Şimdi Ara

İşinize Yarayacak Addonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
3.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar burada kendi kullandığım ve faydalı bulduğum addonları paylaşacağım. Umarım işinize yarar.

Deadly Boss Mods
    Raid yaparken kesinlikle kullanmanız gerek addonlardan birisi.Bossun atacağı skilli birkaç saniye önceden haber verir,Battlelarda kapıların açılması vs.

Raid için bossfightlarda kesinlikle addons klasoründe olmassa olmazlardan birisidir.

Deadly Boss Mods indir

-----------------------------------

AtlasLoot Enhanced
    AtlasLoot Enhanced ile bir boss a gitmeden önce ganimetin ne olduğunu görün!

Belirli bir bossu ziyaret etmeye değip değmeyeceğini eğer bilmek isterseniz, onun ganimet tablosuna bakmak için bu eklentiyi kullanabilirsiniz. Ganimet tablosu listesinden bir öğe seçin ve bu öğenin boss tarafından düşürülmesinin olasılığı gibi konularda bir eklenti ile bu daha fazla bilgi alın.

AtlasLoot Enhanced indir

----------------------------------

GearScore
    GearScore ICC patch'inin gelmesiyle insanların ağzından düşmez olan "GS" olayının bir parçasıdır.Bu addon ile oyuncunun item level ortalamasını kolaylıkla öğrenebiliyorsunuz.Tek yapmanız gereken bakmak istediğiniz oyuncuya mouse simgenizi sürüklemek ve bakmak.

GearScore indir

-----------------------------------

Quartz
    Pratik olarak buyunuzu yaparkenki latency'nizi hesapliyor, buyunun yapma suresinin sonundan bu degeri otomatik olarak dusuyor. Siz farketmeseniz bile, normalde latencyniz kadar buyu yapmamis oluyorsunuz, bu sorunu ortadan kaldirip uzun vadede dpsinizde gozle gorulur bir artis yapiyo.

Quartz indir

Gatherer
    Gatherer addonu, herbalism ve mining için iyi bir addon, nereye giderseniz gidin, size o bütün haritadaki herb ve mine ların yerlerini gösterir.

Gatherer indir

HealBot
    HealBot birçok healer class'ın kullandığı bir nevi raid window şeklinde de kullanılabilen healer olanlar için biraz olsun kolaylık sağlayabilen bir eklenti.

HealBot indir

Her gün yeni bir kaç addon eklenecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskiner -- 5 Ekim 2010; 21:55:33 >

• Yeni Addonları bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: insertinto

Yeni Addonları bekliyoruz...
    Casterlar için çok güzel bir addon "quartz". cast barı değiştirerek anlık gecikmeyi bazen yanlışta olsa cast bara yansıtıyor.ayrıca spelleri kaç saniyede cast ettiğinizi gösteriyor.

benim gibi nameplate kullanıyorsanız blizzardın arayüzündeki nameplate'lerin büyüklüğünden şikayetçisinizdir. tidy plates ilaç gibi gelicektir size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leech King

Casterlar için çok güzel bir addon "quartz". cast barı değiştirerek anlık gecikmeyi bazen yanlışta olsa cast bara yansıtıyor.ayrıca spelleri kaç saniyede cast ettiğinizi gösteriyor.

benim gibi nameplate kullanıyorsanız blizzardın arayüzündeki nameplate'lerin büyüklüğünden şikayetçisinizdir. tidy plates ilaç gibi gelicektir size.

Alıntıları Göster
    Mining ve Herbalism ile uğraşanlar için de Gatherer mükemmel bir addon. Wowhead database ini de yükleyin yoksa biraz uğraşırsınız. İnternette bir çok yerda yazılıyor nasıl yükleneceği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 5 Ekim 2010; 21:01:13 >

• quote:

söylediğin addonu da ekledim... Herkes kullandığı ve memnun kaldığı addonları yazarsa ben eklerim hepsini... Yeni başlayan ve yeni addonlar arayanlar için güzel bir başlık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskiner

quote:

söylediğin addonu da ekledim... Herkes kullandığı ve memnun kaldığı addonları yazarsa ben eklerim hepsini... Yeni başlayan ve yeni addonlar arayanlar için güzel bir başlık olur

Alıntıları Göster
    Gatherer de eklendi

• quote:

Gatherer de eklendi

Alıntıları Göster
    parti heal için healer için olmassa olmaz HealBot
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defrag nedir ne işe yarar ?
    19 yıl önce açıldı
    HPET komutları ne işe yarar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

eklendi
  • quote:

quote:

eklendi

Alıntıları Göster
    Omen 3
    Tanklar icin olamazsa olmazlardan Bir moba ne kadar threat yarattıgınızı gosteriyor

OmniCC
    Skillerinizi kullandıktan sorna cd lerinin bitmesine ne kadar kaldıgını skilin uzerinde gosteren guzel bir addon buda

Bagnon
    Bütün bagleinizi tek bir bag olarak gormenizi saglıyan kullanıslı bir addon

Recount
    Raid veya Dungeonlarda oyuncuların ne kadar dps yaptıgını gormenizi saglıyan bir addon

MagicRunes
    DeathKnight lar icin bu addonda karakterin altındaki rune bara dokunmadan ayrı be cok kullanıslı bir rune bar daha acıyor

Bartender4
    Skill barlarınızı istediginiz yere tasımanızı saglıyan bir addon

Simdilik benimde aklıma gelenler bunlar buldukca eklerim bende...

