Şimdi Ara

İskenderun'lu DH'LİLER GRUBU | İskenderun Video ve Fotoğraf Paylaşımları #11 Kişi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GeyikVakti

quote:

Orijinalden alıntı: CooRDeLia

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İskenderunu cok severim ama anlamam neden Hatayda kendilerini ayri tutarlar. Ben Antakyaliyim Antakyada cok iyi bi yerdir ama iskenderunlularin kendini ayri tutmasi hosuma gitmiyo

İskenderun ve Antakya bence çok ayrı. Doğduğumdan beri İskenderun'da oturuyorum, Antakya'ya nadir giderim bilmiyorum her şeyiyle göze daha hoş geliyor İskenderun. Nerelisin sorusuna da İskenderun derim. En ufağından döner anlayışı bile çok farklı yani.

Benide ekleyebilirsiniz.

İste tam anlattiklarimin ornegisiniz :) Bence bu yaptiginiz yanlis. Hatay bir ildir ve antakyayla iskrnderun ilcelerinden. Ayrisi gayrisi yoktur ama iskrnderunlular bunu kabul etmez. Kendilerini ustun gorurler niyeyse

Üstün görmekle ilgisi yoktur. İskenderunda yaşıyor olsaydın ne demek istediğimizi tam olarak anlardın.

İskenderun ve arsuzda evimiz var ve sürekli ordayım aynı zamanda. Dediklerin yanlış

Neresi yanlış ? Bunalınca bir sahile çıkabiliyor musunuz Antakya'da. Tamam ben Antakya kötü demiyorum ama İskenderun birçok ilden daha iyi. Ayrıca anlaşma olmasa burası çoktan il olmuştu. Tartışma yaratmak istemem fakat ben burayı Antakya'dan daha iyi buluyorum, belki burada doğup büyüdüğümdendir.

Hakkarinin ilçesinde dogan bi insan için orasıda iyidir sizin yaptıgınız farklı bi olay oyle bi soyluyosunuzki sanarsınız orası ülke :)

Tamam dostum ne için tartışıyorsunuz, kimsenin Antakya'yı veya Reyhanlı'yı, Samandağ'ı, Kırıkhan'ı dışladığı yok İskenderun'un güzelliğinden bahsediyorum ama Antakya kötü demiyorum boşa tartışmayın Antakya öyle dışlanacak kötülenecek kadar basit bir yer değil. Boş bir tartışma sadece.

•  İskenderun'lu DH'LİLER GRUBU | İskenderun Video ve Fotoğraf Paylaşımları #11 Kişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooRDeLia -- 21 Mart 2013; 22:26:45 >
  • İskenderun-Denizciler ekle hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThunderVoid -- 22 Mart 2013; 1:38:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

Orijinalden alıntı: lSight

Ogrenci icin nasil bir yer Hatay ?

Gayet rahat ve iyi, Eğlenmek için Arsuz'a gidersiniz[Bar, Club] fazla pahalı bir yer değildir. Ev bulmakta sıkıntı çekmessiniz bir gece kafanız atar çıkarsınız dışarı kordon'da yürürsünüz oturursunuz sahile karşı sigara yakarsınız [içmiyorsan sigara] girersin teysir'e bir çay içersin. İnsanları çok sıcak kanlıdır.

4-5 yil once Arsuz'a gitmistik fena degildi ama simdi Suriyeden inanilmaz goc aldi olaylar kafami karistitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ogrenci icin nasil bir yer Hatay ?

Gayet rahat ve iyi, Eğlenmek için Arsuz'a gidersiniz[Bar, Club] fazla pahalı bir yer değildir. Ev bulmakta sıkıntı çekmessiniz bir gece kafanız atar çıkarsınız dışarı kordon'da yürürsünüz oturursunuz sahile karşı sigara yakarsınız [içmiyorsan sigara] girersin teysir'e bir çay içersin. İnsanları çok sıcak kanlıdır.

4-5 yil once Arsuz'a gitmistik fena degildi ama simdi Suriyeden inanilmaz goc aldi olaylar kafami karistitiyor.

Sıkıntı yok sorun yaratamazlar İskenderun'da.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BurakBilgin

konuyu görüp üyelik aldım :D iyi iyi buralarda hemşerilerimiz varmış

Hatay'lılar her yerde dostum Ekleyeyim senide o zaman dostum gruba sırf bu konu için üyelik aldıysan

Ekle dostum ekle :) İlk defa alıntı yapıyorum yanlış olmaz umarım :D
  • quote:

Musa'yı bilenler var mı?

İskenderun'lu DH'LİLER GRUBU | İskenderun Video ve Fotoğraf Paylaşımları #11 Kişi

Geçen sene seçim standı kurmuş oy istiyordu..
    Bi' kerede oyuncak silahla Trafik polisi rolünü üstlenmişti..

Bu arada yaşanılacak yer değildir İskenderun..Sadece doğup büyüyenler sevebilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

quote:

Musa'yı bilenler var mı?

İskenderun'lu DH'LİLER GRUBU | İskenderun Video ve Fotoğraf Paylaşımları #11 Kişi

Bu arada yaşanılacak yer değildir İskenderun..Sadece doğup büyüyenler sevebilir..

Neden dostum

• quote:

quote:

quote:

Musa'yı bilenler var mı?

