Şimdi Ara

İSLAM IRKI HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
9.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ah be biri var her zaman o kesin bişi buluyor ortalığı dağıtıyor

Ben bilmiyordum veya görmedim.. laf yok

Teşekkürler Yiğit abi
  • onemli değil bir kerede o inatcılar haklı bulsa
    gral ben bole acarsam geri donmezmi sanıon
  • guzel bilgiler saol
  • güzel bilgiler ama arap deil sanki mısır ırkına benziyo:))
  • Güzel çalışma bilgiler için saol
  • Oyuna İslam ırkını ekleyecek olmaları yerinde bir davranış.
  • walla arkadaşlar siz ne düşünürsünz bilmem ama ben bu oyunu çinli karakterler, taklamakana kadar olan map için sevdim. gerisi olmasada olur.

oyunun ilk çıktığı haliyle oynamayı okadar çok isterdimki anlatamam. 60 level sınır , + basma yok blue yok sos som yok herkes eşit.. en önemlisi bot yok.

oyuna başladığımda 80 yeni gelmiş, eu nedir kimse bilmiyordu. çok zevkliydi bence..joymax ta işi biliyor tabi.. benim fikrim şu : hep şunu söylerim :

bu oyun zaten bitirilmiş durumda, yani ırklar, son level , itemler falan ama biz oynamıyoruz.. kore serverına yawaş yawaş getiriyolar. resmen test server ı gibi kullanıyorlar orayı. parayıda bizden kazanıyorlar.yokcanım olurmu öyle şey, ozman oyunu son haliyle çıkarırlardı diye düşünenlerinz vardır elbet. Adamlar resmen geleceği görmüşler arkadaşlar. bu oyunun tutulacak bi oyun olduğunu görmüşler. Taksit taksit weriyorlar herşeyi .buda daha çok para, daha çok kâr demektir.Şöyle bi dikkatlice baktnzmı bilmiyorum ama ben eu ilk geldiği zaman karakterleri şöyle bi incelemiştim. yaradılışları okadar farksız ki çinlilerden, yani çinlilerle birlikte zaten yapılmışlardı. sonra yeni map e falan bakın. çimlere, ağaçlara falan.. çin map ini tasarlayan ellerin aynısı.. zaten bu islam falanda yaplmştı bence.. tabi biz oynayamıyoruz. GEldiğinde şöyle bi dikkatle incelersseniz, yapanların aynı eller olduğunu çok rahat kavrarsınz. joymax işi biliyor. para kazanmayı biliyor.islam ırkı baya bi süre gelmiycek bize. boşa beklemeyin derimben. seneye yazın falan gelir belki :S Kore ye bile gelmeyen birşeyden bahsediyoruz. adamlar 100 leveli oynuyor hala gelmedi. bize 90 yeni geliyor seneye 100 gelse ondan sonra eklenir anca.

walla düşüncelerim bunlar katılanda wardır , katılmayanda...

• quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

walla arkadaşlar siz ne düşünürsünz bilmem ama ben bu oyunu çinli karakterler, taklamakana kadar olan map için sevdim. gerisi olmasada olur.

oyunun ilk çıktığı haliyle oynamayı okadar çok isterdimki anlatamam. 60 level sınır , + basma yok blue yok sos som yok herkes eşit.. en önemlisi bot yok.

oyuna başladığımda 80 yeni gelmiş, eu nedir kimse bilmiyordu. çok zevkliydi bence..joymax ta işi biliyor tabi.. benim fikrim şu : hep şunu söylerim :

bu oyun zaten bitirilmiş durumda, yani ırklar, son level , itemler falan ama biz oynamıyoruz.. kore serverına yawaş yawaş getiriyolar. resmen test server ı gibi kullanıyorlar orayı. parayıda bizden kazanıyorlar.yokcanım olurmu öyle şey, ozman oyunu son haliyle çıkarırlardı diye düşünenlerinz vardır elbet. Adamlar resmen geleceği görmüşler arkadaşlar. bu oyunun tutulacak bi oyun olduğunu görmüşler. Taksit taksit weriyorlar herşeyi .buda daha çok para, daha çok kâr demektir.Şöyle bi dikkatlice baktnzmı bilmiyorum ama ben eu ilk geldiği zaman karakterleri şöyle bi incelemiştim. yaradılışları okadar farksız ki çinlilerden, yani çinlilerle birlikte zaten yapılmışlardı. sonra yeni map e falan bakın. çimlere, ağaçlara falan.. çin map ini tasarlayan ellerin aynısı.. zaten bu islam falanda yaplmştı bence.. tabi biz oynayamıyoruz. GEldiğinde şöyle bi dikkatle incelersseniz, yapanların aynı eller olduğunu çok rahat kavrarsınz. joymax işi biliyor. para kazanmayı biliyor.islam ırkı baya bi süre gelmiycek bize. boşa beklemeyin derimben. seneye yazın falan gelir belki :S Kore ye bile gelmeyen birşeyden bahsediyoruz. adamlar 100 leveli oynuyor hala gelmedi. bize 90 yeni geliyor seneye 100 gelse ondan sonra eklenir anca.

katılıyorum ama sanal alem zaten zevk içindeğil para için yaratılmıştır bu oyunda amacı çerçevesinde çalışıyor

• tabi bunlar 2 seneyi bulur her sene legand gelio hesapla
    ztn arap ırkı derken mısır turkiye ipek yolunda olan kisiler
  • guncel
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

walla arkadaşlar siz ne düşünürsünz bilmem ama ben bu oyunu çinli karakterler, taklamakana kadar olan map için sevdim. gerisi olmasada olur.

ksronu test olması isro için daha iyi bence düşünsenize neyin ne oldugunu bilmden oynamaya devam edecegiz.ksroda 90lvlı adamlar 70lvl skilleri ile oynadılar biz oynasak bu joymax kafayı yemiş falan derdik yani herşeyin bi hayrı var

• Teşekürler bilgiler icin...

Bize gelmesine daha coook var :)
  • evet 3 senelik beklenti var
  • Sword, Blade, Claw ve Chakoram beyler swordla blade i bilirsiniz claw ve chakoramı biliyomusunuz? :) claw : claw ingilizcede tırnak anlamına geliyo oyunda ise eline takılan bişi ama bu eline takılan şeylerin ucunda diken tarzı keskin şeyler var volverin hesabı / chakoram ise eskiden zeynayı serettiyseniz onun fırlattı yuvarlak bişi vardı buda ona benzer silah tabi oyundaki şeklini bilemem throwing weapon yani
  • sanırım islam legend 10 da gelcek çünkü ksroda legend 9 fln onda da yok (SANIRIM)yanı 15 sen sonra falan bizim içn çıkar
  • iNş. Koreliler islam karakterlerini öne sürerek islamı küçümsemezler . Almanlar yeterince küfür ediyorlar zaten yapıcak bişide yok birde joymax vurmasın bir yandan
  • quote:

Orjinalden alıntı: C_nedra

iNş. Koreliler islam karakterlerini öne sürerek islamı küçümsemezler . Almanlar yeterince küfür ediyorlar zaten yapıcak bişide yok birde joymax vurmasın bir yandan

hey allahım ya islam ırkı, hristiyan ırkı , yada yahudi ırkı diye karakterler yok nie anlamıyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    gelecek olan ırk ARAP IRKI.
  • Bi gelemedi arkadaş milletin ağzında sakız oldu.
  • 15 sene sora bu oyunu oynarsak görücz bu legend 4 ü :D
  • Bu nedir yahu, GAİA mevzusu gibi milletin dilinde sakın oldu hakikaten . . .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.