Şimdi Ara

powerball dedikleri nedir?? ne işe yarar??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bu powerball nedir ne işe yarıyo bu powerball?????

• Yapay Zekanın Yanıtı

Powerball Nedir ve Ne İşe Yarar?

Powerball, el kaslarını güçlendirmek ve rehabilitasyon amaçlı kullanılan bir egzersiz ekipmanıdır. Gyro adı verilen bir mekanizma kullanır ve kullanıcıların el kaslarını güçlendirmek için direnç sağlar.

Powerball Nasıl Kullanılır?

Powerball'u kullanmak oldukça kolaydır:

• Gyro topunu elinize alın ve diğer elinizle çekme ipini çekmeye başlayın.
    • Gyro topu dönmeye başlayacaktır ve el kaslarınıza direnç uygulayacaktır.
    • Direnci artırmak için çekme ipini daha hızlı çekin veya azaltmak için daha yavaş çekin.

Gyro Ball Ne İşe Yarar?

Gyro ball, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli faydalar sağlar:

• El kaslarını güçlendirir
    • Parmak ve bilek hareketliliğini artırır
    • Tendinit ve karpal tünel sendromu gibi el yaralanmalarının rehabilitasyonuna yardımcı olur
    • Gitar, piyano ve diğer enstrümanları çalan müzisyenler için faydalıdır
    • Sporcuların performansını ve toparlanmasını iyileştirmeye yardımcı olur

Ball Refill Nedir ve Ne İşe Yarar?

Ball refill, Powerball gyro topunun içinde bulunan ve zamanla yıpranan veya hasar gören bir bileşendir. Ball refill'i düzenli olarak değiştirmek, Powerball'un düzgün çalışmasını ve kullanıcıların optimal faydalar elde etmesini sağlar.

Sonuç olarak, Powerball el kaslarını güçlendirmek ve el yaralanmalarının rehabilitasyonu için etkili bir araçtır. Kolay kullanımı ve çok yönlülüğü ile çeşitli kişiler için faydalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bilekler için mükemmel egzersiz aleti kullanmıştım omuzlarada biraz vuruyor yani bileklerini çok iyi güçlendiriyor kireçlenmeleri önlüyor + olarakta

PowerBall, bileğin dairesel hareketiyle döndürülen, döndükçe kendi içinde dengesizlik oluşturarak el, bilek, kol ve omuz kaslarının bu dengesizliği kontrol altına almasını sağlamak için tasarlanmış sportmen bir toptur. Denge kontrolü sırasında tüm kasları çalıştırdığından dolayı el, bilek,kol, omuz ağrılarının yanı sıra, bilek incinmeleri, Carpal Tunnel Sendromu, RSI Sendromu, tendon, kas ve eklem raharsızlıkları için ideal bir egzersiz sunar. Topun balans ayarı bilgisayar kontrolüyle yapıldığı için 12,000rpm üzerindeki hızlarda bile stabildir.

Golf, tenis, beyzbol, basketbol, hokey, bowling oynayan, bisiklete binen, dağ sporlarıyla ilgilenen ve motocross meraklıları, işi gereği ağır yük kaldıranlar, kanoya meraklı olup dalgalarla boğuşanlar, kayak yapanlar, gün boyunca bilgisayar kullanan, mouse ve klavye hareketlerinden dolayı bilek sızısı çekenler... kısacası bilek hareketinin ön planda olduğu bütün etkinliklerde bulunanlara özellikle tavsiye edilir.

Sağlıklı yaşam merkezlerinde (fitness center) çok tutulan, avrupada birçok merkezde bulunan ve şiddetle önerilen egzersiz aracıdır.

Üst kısma eklenmiş dijital sayaç sayesinde topun en yüksek dönüş hızı, topun son 30saniyedeki toplam devir sayısı, ortalama döndürme hızınız gibi rakamsal verileri görebilirsiniz ve rekor denemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Zaman ve yer sınırlaması olmaksızın istenilen yerde istenildiği zaman kullanılabilir.

Avucunuza alıp o gücü hissettiğinizde sizde göreceksinizki, bu muhteşem kas güçlendirici, keyif verici, stress ve yorgunluk alıcı PowerBall'dan vazgeçemeyeceksiniz. Elinizden bırakmak istemeyeceksiniz.

PowerBall Size Ne Kazandırır?

· Daktilo, klavye, mouse kullanan ve piyano çalanların çok sık karşılaştığı bilek incinmeleri ve ağrılarından kurtulmaları için uygun bir çözümdür. Bilek bağlarının kireçlenmesini önler, spor yaparken incinen bilekler için iyi bir masaj sağlar.

