Şimdi Ara

İşinize Yarayacak Addonlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sattığınız çoklu malzemelerin parasını postanızda tek tek almak size işkence gelebilir fakat ''postal'' addonunu kullanırsanız sadece bir tıkla tüm postalarınızı açılır.Kesinlikle tavsiye ederim.

''UnderArchiever'' addonu oyunda ''fake achievement'' yapmanızı sağlar her raidin kendi kodu vardır o kodu girip istediğiniz bossları seçip ''achievement'i'' oluşturabiliriz.addon size test link oluşturur oyunda kimse onu göremez.Sonra siz o linki raidi yapan kişiye yollarsınız.Etkili olduğunu söyleyebilirim.İllegal değildir.Kendim kullanıyorum.Sorun çıkmadı.

''Extra Bars'' ise önemli skilllerinizi ya da yer bulamadığınız skilleriniz için kullanabileceğiniz bar addon'dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 6 Ekim 2010; 23:26:00 >
  • Herbalism ve Mining kasıyorsanır eğer size sadece tek bir addon öneriyorum==>> Bloodhound.

Minimap'te spawn yerlerini gösteriyor. Ok işaretini takip ederek gezdiğinizde kesin mineral ya da herb buluyorsunuz.

Kesinlike denemenizi öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Herbalism ve Mining kasıyorsanır eğer size sadece tek bir addon öneriyorum==>> Bloodhound.

Minimap'te spawn yerlerini gösteriyor. Ok işaretini takip ederek gezdiğinizde kesin mineral ya da herb buluyorsunuz.

Kesinlike denemenizi öneriyorum.

Gatherer çalışmıyordu en son,eve gidince bu dediğini bir deniyeyim merak ettim.
  • Eavesdrop Add-on u tavsiye ederim. Çok güzel bir combat log add-on u. Küçük bir pencere içerisinde sizin yaptığınız damage ve heal ile size yapılan damage ve heal'ı çok net bir şekilde görmenizi sağlıyor. Asla oyunun karışık combat logu içinde kaybolmanıza gerek kalmıyor. Mesela tanksınız diyelim, öldünüz tanklarken, merak ediyorsunu en son 4-5 vuruşta ne kadar damage yediniz, bu sürede size hiç heal gelmiş mi...vs. Bunu görmeniz sadece 1-2 saniyenizi alır Eavesdrop ile

Grid'siz healer olmamalı bence, ama tek başına grid yüklemek yetmez, onun alt modüllerinide yüklemenizi tavsiye ederim. İhtiyacınıza göre debuffları ayrıca görmenizi sağlayan modülü, grid üzerine fazladan 8 tane icon atamanızı sağlayan modül, manaları gösteren modül...gibi gibi bir sürü alt modülü var. İhtiyacınıza göre arasından seçip, kendinize uyarlayabilirsiniz.

Ama bence oyunun en muazzam add-on u , power auras. Her ne kadar cataclysm de blizzard in-game olarak power auras benzeri bir eklenti getirsede, gerçek power auras ile yapabilecekleriniz o kadar fazla ki. Burda hünerlerini anlatmakla bitmez, siz en iyisi mi hangi class ı oynuyorsanız, class'ınız ile ilgili blogları biraz araştırıp size uygun power auras çözümlerine bakmanız. Küçük bir örnek vermek gerekirse, diyelim ki lock oynuyorsunuz, target'ınızda Curse of Elements yada onun yerine geçecek DK buff'ı veya Moonkin buff'ı var mı bilmiyorsunuz, power auras ile direk target'ınızda böyle bir buff ın aktif olup olmadığını anında görebilir, sizde ona göre curse seçiminizi yapabilirsiniz.

• Tidy plates ve Threat plates...
    omen kullanmıyorum artık, omen penceresine bakacağıma moblara bakıyorum direk :)
    Tavsiye ederim...
    Curse client v4 ten ısrarla isteyiniz :p
  • AzCastBar
    Standart cast bar'ın yerine tamamen kişiselleştirilebilir bir alternatif. Target cast bar, focus cast bar, cooldown süreleri gösterme, flight time gösterme vs....

BankStack
    Bankanızı veya kendi çantalarını tek tıkla düzenlemenize yarayan bir addon.

Bindpad
    Pratik klavye kısayolları yaratabileceğiniz ufak bir addon.

Combuctor
    Tüm çantalarınızı tek pencerede gösteren bir addon.

Decursive
    Posion, magic debuff, curse gibi debuffları raid sırasında kolayca takip edip tek tıkla silmenizi sağlayan healer'lar için çok yararlı bir addon.

LuckyCharms2
    Dungeon veya raid'lerde tek tıklama ile mob'ları işaretlemenize (skull, circle, vs) yarayan bir addon.

TipTac
    Gelişmiş ve detaylı bir status bar.

X-Perl
    Alternatifini düşünemediğim tek UI addon'u. Healer olarak çok faydalı buluyorum. Kişiselleştirilmesi çok detaylı ve isteğinize göre kolayca ayarlanabilir.

• Bejeweled'de unutmayın, raid toplarken vs. yarım saat dalaranda oradan oraya koşturacağınıza Bejeweled oynarsınız :)
  • mesajım bulunsun
  • Gatherer link ölü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ptmizmir

Gatherer link ölü

Konu 4 yil onceden oldugu icin olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

quote:

Gatherer link ölü

• Ya arkadaş kızınca kızdı oluyoruz sonra. Hakim olsam wow forumundan karşıma biri gelse gözlem altına alma kararı veririm heralde. Epey zaruri gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

quote:

Gatherer link ölü

Forumda yeniyim dikkat etmemişim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

quote:

Gatherer link ölü

Forumda yeniyim dikkat etmemişim

WoW ile ilgili guncel addonlara asagidaki linkten ulasabilirsiniz.

http://www.curse.com/addons/wow

• power auras 10 numarada bazen sapotıo :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.