Şimdi Ara

Işınlansam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar altımda deve var ve içinde bi sürü yük var.Şimdi ışınlansam deve kaybolurmu?Kaybolursa nolur ışınladnığım yerde kalırmı öle beklermi beni?Bide zarara girmeyelim :)

• YOK YOK KAYBOLMAZ BEN ZATEN HEP OYLE YAPIYOM 5 YILDIZ KERVAN ALIYOM SÜREKLİ HOTAN DOWNHANG ARASI KERVAN YAPIP PARA KASIYOM
  • koptummmmmm.
  • Napim banada komik geldide sordum acaba nolur diye
  • çok mu sıkıştın? arkanda thiefler mi kovalıyo? çek modemin kablosunu, tekrar gir bak seni bi süpriz bekliyo olucak...
  • bu sürprz kötü bir sürpriz mi
  • Sürpriz nolcak biliyomusun ortada ne deve nede mal olcak
  • valla traderken noluyo bilmiyom ama ben su lagların cok oldugu donemde thieflik yapıyodum, 3* doldurmus bandit den e basmıstım dc oldu (bide boyle bi topic bile acmıstım yapılır mı boyle ya gibi bisey) ama sonra tekrar login oldugumda (heralde 5-6 saat sonra) altımda atım ve itemlarım vardı tek zararım bandit den return scrollu tekrar basmak zorunda kalmamdı(ulan bide elimde kalmamıs olsaydı varya...)

bunu hic kimseye soylemiycektim ama madem konusu acıldı. cunku bunu traderlar da yapabilirse isin ne tadı kalır ne tuzu...

edit: hatta denemeye calısan bi trader olursa haberimiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draugerr -- 28 Haziran 2006; 21:29:54 >
  • HACIM YAPMAYIN GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM DEVENDE MAL VARKEN TELEPORT OLAMASSIN DAHA DOĞRUSU DEVEYLE TELEPORT OLAMAZSIN THIEF KOYUNDEN DEVEYLEMI TELEPORT OLDUN ......
    EĞER TRADER YAPARKEN DC OLURSAN VEYA OYUNDAN ÇIKARSAN OYUNA TEKRAR GIRDIĞINDE KALDIĞIN YERDEN DEVAM EDERSIN KERVANINA HA BU ARADA DC OLDUNMU BİR MÜDDET OYUNDA KALIYOR CHARIN 20 SANİYE KADAR ZANNEDİYORUM O ZAMAN İÇİNDE YATARSAN O BAŞKA
  • Merakımı mazur görün ama bu hacım lafı nereden çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denizler İmparatoru

Merakımı mazur görün ama bu hacım lafı nereden çıktı

+1

Ayrıca oyundan normalde logout olusanız 5 szniye sayar
    Traderken logout olursanız 60 saniyede çıkar (dc olursanızda 60 sn asılı kalırsınız oyunda)
  • VALLAHİ DOĞRUDUR BEN 20 SANİYE DİYE BİLİYORDUM AMA EMİN DEĞİLDİM DOĞRUSUNU ÖĞRENMİŞ OLDUK
    HACIMA GELİNCEDE VALLA BİZ KAFEDE HEPİMİZ BÖYLE KONUŞUYOZBENDEKİ KAFEDEN YANİ

-HACI BAK Bİ, HACI NAAPIYON YAAA,HACI KERVAN YAPIYOZMU FALAN FİLAN İŞTE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.