Bildirim
İsinma
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
işlemci sıcaklığı 70-75 dereceyi geçerse tehlikeli... -
Dostum bence ilk önce dizüstünün marka ve modeline göre internette verilen ortalama sıcaklıkları bulmalısın her bilgisayarın çalışma sıcaklıkları doğal olarak farklı olabiliyor...Örneğin ben Lenovo kullanıyorum, senin yazdığın sıcaklıkları bırak sistem boşta iken görmeyi sistem yükte iken bile görmedim Allah da göstermesin :) Bende sistem boşta iken cpu 42, gpu 40 civarında yük altında ise 10ar derece daha artıyor.... Tehlikeli sıcaklıklar ise cpu için 80, gpu için (özellikle ati serileri için) 90 diye biliyorum...Tabi ne kadar az ısınırsa ömür o kadar uzun olur aklndan çıkarmamalsın...sıcaklıkların ortalamnın üzerinde gibi önce fan ve iç çevresel temizlik düşünebilir parana kıyıp cooler da almayı düşünebilirsin bence.... -
Bilgisayarı yeni aldığım için içini açmayı düşünmüyorum ama cooler alabilirim.
Vatanbilgisayardan alışveriş yapmak güvenli midir ? -
Yanar la bilgisayar -
"İsinma" ne demek? -
quote:
Orijinalden alıntı: Arama_Botu
"İsinma" ne demek?
Telefonda I harfi olmadığından yapabileceğim birşey yoktu. :S
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X