• quote:

quote:

eklendi

Alıntıları Göster
    - bence BigWigs > Deadly Boss Mods

- Power Auras

- Grid + Clique + Grid eklentileri

- AtlasLoot

- Koordinator

- Auctionator

bunlar benim vazgeçemediğim addonlar.

• quote:

quote:

eklendi

Alıntıları Göster
    Xperl de iyidir hem hp mana(energy-rp-rage) daha güzel gözüküyor büyüklüğüde ayarlanabiliyor hemde rakibinin veya mobun üstünde senin bıraktıgın diseaseleri veya o tip seyler istedigin kadar büyütmeni saglıyor.
    Sonracıma arena yapanlar icin Gladius birebir bende bunu forumda actıgım bir konuda öneri üstüne yükledim ve cidden memnun kaldım.
    OmniCC var olmazsa olmaz skillerin cdlerini skillerin üstünde rakamlarla gösteriyor.
    Nicedamage var adı üstünde damagelerin yada miss vesaire yazılarının daha güzel gözükmesini saglıyor.
    Darkestında dedigi gibi gatherer cok ise yarar meslek kasarken.
    Rogue oynayanlar icin Poisonerda ise yarar.
    Eger skill barları kafasına göre ayarlamak isteyen veya istedigi skille istedigi tusu vermek isteyen varsa Dominos indirebilir.(bu UI deki herseyin yerini degistirmenizede olanak saglar)(ayrıca buda roguelarda cok ise yarıyor nedeni stealth oldugunuzda veya shadow dance actıgınızda skill bar degismiyo zaten tüm skiller orda oluyor ve ordan kullanıyorsunuz daha rahat oluyor bence ama ben kullanmıyorum o ayrı konu neden derseniz skill barın normal görünüsü bana daha güzel geliyor belki alıstıgım icin öyledir.Xperle alısmam bile bir kaç haftamı aldı Dominosada Catacda 0 dan kasıcagım karakterle alısmayı planlıyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

Clique yerine GridClicksets yüklenebilr gayet basit ve kullanıslıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

Clique yerine GridClicksets yüklenebilr gayet basit ve kullanıslıdır.

Alıntıları Göster
    LightHeaded quest yapanlar için ideal, ayrıca kesinlikle favorim Carbonite.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

LightHeaded quest yapanlar için ideal, ayrıca kesinlikle favorim Carbonite.

Alıntıları Göster
    MikScrollingBattleText . bence özellikle tanklar için kullanışlı bi addon.verdiğiniz damageler karakterinizin sağında, aldıgınız damage ve healler solunda çıkıyor.böylece önünüzü daha rahat görüyorsunuz.aksi taktirde heal ve damagelerden karakteriniz görünmez hale geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

MikScrollingBattleText . bence özellikle tanklar için kullanışlı bi addon.verdiğiniz damageler karakterinizin sağında, aldıgınız damage ve healler solunda çıkıyor.böylece önünüzü daha rahat görüyorsunuz.aksi taktirde heal ve damagelerden karakteriniz görünmez hale geliyor.

Alıntıları Göster
    prat : Chat kutularını düzenlemeye yarayan bir addon.

altoholic: benim gibi birden fazla karakteri olanlar için mükemmel bir addon... mailboxlarınızda bulunan malzemeler dahil tüm karakterlerinizde hangi malzemeden ne kadar var, nerede görebiliyorsunuz.. hangi karakteriniz nerelere savelenmiş, takviminde bir hatırlatma varsa o karakterde olmasanız bile gösteriyor.. alchemy, JC gibi mesleklerin cooldownu bir gün süren craftlarınıda takip edip 3-5 dk sonra CD doluyor diye haber veriyor.. daha bir sürü ayrıntı var.. 10 numerodur..

auctionator: Ahde saatlerce ugrasmaya gerek kalmadan 1-2 tuşla yüzlerce malzeme alıp satmanıza yarayan şahane üstü bir addon..

badboys: spam filtresi sayesinde aynı yazıyı birden fazla yazdıklarında siz 1 kez görüyorsunuz.. ayrıca su altın astıcı mesajlarını hiç göstermeden otomatik rapor ediyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

altoholic: benim gibi birden fazla karakteri olanlar için mükemmel bir addon... mailboxlarınızda bulunan malzemeler dahil tüm karakterlerinizde hangi malzemeden ne kadar var, nerede görebiliyorsunuz.. hangi karakteriniz nerelere savelenmiş, takviminde bir hatırlatma varsa o karakterde olmasanız bile gösteriyor.. alchemy, JC gibi mesleklerin cooldownu bir gün süren craftlarınıda takip edip 3-5 dk sonra CD doluyor diye haber veriyor.. daha bir sürü ayrıntı var.. 10 numerodur..

auctionator: Ahde saatlerce ugrasmaya gerek kalmadan 1-2 tuşla yüzlerce malzeme alıp satmanıza yarayan şahane üstü bir addon..

badboys: spam filtresi sayesinde aynı yazıyı birden fazla yazdıklarında siz 1 kez görüyorsunuz.. ayrıca su altın astıcı mesajlarını hiç göstermeden otomatik rapor ediyor :)

sayesinde çok uzun zamandır altın satıcısı mesajı görmedim, çok kullanışlı bir addon altholic de güzele benziyor, akşam deneyeyim.

