Şimdi Ara

ISLAK Performansı A sınıfı lastikler (PAYLAŞIM BÖLÜMÜ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
8
Favori
35.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ucuza kacmayın lastık konusu onemlıdır. Çok fazla kullanmıyorsanız da gidin bu lastıklerın cıkma olan 2. elleri var şirket araclarındanfalan çıkarıyorlar yazlık kıslık değişimlerde atıyorlar gul gibi lastikleri ikinci ele. Oralardan yarı fıyatına ucuzlarını bulabılırsınız lastikcilerde soyle bir dolasın hatta bulunan yerlerı bile paylaşabilirsiniz baska yaarrlananlarda olur
  • Arkadaslar bugun n a 11 sitesine baktımda halen b c sınıfı lastıkler cok satıyor ve mlsf cehaletın onune birturlu gecemıyoruz lastık basına 100 tl fazla vermek fren mesafesinde b sınıfına göre 3-4metre fark anlamına gelıyor ki yasam -olum arasındakı fark gibi
  • ultiMance kullanıcısına yanıt
    Nokian Wetproof(2019)testlerde iyi ama dediğine göre hile var öyle mi?
    www.tyrereviews.co.uk
    2019 Summer 53 Tyre Braking Shootout - Tyre Reviews
    http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2019-Summer-53-Tyre-Braking-Shootout.htm

www.tyrereviews.co.uk
    2019 ACE Summer Tyre Test - Tyre Reviews
    http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2019-ACE-Summer-Tyre-Test.htm

www.tyrereviews.co.uk
    2019 Auto Bild Summer Tyre Test - Tyre Reviews
    http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2019-Auto-Bild-Summer-Tyre-Test.htm

bu konuya cevap verecek var mı,testlere farklı lastik gönderildiği hususunda?nokian wetproof alcaktım kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaarj -- 23 Nisan 2019; 10:50:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Skaarj kullanıcısına yanıt
    Wetproof'u bilemiyorum ama Nokian Powerproof modelinin lansmanında ve tasarım aşamasında Mika Hakkinen'in de yer aldığını görünce alayım dedim,215 45 17 ara ebat olduğu için 550tl gibi adet başı rakamı da verecektim.

Birkaç bayide baktırdım ve teyid aldım ancak lastikler üstünde Made İn Russia ibaresi yer alıyor cevabı gelince maalesef vazgeçtim,Finlandiya üretimi olsa alacaktım vallahi;bir de lastikteki Traction ibaresi A idi,normalde AA olması beklenir bu tip bir lastikten.

Biraz titiz ve detaylara önem veren biri olduğum için üretim yerinden ötürü üzülerek alamadım 1 hafta içinde çözeceğim lastik işini belki alırım bilemiyorum.

Ha unutmadan Powerproof modelinde sıfır lastik 8mm olarak geliyor,muhtemelen Wetproof da öyledir,bazı Premium lastiklerin mesela Continental gibi 6.8mm - 7mm civarı geldiği dile getirilmiş.Ufak ama önemli bir detay,herkes bir not etsin bu kısmı hani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 23 Nisan 2019; 11:5:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

Wetproof'u bilemiyorum ama Nokian Powerproof modelinin lansmanında ve tasarım aşamasında Mika Hakkinen'in de yer aldığını görünce alayım dedim,215 45 17 ara ebat olduğu için 550tl gibi adet başı rakamı da verecektim.

Birkaç bayide baktırdım ve teyid aldım ancak lastikler üstünde Made İn Russia ibaresi yer alıyor cevabı gelince maalesef vazgeçtim,Finlandiya üretimi olsa alacaktım vallahi;bir de lastikteki Traction ibaresi A idi,normalde AA olması beklenir bu tip bir lastikten.

Biraz titiz ve detaylara önem veren biri olduğum için üretim yerinden ötürü üzülerek alamadım 1 hafta içinde çözeceğim lastik işini belki alırım bilemiyorum.

Ha unutmadan Powerproof modelinde sıfır lastik 8mm olarak geliyor,muhtemelen Wetproof da öyledir,bazı Premium lastiklerin mesela Continental gibi 6.8mm - 7mm civarı geldiği dile getirilmiş.Ufak ama önemli bir detay,herkes bir not etsin bu kısmı hani.
    8 mm olursa ne okur benim aracın normalde fabrikasyon 18560r15,ben 18565r15 sipariş verdim.sorun olur mu?
    www.hepsiburada.com
    Nokian 185/65 R15 88H Wetproof Yaz Lastiği (Üretim Yılı: Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/nokian-185-65-r15-88h-wetproof-yaz-lastigi-uretim-yili-2020-p-HBV00000HLVMU?magaza=Trioto

66db lastik C A etiket değerleri,sonra pişman olmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaarj -- 23 Nisan 2019; 11:52:42 >

• Aracımda kullandığım son üç lastik markası nokian, falken ve hankook.

Hankook 1.5 yılda frenlemede abs devreye girip tutmamaya başladı, falkende bu tarz bir şey yaşamadım.Nokian da çok iyi değildi ancak kötüde değildi.

