Şimdi Ara

Isınmaya Alternatif :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop çok ısınmaktaydı metin falan oynarken 95 dereceleri geçiyor ve oyun donuyordu bende alternatif bi çözüm buldum pc kasasından 2000 rpm cooler master fan söktğm işlemcinin altına bantladım 12 v adaptöre bağladım şimdi m2 de sıcaklık 80 derecelerde 4-5 tane açıyorum 95 e geliyor ama yine donmuyor m2 klavye elimi yakıyordu şimdi bu sorunda yok yüksek miktarda derece farkı var laptopuda kitaplarla havaya kaldırınca sorun kalmadı
     Isınmaya Alternatif :) Isınmaya Alternatif :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Revelations 21

Laptop çok ısınmaktaydı metin falan oynarken 95 dereceleri geçiyor ve oyun donuyordu bende alternatif bi çözüm buldum pc kasasından 2000 rpm cooler master fan söktğm işlemcinin altına bantladım 12 v adaptöre bağladım şimdi m2 de sıcaklık 80 derecelerde 4-5 tane açıyorum 95 e geliyor ama yine donmuyor m2 klavye elimi yakıyordu şimdi bu sorunda yok yüksek miktarda derece farkı var laptopuda kitaplarla havaya kaldırınca sorun kalmadı

güzel olmuş eline sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: lunhker

quote:

Laptop çok ısınmaktaydı metin falan oynarken 95 dereceleri geçiyor ve oyun donuyordu bende alternatif bi çözüm buldum pc kasasından 2000 rpm cooler master fan söktğm işlemcinin altına bantladım 12 v adaptöre bağladım şimdi m2 de sıcaklık 80 derecelerde 4-5 tane açıyorum 95 e geliyor ama yine donmuyor m2 klavye elimi yakıyordu şimdi bu sorunda yok yüksek miktarda derece farkı var laptopuda kitaplarla havaya kaldırınca sorun kalmadı

güzel olmuş eline sağlık

Saol

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lunhker

quote:

güzel olmuş eline sağlık

Saol

sence bu nasıldır almaya değermi ?http://www.gold.com.tr/flaxes-fn-3333s-aliminyum-4-usb-li-sessiz-cift-fanli-siyah-notebook-sogutucu_u rpm den falan anlarsın belki sen yaptığına göre :)

• ne diyeyim hiç notebook fan kullanmadım ama araştırdım şunlara bakıyorları
    aliminyün olması
    rpm yüksekliği
    hava akışı
    bunlara bakıyorlar bilgili biri cevap verirse daha iyi olur ama gözüme güzel geldi
  • hocam bilgisayar aynı benimki ile bendede bi kasa var içinde fan var söküp altına yapıcam aynısı gibi ama adaptörü falan nasıl bağladınız lazım olan eşyalar neler açık yazar mısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.