Şimdi Ara

Isınma Problemi Yardım! (dv-6 3040st)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dv-6 3040st kullanıyorum ve açtıgım her oyunda bilgisayarın sesi hemen değişiyor fan deli gibi çalısmaya başlıyor ve sol taraf belli bir süreden sonra el değemeyecek kadar ısınıyor HWMonitor uygulamasından bakıyorum ısı değerleri 100 derece civarında oluyor bu makinama zarar verirmi? yada normalmi bukadar ısınması ? önüne geçebilirmiyim ?
    Teşekkür ederim şimdiden

• http://forum.donanimhaber.com/m_40598437/mpage_26/tm.htm bu başlık yardımcı olacaktır sana.

Ayrıca senin pcnin ekranında gri renklerde falan dalgalanma ya da karıncalanma var mı?
    hp nin sitesindeki renklere bakarak deneyebilirsin.
  • kardel pil tarafını biraz yüksek tut kitap felan koy , alt tarafta fan var o havayı tam veremiyor ondan çok ısınıyor...
  • 100derece çok fazla.bir sorun var tahminim.
  • 100 derecemi hiç ama hiç normal degil. ben bugune kadar en fazla 82 gördüm.
    bu arada öyle yüksek sıcaklıklarda pc yi uzun süre calistirirsan bataryan erken ölür.
  • 100 derecemi Rekorumu geçmişsin ben Gta 4 le 1 saat oynadım 71 e çıktı hemde soğutucusuz
    Sana tavsiyem bilgisayarın altına kalın bir kitap koyarak kullanman.Birde süpürgeyle fanları temizle bakalım ne olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

100 derecemi Rekorumu geçmişsin ben Gta 4 le 1 saat oynadım 71 e çıktı hemde soğutucusuz
    Sana tavsiyem bilgisayarın altına kalın bir kitap koyarak kullanman.Birde süpürgeyle fanları temizle bakalım ne olcak

abi rekor peşinde değilim sıcaklık rahatsız edici, ayrıca herhangi bir oyunu actıgım anda sanki yan odada süpürge yapılıyormus gibi ses cıkıyor. fan deli gibi dönüyor normal mi sizce ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle normal değil.Servise gitmesi gerekiyor bence.
  • quote:

Kesinlikle normal değil.Servise gitmesi gerekiyor bence.

bende öyle düşünüyorum fakat şimdi tatile girecek üni. 30 gün civarı şimdi versem ne kadar zamana gelir ??
  • Bende Ekran lambasında sorun çıkmıştı.İnventör yani 15 günde geldi seni bilmem artık.
  • max. süre nedir acaba bilgin varmı ?
  • 30 günü aşarsa zaten olacakları biliyorsundur.10-15 günde gelir heralde.Bu senin HP yi arayıp baskı yapmana bağlıdır
  • quote:

30 günü aşarsa zaten olacakları biliyorsundur.10-15 günde gelir heralde.Bu senin HP yi arayıp baskı yapmana bağlıdır

tam olarak bilmiyorum k.bakma dostum bilgilendirirmisin ?
  • Bende 105 derece bile gördü . Elektrik süpürgesiyle iyice temizle bütün delikleri çek sorun düzelir bende öyle halloldu sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Bende 105 derece bile gördü . Elektrik süpürgesiyle iyice temizle bütün delikleri çek sorun düzelir bende öyle halloldu sorun

makinayı nerden kullaniyorsunki öyle toz kapmıs? ben mesela bi kere bile dizimde kullanmadım yada koltuk gibi tozlu yerlerde.. böylece makina ilk günki gibi sessiz.
    harbi merak ettim nerde kullandın sen?
  • En fazla dizimde kullaniyorum ama ev giriş katı ve işlek bir yol üzerinde gelen geçen araba çok oluyor haliyle camlar açık oldugunda tozda çok oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Bende 105 derece bile gördü . Elektrik süpürgesiyle iyice temizle bütün delikleri çek sorun düzelir bende öyle halloldu sorun

makinayı nerden kullaniyorsunki öyle toz kapmıs? ben mesela bi kere bile dizimde kullanmadım yada koltuk gibi tozlu yerlerde.. böylece makina ilk günki gibi sessiz.
    harbi merak ettim nerde kullandın sen?

ben kocaeli de yaşıyorum malum hava cok kirli kömür var bolca.. bu yüzden olmus olabilir önerinizi dinleyeceğim ve deneyeceğim. örneğin CM 03-04 acıyorum cok fazla kasmayan bir oyun fakat açtıgım anda deli gibi dönmeye baslıyor fan süpürge gibi :)
    bende daha cok kucağımda ve yatakta kullanıyorum sanırım yurdun bütün tozunu yuttu bundan dolayı olabilir..

Edit: kelime değişimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanoLine -- 17 Ocak 2011; 16:00:53 >

• normal ama 100 biraz çok deilmi o kadar olması imkansız pc kapatır kendini altına soğutucu al yada kitap altını kaldır
  • quote:

ben kocaeli de yaşıyorum malum hava cok kirli kömür var bolca.. bu yüzden olmus olabilir önerinizi dinleyeceğim ve deneyeceğim. örneğin CM 03-04 acıyorum cok fazla kasmayan bir oyun fakat açtıgım anda deli gibi dönmeye baslıyor fan süpürge gibi :)
    bende daha cok kucağımda ve yatakta kullanıyorum sanırım yurdun bütün tozunu yuttu bundan dolayı olabilir..

Kocaelinin neresinde oturuyorsunuz.Ben Kocaeli körfezdeyim
  • quote:

quote:

Kocaelinin neresinde oturuyorsunuz.Ben Kocaeli körfezdeyim

merkez 3yol zincirlikuyu cad. :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.