Neden dostum

Ne havası havadadır yılın 10 ayı yolda yürürken bile terlersin..
    Ne altyapısı altyapıdır yere düşen ilk yağmur damlasında elektrik gider..
    İnsanları eğitimsizdir çoğunlukla (Tepeler,Stadın çevresi) trafik eğitimi almamışlar yolun ortasından yürür ha bi' de şu Karaağaç tarafından gelen her kırmızıda önüne geçen motorlar var..
    Sokaklar aşırı derecede pis kokar(Kahke yapan ara sokaktaki fırınlar),temiz yemek yiyebileceğin bir yer yoktur Efesinden,Mavi köşesine hepsinde böcek görmüşlüğüm var
    Özellikle MKÜ meslek yüksekokulunda okuyan tipleri alışkın olmayan biri görse korkar yemin ederim..
    Alışveriş-Sosyal hayat olarak da iyi değildir..
    Hergün aynı yoldan yürürsün birisi de gel çarşıya atayım demez..
    .
    .
    .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Musa'yı bilenler var mı?

Neden dostum

Ne havası havadadır yılın 10 ayı yolda yürürken bile terlersin..
    Ne altyapısı altyapıdır yere düşen ilk yağmur damlasında elektrik gider..
    İnsanları eğitimsizdir çoğunlukla (Tepeler,Stadın çevresi) trafik eğitimi almamışlar yolun ortasından yürür ha bi' de şu Karaağaç tarafından gelen her kırmızıda önüne geçen motorlar var..
    Sokaklar aşırı derecede pis kokar(Kahke yapan ara sokaktaki fırınlar),temiz yemek yiyebileceğin bir yer yoktur Efesinden,Mavi köşesine hepsinde böcek görmüşlüğüm var
    Özellikle MKÜ meslek yüksekokulunda okuyan tipleri alışkın olmayan biri görse korkar yemin ederim..
    Alışveriş-Sosyal hayat olarak da iyi değildir..
    Hergün aynı yoldan yürürsün birisi de gel çarşıya atayım demez..
    .
    .
    .

Su an İskenderun'damısınız

• quote:

Evet..Yarın Ygs'ye gireceğim..
  • quote:

quote:

Evet..Yarın Ygs'ye gireceğim..

Hocam yanlışınız var İskenderun'un 3-5 yıl önceki hali. Simdi heryerde polis var o motorlular nefes alamıyor. Yaya gecitleri bilincli sekilde kullanılmaya baslandı arabalarda yayaları bekler oldu. Sahil degisiyor. Gece hayatı artmaya basladı liseliler eskisi gibi cevreye saygıaız degiller. Halkı daha xok sosyallesmeye basladı. Eski yapılar restore edilmeye basladı. Bocek dedigin ise heryerde var degil iskenderun ben seni istedigin mekana gotureyim İstanbul vs. Fark etmez bocek bulurum mutfagında ama adamlar gıdaları tuttukları yerde bocek bulunmasına imkan vermiyorlar, bocek sadece dolasıp gidiyor garsonluk donemimden biliyorum ve hemen hemen her mekanıda bilirim mutfagına kadar. Alt yapı ise dogal gaz calısmalarıyla gelistiriliyor elektrik yer altına alınıyor oturdugun yerde calısmalara baslandımı bilmem ama Modern evler, sakarya mah. Falan cogu yerde yer altına alındı. Kanal kenarı haric kokan yer bilmiyorum ben. Tepeler, gece kondu vs. Eskisi gibi konusamıyorlar.

• Konuyu canlandırayım biraz Yaklaşık 1 ay sonra geliyorum oraya. Sanırım bi 4 yıl bende İskenderun'lu olacağım artık. Var mı tavsiyeleriniz arkadaşlar orayla ilgili oraya gelince mutlaka yap dediğiniz şeyler
  • Bende iskenderundayım beyler iskeleyi yeni gördüm güzel olmuş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yetkili Bi Abi

Konuyu canlandırayım biraz Yaklaşık 1 ay sonra geliyorum oraya. Sanırım bi 4 yıl bende İskenderun'lu olacağım artık. Var mı tavsiyeleriniz arkadaşlar orayla ilgili oraya gelince mutlaka yap dediğiniz şeyler

Welcome to hell

• quote:

quote:

Konuyu canlandırayım biraz Yaklaşık 1 ay sonra geliyorum oraya. Sanırım bi 4 yıl bende İskenderun'lu olacağım artık. Var mı tavsiyeleriniz arkadaşlar orayla ilgili oraya gelince mutlaka yap dediğiniz şeyler

Welcome to hell

Yapma hocam o kadar mı kötü Adana doğumluyum 6 yaşıma kadar orada yaşadım fakat uzun süredir İstanbuldayım unuttum açıkcası oranın sıcağını

• quote:

quote:

quote:

Welcome to hell

Yapma hocam o kadar mı kötü Adana doğumluyum 6 yaşıma kadar orada yaşadım fakat uzun süredir İstanbuldayım unuttum açıkcası oranın sıcağını

Sıcak dısında sıkıntı yok ha bide alt yapı var yeni yeni yapılıyor kostebek yuvası gibi delik deşik hep toz. Bende gelince sasırdım bıraktıgımda boyle degildi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Welcome to hell

Sıcak dısında sıkıntı yok ha bide alt yapı var yeni yeni yapılıyor kostebek yuvası gibi delik deşik hep toz. Bende gelince sasırdım bıraktıgımda boyle degildi

Seçimler yakın ya o yüzdendir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.