Şimdi Ara

ISIS Kullanmayı Bilenlerden Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim isis'te bir sorunum var. Programı tam olarak bilmediğimden sizlerin yardımına ihtiyacım var.

Aşağıdaki resimde bir pcb ve şeması ile gösterdiğim yerde anahtarlar bulunuyor. Bu anahtarların konumunu ve ayak sırasını değiştirmem gerekiyor. Piyasada bulunan 3 konumlu (8 ayaklı) anahtar kullanıyorum. Bağlantısı şu şekilde;

S1A1 - S1B1
    S1A2 - S1B2
    S1A0 - S1B0
    ------ / ------ (Anahtarın Burasında Ayak Bulunmuyor)
    S1A3 - S1B3

Ancak pcb'deki bağlantıya bu anahtarı bağlayamıyorum. PCB'nin ayak bağlantıları ile anahtar hem uymuyor hemde yerine oturma gibi bir olanağı yok. PCB'de kullanılan anahtar benim kullandığım tipte ama kablolarla bağlanmış. Bende bu şekilde bağlayabiliyorum ancak ses kablosu kullandığım,mesafenin biraz uzak bırakmam gerektiğinden ve ayak sayısı çok olduğundan kablo karışıklığı oluyor.
    Amacım ares yardımıylada (prograı fazla bilmediğimden parça yerleştirme ve yol bağlantıları biraz uğraştırıcak ama olsun) pcb'nin dizaynını değiştirerek anahtarları pcb'ye monte edebilmek.

Isis'te şemanın çoğunu çizdim ancak halkalarla gösterdiğim anahtarı oluşturamadım. Resimdeki şemada gösterilen anahtarları çizmemde yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

[img=http://img523.imageshack.us/img523/1672/46853523ar7.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortal_virus -- 22 Mart 2007; 22:19:00 >

• Kullanmayı bilen yokmu?
  • Isisi kullanmadığım için size yardımcı olamayacağım ancak resimi tıkladığınızda açılmıyor. Bir kez daha yüklerseniz ilgilenmek isteyecek olan arkadaşlar ile aranızda zaman kaybı yaşamamamış olursunuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyilgin1

Isisi kullanmadığım için size yardımcı olamayacağım ancak resimi tıkladığınızda açılmıyor. Bir kez daha yüklerseniz ilgilenmek isteyecek olan arkadaşlar ile aranızda zaman kaybı yaşamamamış olursunuz..

Uyarın için teşekkür ederim başka bir yere resmi upload ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.