Şimdi Ara

DSiWare Ne İşe Yarar ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar ben bu sorunun cevabını merak ediyorum, çünkü kendime USA den Nintendo Dsi XL aldım ve Türkiyede Dsi ware ile Wifi yi malesef kullanamıyacağım fakat napalım aldık o kdr, oynıcaz artık, nede olsa İnternetten M3i Zero da sipariş ettim, oyunlarla idare edicez :D bide bişi daha sorcam, ben şimdi M3i Zero aldım, 1-2 siteye sordum ve bu XL larda çalışıyor dediler, sormak istediğim ben Ds i update edersem bişey olur mu ??

• Başlıkta sorunduğunuz şey ile mesajda sorduğunuz alakasız olmuş ama Mesajda sormuş olduğun illegal içerikli bir soru olduğundan ve forumda konuşulması yasak olduğundan dolayı cevap veremiyoruz. Ama Dsiware kanalının ne olduğunu hala soruyorsanız söyleyeyim, Ninteno'nun Dsi ve Dsi XL modellerinde kullanılmak üzere yaratmış olduğu oyun ve yazılım indirebileceğin özel bir kanal. Nintendo Wii'deki Wiiware gibi diyebiliriz. Nintendo yapımı oyun ve yazılımlar dışında farklı firmalarında oyunları bu kanalda bulunabiliyor. Bu oyun ve yazılımlar Nintendo puanı ile indiriliyor Nintendo puanlarına sahip olmak içinde satın almanız gerekiyor. 1000-2000-3000 puan şeklinde tarifeler var 1000 puan 9 sterlin, 2000 puan 18 sterlin ve 3000 puan da 27 sterlin yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 4 Mayıs 2010; 11:12:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Başlıkta sorunduğunuz şey ile mesajda sorduğunuz alakasız olmuş ama Mesajda sormuş olduğun illegal içerikli bir soru olduğundan ve forumda konuşulması yasak olduğundan dolayı cevap veremiyoruz. Ama Dsiware kanalının ne olduğunu hala soruyorsanız söyleyeyim, Ninteno'nun Dsi ve Dsi XL modellerinde kullanılmak üzere yaratmış olduğu oyun ve yazılım indirebileceğin özel bir kanal. Nintendo Wii'deki Wiiware gibi diyebiliriz. Nintendo yapımı oyun ve yazılımlar dışında farklı firmalarında oyunları bu kanalda bulunabiliyor. Bu oyun ve yazılımlar Nintendo puanı ile indiriliyor Nintendo puanlarına sahip olmak içinde satın almanız gerekiyor. 1000-2000-3000 puan şeklinde tarifeler var 1000 puan 9 sterlin, 2000 puan 18 sterlin ve 3000 puan da 27 sterlin yanlış hatırlamıyorsam.

venom arkadaşımıza katılmakla birlikte şuan için dsiware nin wiiwarenin çok daha gerisinde olduğunu belirtmek istiyorum.Bilmiyorum ama dsiware için gerekli geliştirmeler ve çalışmalar nintendo cephesinden yapılmayacak gibi geliyor bana...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pandora box ne işe yarıyor ?
    17 yıl önce açıldı
    Cisco Nedir? Ne İşe Yarar?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.