Şimdi Ara

İşkur Mesleki Eğitim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilanlara başvuru yapıyorum fakat mail falan gelmiyor.mülakat yeri falan yazıyor kurs bilgisinde bana başvuru sonucu bir onay gibi bir şey gelmedi.yoksa çağrılmadan mı gidiliyor mülakat yerine ? bilgisi olan varsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lake_house

ilanlara başvuru yapıyorum fakat mail falan gelmiyor.mülakat yeri falan yazıyor kurs bilgisinde bana başvuru sonucu bir onay gibi bir şey gelmedi.yoksa çağrılmadan mı gidiliyor mülakat yerine ? bilgisi olan varsa sevinirim.

Çağırılmıyorsun hocam zaten.

Atta saati ve günü var o gün o saatte mülakata gireceksin.

Geçen ben gittim 250 kişi geldi 21 kişiyi seçtiler.Düşün artık gerisini.
  • arkadaşım hiç birşey bilmiyorsan tel.den ara bilgi al.
    Bende gittim 200 kişiden 20 kişi aldılar ben katıldım 3 ay eğitim aldım ve şuan o dalda bir işte 2 yıldır çalışıyorum çok faydasını gördüm bence bu kurs işini değerlendir.
  • teşekkürler arkadaşlar.ben onay bekledim..kötü oldu çünkü dün kaçırdım mülakatı.peki mülakat dedikleri olay nedir acaba ?
  • Mülakat dedikleri okulda sınıfta topluyorlar sizi. Daha sonra işveren temsilciler ve oda üyeleri nden oluşan komisyonun onune çıkıyosun standart soruları soruyorlar tecrüben varmı diyorlar.

Saçma bir olay anlatayım ben. şubat yada mart ayıydı sanırım teksilde kalite kontrolcü arıyorlardı görüşmeye gittim 20-30 kişi gelmişti. Neyse işte tek tek görüşmeye aldılar gelenlerin çoğu kalite kontrolde tecrübeli kişilerdi. Neyse işe tek tek yapılan görüşmele bitince işveren temsilcileri kursta eğitim görmeye hak kazananları açıkladı hepside kalite kontrolde tecrübeli olanlardı. Ne anladım ki ben bu işten ? Kurs dediğin o işi daha önce bilmeyene öğretmek demektir. Tabii ben seçilmedim daha sonrada hiçbir kursa başvurmadım güven kalmadı yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.