Şimdi Ara

ISINMA TAKTİĞİM. SSLER GELDİ - AYNEN DEVAM :) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
11
Favori
11.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu ilk gördüğümde çok gülmüştüm.
    Şimdi daha çok güldüm.
  • Fakirlik nelere kadir eski zamanlarımı hatırladım :( kendi odamda masaüstü bilgisayar olduğu zamanlarda ellerim buz keserdi ama başından kalkmazdım bilgisayarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Kombi yok mu evde ?

Yok hocam soba kullanıyoruz yıllardır. Çok iyi ısıtıyor valla kalorifer felan hikaye ama bu seneden sonra doğal gaz çektirecekler eve. Suan başka şehirdeyim universite için zaten orda kalmıyorum özledim sadece :) gitsem bile Laptop var artık, sobalı oda da dururdum. Eski anılari uplayalim dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Kombi yok mu evde ?

Yok hocam soba kullanıyoruz yıllardır. Çok iyi ısıtıyor valla kalorifer felan hikaye ama bu seneden sonra doğal gaz çektirecekler eve. Suan başka şehirdeyim universite için zaten orda kalmıyorum özledim sadece :) gitsem bile Laptop var artık, sobalı oda da dururdum. Eski anılari uplayalim dedim.

Anladım. Ben şu anda işyerindeyim petekli yağlı elektirik kullanan ısıtıcılardan var ama pek işe yaramıyor. Birazdan aynı taktiği iş yerinde uygulaycam böyle giderse

• Ulan

Çok güzel yapmışsın ama takdir ettim.
  • Adam asosyallikte master kendini 1 metre kareye kitlemis

• Mouse modeli ney?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel hort olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Mouse modeli ney?

Öyle ışıklı afilli olduğuna bakma, 15 liralık everest :D fakat cs go da efsane avp kullanırdım onunlada. Favori mousem oyuncular için microsoft 1.1 intellidir. Efsane abi keşke bozulmasaydi bendeki

• işsiz fakir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Mouse modeli ney?

Öyle ışıklı afilli olduğuna bakma, 15 liralık everest :D fakat cs go da efsane avp kullanırdım onunlada. Favori mousem oyuncular için microsoft 1.1 intellidir. Efsane abi keşke bozulmasaydi bendeki

Modeli nedir

• Sistem güzel bende evde boxer ile gezerken üzerime battaniye alıyordum ama bu daha güzel olmuş tek sorum var acaba oraya koyduğun yastıklat yorganı ne kadar taşıyor yani bi çarpma olsa bütün sistem düşmezmi ayrıca nescafe falan diosun hepsi üzerine klavyene falan dökülme gibi bir durum var yastıkları bir şekilde sabitlediniz sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: fresheyır

Sistem güzel bende evde boxer ile gezerken üzerime battaniye alıyordum ama bu daha güzel olmuş tek sorum var acaba oraya koyduğun yastıklat yorganı ne kadar taşıyor yani bi çarpma olsa bütün sistem düşmezmi ayrıca nescafe falan diosun hepsi üzerine klavyene falan dökülme gibi bir durum var yastıkları bir şekilde sabitlediniz sanırım

Yastıklar o ara yere fazlalikti bastırarak sokuyordum içeriye doğru çok sağlam oluyorlardı. Fakat o örtü sıkıntıydi belli bir zaman sonra aşağı doğru iniyordu yine düzeltiyordum. Yukardaki kapakli dolaplara sıkıştırıp. Fazla su koymuyordum hiçte dökülmedi, sonradan ufoyo geçmiştim zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fresheyır

Sistem güzel bende evde boxer ile gezerken üzerime battaniye alıyordum ama bu daha güzel olmuş tek sorum var acaba oraya koyduğun yastıklat yorganı ne kadar taşıyor yani bi çarpma olsa bütün sistem düşmezmi ayrıca nescafe falan diosun hepsi üzerine klavyene falan dökülme gibi bir durum var yastıkları bir şekilde sabitlediniz sanırım

Yastıklar o ara yere fazlalikti bastırarak sokuyordum içeriye doğru çok sağlam oluyorlardı. Fakat o örtü sıkıntıydi belli bir zaman sonra aşağı doğru iniyordu yine düzeltiyordum. Yukardaki kapakli dolaplara sıkıştırıp. Fazla su koymuyordum hiçte dökülmedi, sonradan ufoyo geçmiştim zaten.

Valla hocam çok iyi düzenek

• 70-80 liraya direk bi tane cadir al bence.
    Odaya kur. İcinede yerles.
    Hem oyle degince dustu vs diye dusuncelerin olmaz hemde daha duzenli olur.

• çekmecenin altındaki dolap kapağı yamulmuş, düzelttir onu ve tekrar SS at
    @Espa güldürdün genç
  • odana soba kur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendemi böyle yapsam bilemedim
  • Vay be eskiden samimilik vardi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.