burası doğru yer mi bilmiyorum ama islam karakterleri ile ilgili video yada ss bulunan varsa koyabilir mi ? google görsel öğelerde yanlızca ilk char açarken tıklattığımız piyonun resmi var başka da bi bilgi yok
o yetersana
Klavyeden racon kesmek kolay gel istersen yüzüme söyle aynısını
burasi yanlis yer karakter tanitma ve resim b,lumunde olmali
zannedersen bitane video vardi adam taklamakanda pk2 ile moblar islam moblarina vecirmisti
dediğim gibi sro genel bölümüne açmamın sebebi islam ırkını gelebilecek olması muhtemel olması ve update sonucunda gelecek olması :D post kasma amacında değilim ... kaç aylardır merak ediyorum ve bulamıyorum da :S
1.si İslam değil,Arap 2.si arama yap bulursun...
Bugün İslam yani Arap ırkı hakkında açılan 2.ci topiç bir an geliyor sandım Millet üst üste açınca Araştırsanda net bilgiler bulacagını sanmıyorum ama birkaç tane ''SS'' bulabilirsin , yeterli olurmu bilmem
quote:
Orjinalden alıntı: Royalty*
Bugün İslam yani Arap ırkı hakkında açılan 2.ci topiç bir an geliyor sandım Millet üst üste açınca Araştırsanda net bilgiler bulacagını sanmıyorum ama birkaç tane ''SS'' bulabilirsin , yeterli olurmu bilmem
İslam değil arkadaşlar alakası bile yok... Siz EU karakterlere hristiyan mı diyorsunuz? Ya da chinese karakterlere budist mi diyorsunuz? Ararsa bulur youtube'de bu konuyla ilgili videolar var...Hatta burada da konular onlarca kez tartışıldı...
Alın benden size bir SS;
Bu resimde Jangandaki FW girişlerinden her şehirde var onlar ne oluor?
Onlarda gelevek olan yeni kale savaşları.Her şehrin olacak...
saolun arkadaşlar =)
quote:
Orjinalden alıntı: berkay528
sence?
Onlarda FW bu haritaya yıllar var daha..
quote:
Orjinalden alıntı: -Google-
quote:
Orjinalden alıntı: berkay528
sence?
Onlarda FW bu haritaya yıllar var daha..
evet doğru söylüyorsun. çünkü her fortrese bi legend desek kaç tane legend olacak
quote:
Orjinalden alıntı: Aazam
Alın benden size bir SS;
Nerden buldun bu ss yi yaw
Ben buraya cevap yazmıştım... Neyse yine yazalım.Allta siyah bir şehir var burası hırsızların ışınlandığı şehir olabilir.Burada bir var olacak anlaşılan...
quote:
Orjinalden alıntı: SacredSoil
quote:
Orjinalden alıntı: Aazam
Alın benden size bir SS;
Nerden buldun bu ss yi yaw
Desenize 3 lwl olup 20 adamı olan her guıldın bı tane Kalesi olacak ama en cok para kazandıran yine Hotan olacak
İSLAM değil arkadaşım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme