Şimdi Ara

Isınmayan Laptop Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süre boyunca kullandığım öğrenci kredimi üzerine harcayarak her bir parçasını özenle seçerek ve zamanla takviye yaparak kullandığım yadigar masa üstü bilgisayarımdan evleneceğim için ayrılıyorum..

Müstakbel eşim evde böyle bir çirkinliğe yer yok dedi Fenistil Jel yapcak bişi yok kabul ettik.. Evet yine hanımcılık kazandı...

Her neyse kendime mümkünse hiç ısınmayan hızlı bir bilgisayar almak istiyorum.. Oyun olarak sadece europa universalis 4 ve crusader kings 2 yada Total War tarzı ağır strateji oyunları oynayacam.. AA oyunları playstation 4 Pro da oynuyorum zaten.. Önerilerinize açığım..

Kendim linkteki bilgisayarı buldum sizce nasıldır ? MSI NB GV72 7RD-1426TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgngns -- 18 Haziran 2022; 21:56:0 >

• 2 gb gtx 1050 için 5200 tl vermek?? pek tavsiye etmem. bütçe 5 binse 6 gb gtx 1060 zorlayabilirsiniz. ki bence gerek yok play stationunuz varsa.
    strateji oyunları için güçlü bi ekran kartından önce güçlü bir işlemci gerekir yani işlemci daha önemlidir. o yüzden en az 4 gb ekran kafızasına sahip olmakla birlikte i7 7700hq lu bir model bakmanızı tavsiye ederim.
    şunlara bi bakın derim:

--

-

• Öneriler için teşekkürler benim için ısınmaması çok önemli oyüzden msi bakmıştım.. senin önerdiklerinin ısınma durumu nasıl ? @lg02561

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgngns -- 16 Nisan 2018; 22:4:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dgngns kullanıcısına yanıt
    ısınma durumlarını bilmiyorum hocam da ısınmayan laptp diye bi laptop yok :D ha msi daha az ısınıyorsa bilemem ama.
  • lg02561 L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Hepsi ısınır ama ama Msi en az ısınan markadır hocam. GTX1050Ti ekran kartlı GF62 bütçene uygun.

• cyhndnz kullanıcısına yanıt
    Benim bulduğum pc ile aynı fiyat üstelik ekran kartı daha iyi teşekkürler gerçekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    Laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 GB ekran kartı yerine enaz 4 gb seçmekte fayda var.
    17.3 inç ve MSi seçiminiz iyi.
    ama her laptop ısınır,
    kaliteli bir soğutucu kullanmakta fayda var.

.
    17.3 inç laptoplar, 15.6 ya göre daha serin kalır.
    ssd olan laptoplar, hdd olanlara göre daha serin kalır.
    çift fanlı laptoplar, tek fanlılara göre daha serin kalır.
    .
    aceleniz yoksa 1-2 ay içinde 8. nesil laptoplar çıkacak.

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim desteğin için, MSI GE62 7RD(Apache) nasıldır ? İ5 7300Hq işemcili araştırmalarıma göre işimi görür gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgngns -- 18 Nisan 2018; 9:40:54 >
    i5 - 7300hq gayet yeterli
    ama ben o cihaza 5300 tl vermem.
    1160 tl cebimde kalsın:
    hemde 17.3 tercih ederim ki daha serin kalsın;
    hemde 12 gb ram;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 18 Nisan 2018; 10:32:0 >

bütçe sıkıntısı yoksa , 900 liralık küçük bir farkla şunlarda değerlendirilebilir;
    HP omen , gtx1060 , 17.3 inç, 16 gb , 2tb , 256gb ssd,

MSİ leopard, gtx1050ti , 17.3 inç, 8 gb , 1tb, 128gb ssd, 7700HQ

Hocam bu kafama yattı fiyatıda uygun geldi

https://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gv72-8rc-028xtr-i7-8750h-8gb-128gb-ssd-1tb-4gb-gtx1050-173-freedos-pmu359532
    hayırlı olsun.
    MSİ ,
    17.3 inç,
    6 çekirdek 8750H işlemci,
    8. nesil laptopların 1 2 ay içinde çıkacağı bilgisi kesin mi hocam. bekleyelim mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enermax600

8. nesil laptopların 1 2 ay içinde çıkacağı bilgisi kesin mi hocam. bekleyelim mi.
    Satılmaya başladı bile.

Bir ay içinde birçok markada da 8. Nesil görürüz inşallah,

https://forum.donanimhaber.com/8-nesil-oyun-notebook-8750h-8300h-satislar-basladi--132421108

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar MSI GL73 8RD (1050ti, 16GB, i7 8750H) modeli kullanan eden var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.