Ayrıca alternatifleri de yazarsak daha iyi olur gibime geliyor mesela healbot yerine grid+clique veya vuhdu

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Alıntıları Göster
    Recount ile ilgili birşeyler demek lazım.

Recount veya "Skada" add-onu sadece dps meter addonları değiller. Herhangi bir savaş sürecinde bütün etkileşimleri kaydeden addonlardır. Bu iki addonu dikkatli incelediğinizde, kim nerde görevini aksatmış, nerde yanlışlar yapmışa kadar anlayabilirsiniz.

Bir savaş süresince DPS/Damage Done/Healing Done/HPS/Damage Taken/Mana Gain gibi birçok konuda bilgi alabilirsiniz.

Kişilere tıkladığınızda, savaş süresince kimin hangi elemanlarla nasıl efektif bir biçimde etkiye girdiğini görüp bunu herhangi bir alana raporlayabilirsiniz. (raid chat, Guild chat, whisper, etc.)

Bunun dışında BigWigsi kullanmayı yaklaşık 1.5 sene evvel bıraktım. Çok sık update etmeme rağmen çok fazla LUA error ve UI bugı alıyordum. DBMyi yükledikten sonra hiçbir sorunum kalmadı. Şu anda durum ne bilmiyorum ama bence DBM>BigWigs.

Omeni bence herkes yüklemeli, sadece tanklar için değil. Raid yaparken threatinizi mutlaka kontrol etmeniz gerekiyor. Blizzardın kendi uisi de olsa bu konuda Omen daha görsel ve güzel bence.

Bunun dışında RatingBuster addonu kullanıyorum. Hala gerekli mi bilmiyorum ama item levellarını falan gösteriyor ama olmazsa olmaz bir addon değil.

Gearscore addonunun da özellikle 25M raidlere kullanılmaması öğütleniyor. Sanırım instant herkesten gear level bilgisi almaya çalıştığı için oyun kalitesi düşüyor, fps düşüyor ve kısmi lag yaratıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dübel -- 6 Ekim 2010; 10:29:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

...

Bunun dışında RatingBuster addonu kullanıyorum. Hala gerekli mi bilmiyorum ama item levellarını falan gösteriyor ama olmazsa olmaz bir addon değil.

Emin Ratingbuster hala gerekli bir addon .. statlardan ratinglerden ne kadar kazanc elde ettigimizi hızlıca görebiliyoruz.. mesela 25 agi veren bir itemmi 35 crit rating veren bir itemmi daha çok işinize yarar.. daha bir sürü karmakarışık hesap kafa karıstırmadan listeleniyor..

bende ayrıca Dr.damage addonu var.. skillerin ortalama/max/min/total ne kadar dmg/heal verdigini görebiliyoruz. mesela druidlerin nourish skilli hotlara göre heali artıyor.. basta spell powerınıza göre 6K healliyorsa 2-3 hot bırakınca 9-10 k healledigini hiç kafa yormadan anında görebiliyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

Benimde çok severek kullandığım bir add-on sadece tanklar için değil herkes için faydalı öncelikle üzerinizdeki negatif effectleri karakterinizin sağına pozitifleri ise soluna alıyor bufflar ise karakterinizin üstünde belirirken cd si biten skiller yine karakterinizin ayaklarının hizasında yazıyor okuyunca biraz karışık gelebilir ama aslında çok net bir şekilde gözüküyor

Ayrıca ne kadar proc vs varsa low helath/mana durumunda ve skilleirn cd sinin bitmesi durumunda ekranda uyarılar vererek normalde birkaç add-onla takip ettiğiniz şeyleri daha rahat takip etmenizi sağlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik

Benimde çok severek kullandığım bir add-on sadece tanklar için değil herkes için faydalı öncelikle üzerinizdeki negatif effectleri karakterinizin sağına pozitifleri ise soluna alıyor bufflar ise karakterinizin üstünde belirirken cd si biten skiller yine karakterinizin ayaklarının hizasında yazıyor okuyunca biraz karışık gelebilir ama aslında çok net bir şekilde gözüküyor

Ayrıca ne kadar proc vs varsa low helath/mana durumunda ve skilleirn cd sinin bitmesi durumunda ekranda uyarılar vererek normalde birkaç add-onla takip ettiğiniz şeyleri daha rahat takip etmenizi sağlıyor

Alıntıları Göster
    Palalar için olmazsa olmaz addon Pally Power...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.