Şu anda lastik alacak olsam Nokian ve Falken markaları hem fiyat hemde kalite açısından tercih edeceğim markalardır.

• Bilgilendirme açısından dünyadaki lider lastik üreticileri sıralaması 2018

Falken Sumitomo grubuna ait, premium sınıfında konumlandırdığı marka
    8 mm diye bahsettiğim detay lastiğin diş derinliği oluyor yani pekçok markaya göre daha yüksek bir diş derinliği sunuyor Nokian yeni modellerinde,bu önemli bir artı.

185 - 60 ebatı yerine 185-65 seçerek yanak kısmını fazlalaştırmışsınız.

185 x 0,60: 111 mm

185 x 0,65: 120 mm

Yani fark görüldüğü üzere 9 mm,lastik yere değince muhtemelen 4.5mm aracınız yükselecek.Davlumbaz içine de üst tafta 4.5mm yakınlık artacak.Aracınızın davlumbaz/lastik geometrisi izin veriyorsa sorun olmaz,konforunuz artar ancak yol hissiyatı daha da azalır gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

Bir bombada benden gelsin Debica Presto UHP 2 A sınıfı ve uygun fıyat

2 hafta önce taktım, f/p lastik tavsiye ederim.
    225 45 r17 fiyat 300 tl ve kesinlikle dandik lastik değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 23 Nisan 2019; 14:54:8 >
  • quote:

8 mm diye bahsettiğim detay lastiğin diş derinliği oluyor yani pekçok markaya göre daha yüksek bir diş derinliği sunuyor Nokian yeni modellerinde,bu önemli bir artı.

185 - 60 ebatı yerine 185-65 seçerek yanak kısmını fazlalaştırmışsınız.

185 x 0,60: 111 mm

185 x 0,65: 120 mm

Yani fark görüldüğü üzere 9 mm,lastik yere değince muhtemelen 4.5mm aracınız yükselecek.Davlumbaz içine de üst tafta 4.5mm yakınlık artacak.Aracınızın davlumbaz/lastik geometrisi izin veriyorsa sorun olmaz,konforunuz artar ancak yol hissiyatı daha da azalır gibi görünüyor.
    kışlıklarım 185 65 r15 Lassa Snoways 3,sorun olmaz herhalde diye düşünüyorum

• wetproof taktım ben.
    195- 65 15 ölçüsünde 4 kanallı üretilen nadir lastiklerden.
    geçen gün ankara'da yağan yağmurda denedim. inanın mükemmel. su tahliyesi çok güzel.
  • Continental ıslak performansını beğendim. Lastik iyi derecede olmalı. Motordan şanzıman dan daha önemli ve kritik bir araç parçası. Bu konuda cimri davranmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kizashi

Aracımda kullandığım son üç lastik markası nokian, falken ve hankook.

Hankook 1.5 yılda frenlemede abs devreye girip tutmamaya başladı, falkende bu tarz bir şey yaşamadım.Nokian da çok iyi değildi ancak kötüde değildi.

Şu anda lastik alacak olsam Nokian ve Falken markaları hem fiyat hemde kalite açısından tercih edeceğim markalardır.
    contı premıum 5 ve 6 onerırım hocam cok uzun omurlu lastıkler. LAstik dişleri 80 bınde azalıyor ama 100 bıne kadar kuru zemınde hamuru maksımum performansa devam edıyor
  • 195 60 r15 ebatında yazlık lastik arıyorum. Falken ziex310 ecorun aklıma yattı gerek fiyat gerek ıslak zemin etiketi olarak. Yakıt etiketi e. Tüketim çok fark eder bi b ya da c ye göre. Kullanan ya da bilgisi olanların yorumlarını bekliyorum. Başka lastik önerilerine de açığım teki 300+-50 lira olacak şekilde.

• quote:

Lastikler bugün geldi Made in Finland yazıyor.inşallah memnun kalırız.takıldıktan sonra yorum yazarım.

Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın,yorumlarınızı paylaşmanız ve görsellerle desteklemeniz bu modeli almak isteyen insanlara kılavuz olacaktır.
  • nokıan line 205/55/16 91v serisini kullandım gayet güzel lastik , fakat yoldaki vibrasyonu direk araca yansıtıyor, aynı ebat nokıan WRA4 kışlıklar yazlıklardan daha sessizdi,

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 FP 22545R17 91Y sipariş verdim birkaç güne gelir , hakkında çok olumlu yorumlar var,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somet 16 -- 30 Nisan 2019; 20:12:0 >
  • buyrun,umarım faydalı olur.lastikler 9/19 hafta,bindikçe göreceğiz
    ISLAK Performansı A sınıfı lastikler (PAYLAŞIM BÖLÜMÜ)
    ISLAK Performansı A sınıfı lastikler (PAYLAŞIM BÖLÜMÜ)ISLAK Performansı A sınıfı lastikler (PAYLAŞIM BÖLÜMÜ)

• Michelin PS4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.