama da bu düzeydedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazpanyol-61

quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

quote:

Orijinalden alıntı: raparoz

Maden muhendisi mermer sektoru santiye\fabrika yeni mezun baslama 2000 tl izin arada sirada ikamet daglarda csgb isg en az 2000 ama maas artisi yok yeralti komur baslangic 3000-3500 genel olarak kidem arttigi zaman piyasadan aylik 10000 aliniyor ha bu arada cimento fabrikalari yeni mezun baslangic 3300 \2 ayda bir cift maas ve tum calisma yerlerinde 4×4 arac tahsis edilir.

hocam ben de yeni mezun maden mühendisiyim dediğiniz fiyatları piyasada göremedim ? iş bulma konusunda yardımcı olun bari

Muh bey Linked hesabı açmalisin öncelikle.

Linked hesabım var

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazpanyol-61

quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

quote:

Orijinalden alıntı: raparoz

Maden muhendisi mermer sektoru santiye\fabrika yeni mezun baslama 2000 tl izin arada sirada ikamet daglarda csgb isg en az 2000 ama maas artisi yok yeralti komur baslangic 3000-3500 genel olarak kidem arttigi zaman piyasadan aylik 10000 aliniyor ha bu arada cimento fabrikalari yeni mezun baslangic 3300 \2 ayda bir cift maas ve tum calisma yerlerinde 4×4 arac tahsis edilir.

hocam ben de yeni mezun maden mühendisiyim dediğiniz fiyatları piyasada göremedim ? iş bulma konusunda yardımcı olun bari

Muh bey Linked hesabı açmalisin öncelikle.

Daha sonra ne yapcaz hocam biraz daha acarmisiniz

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.