Şimdi Ara

subbclass and 3rd clas bunlar ne işe yarar?????????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sub ve 3rd class ne işe yarar? faydası nedir?ne amaçla yapılıyo bular ?forumda dolaştım fakat yeterli bi bilgi yok yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akoyba -- 4 Şubat 2007; 19:30:41 >

• sub-cLAss : bunu insanlarin hep ayni karekterden sıkılacagi icin extra yeni karekter acmasi yerine bunu uzerine karekter koyuyorsun cok kolaylik oluyor hemde de char kalablikligi olmuyor ( hangi acountta ne wardi felan hesabi) 3rd class ise galba kullandigin skillerde uzmanlasiyorsun bende tam bilimiyom onu
  • bu 3 rd class nasıl yapılıyo nerden alınıyo bu qest bide turkce acıklamaları varmı bu qesti yapabilmek icin
  • hotspring's de chef diye bi npc var görev onunla başlıyo
  • tşk ama bunun turkçe acıklamalısını bulabilirmiyim acaba ?
  • subclass sadece bi satis stratejisi olarak oyuncuyu daha cok oyunda tutmayi saglamak amaciyla ncoft yzilimcilari tarafindan oyunculari kandirmk amciyla yzilmis bi kurgu diebiliriz gerci oyunun tamami oyle tek charla rkjadasinda dedigi gibi bi char kalabaligi ysmak yerine diger charlari oynamak icin ypbilirsin yda nobless olmak dah sonra da hero olmak icin yapabilirsin zahmetli vede maraton gibi uzun bi gorew yaptigina deycek bişi hehe 3.klass degişimide 1vede 2. klass degişimi gibi yri profesyonelden profesyonele geciş diebiliriz 76 questini yapiosun ama genelde yapmiossun .vardir gm shop felan eger yoksa dusuk rattede oynuyosundur burdada 76 yapman baya zamn alir die dusunuorum vede questin nerden lincani bilmedigin için de sana hehe saka saka her cahr farkli bi yerden başlar charini soylemeyen derman bulamaz

• saol yaw char 2 tane biri spellsinger bide gladiator (yanlış yazmş olabilirim ) bide 300x de oynuyorum yrdımcı olursan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akoyba -- 5 Şubat 2007; 17:00:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RAID Card nedir, ne işe yarar!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 300x abyss desin galiba. Orada 3rd quest malzemesi yok, yani görevi yapman gerek. Şehirlerde Adventurer guild ler var onlardan birinden ögrenebilirsin queste nereden başlayacagını.
  • ewt orda oynuyorum bi bakim
  • 3rd calss ile ilgili bilgisi olan yokmu ya abyss 300x de oynuyorum help pls
  • tşk herkese ben buldum nasıl oldunu
  • hot spring den alinacagini sanmiyorum sph ve necroyla yaptim harding academy de grandmagister var ondan aliyosun 3rd class i ve ayrica 3rd proff oldunmu extra skiller baya saglam yane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRj -- 6 Şubat 2007; 19:11:17 >
  • benim oynadıgımda lunargent var sanırım sub gorevinde lasım gorev yapmadan sub olur muyum????? yardım plx
  • gorev yapman lazim 1 tane lunargent lazim gorev icin ve de loa da bloody guardian dan q item alicaksin birazda kosusturma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.