· Düşük hızla çevirildiğinde, stress alıcı ve yorgunluk giderici etkisi vardır. İş yerinizde canınızı sıkan bir durum olduğunda PowerBall'unuzu ve çayınızı/kahvenizi alıp kendinize 7dk ayırın, göreceksiniz döndüğünüzde sıkıntınızdan eser kalmayacak ve enerji dolu bir şekilde işinize kaldığınız yerden devam edeceksiniz.

· Parmak, el, bilek, önkol (dirsek ile bilek arası) ve kol kaslarını güçlendirir. El-kol,bilek,omuz incinmeleri sonrasında fizik tedavi görenler de kullanabilir, elin eski haline ve eski gücüne kavuşmasında kademe hızlandırıcı etki sağlar.

· Badminton, golf, tenis, bowling, beyzbol, basketbol, masa tenisi vb. spor tutkunları için el,kol,bilek, omuz masajı ve kas güçlendirici etkisinden dolayı çok yararlı bir egzersiz aracıdır ve spor alanında daha yüksek başarı elde etmenizi sağlar.

· PowerBall hemen hemen sınırsız güç dağılımına sahiptir. Dönüş hızına bağlı olarak 1-40lbs arasında bir kuvvet gerektirir, buda yaklaşık 50 farklı dambıl demektir.
    · Alışkanlık Yapar. Kullandıkça müptelası olursunuz ve zamanla vazgeçilmez bir tutku haline dönüşür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 13 Mart 2007; 16:00:51 >

• paylaşımın için çok teşekürler hocam
  • fiyatı ne kadardır ve nerden bulunur aceba
  • gittigidiyor.com a yaz powerball bir sürü çıkıyor spor mağzalarında bulunabilir
  • Selamlar
    Orjinal Power Ball ithalatçı firma adresi,

http://www.powerball.com.tr

• quote:

Orjinalden alıntı: POWERBALL

Selamlar

Yaptıkları siteye bak..

İnsan biraz özen gösterir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cloud sim nedir?Ne işe yarar.?
    geçen hafta açıldı
    TORK NEDİR NE İŞE YARAR
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar powerball'ı orjinal, ömür boyu garantili ve en ucuz şekilde almak isterseniz http://ucuzpowerball.blogspot.com/ adresindeki bilgileri inceleyin, tercih sizin karar sizin. %30-%40 civarı tüm modellerde indirim var
  • millet bu konuyu mu bekliyodu bi anda satıcılar üşüştü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leonidasss

fiyatı ne kadardır ve nerden bulunur aceba

50-55ytl alişveriş sitelerinde var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stainless

arkadaşlar powerball'ı orjinal, ömür boyu garantili ve en ucuz şekilde almak isterseniz http://ucuzpowerball.blogspot.com/ adresindeki bilgileri inceleyin, tercih sizin karar sizin. %30-%40 civarı tüm modellerde indirim var

kardeş dediğin işe yarıyor denedim.sağolasın almayı düşünüyorum.yalnız sorularım var hiç yabancı bir siteden alışveriş yapmadım.şimdi adresi ingilizce mi yazıyım yoksa türkçe mi.eğer sen yaptıysan detaylı bilgi verebilir misin?
  • ben alalı 4-5 ay oluyor hala nerdeyse hergün kullanıyorum sıkılmadım forearmsdaki kaslar ortaya çıktı damarlar gözüküyor artik
  • 2. gün sıkıldım ya. yere düştü balansı bozuldu benimkinin zaten.arkadasa verdim okurfcalıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

quote:

Orjinalden alıntı: stainless

arkadaşlar powerball'ı orjinal, ömür boyu garantili ve en ucuz şekilde almak isterseniz http://ucuzpowerball.blogspot.com/ adresindeki bilgileri inceleyin, tercih sizin karar sizin. %30-%40 civarı tüm modellerde indirim var

kardeş dediğin işe yarıyor denedim.sağolasın almayı düşünüyorum.yalnız sorularım var hiç yabancı bir siteden alışveriş yapmadım.şimdi adresi ingilizce mi yazıyım yoksa türkçe mi.eğer sen yaptıysan detaylı bilgi verebilir misin?

dostum pm attım

• Çok güzel bir alet. Ama ilk başlarda döndürmeyi epey öğrenmen lazım. Benim parmağım soyulmuştu valla. İple yap hemen oluyor.

Ve 1 yıldır kullanıyorum kollarımı güçlü yaptı + bileğimi çok iyi çeviriyorum rahat
  • quote:

Orjinalden alıntı: budden

quote:

Orjinalden alıntı: POWERBALL

Selamlar

Yaptıkları siteye bak..

İnsan biraz özen gösterir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.