Şimdi Ara

İSLAM IRKI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
9.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanların konuşulan konusu İslam Irkı { AraplaR } Bu konu hakkında biraz bilgi...

English

The Arabians (Islamic characters) will have the ability to summon djinns. The summoned djinns will be able to battle and, through intensive training perform other feats of spirit magic. Islamic characters will be able to use the sword, blade, claw and the chakoRam as their weapons. The genies will be able to train in the 4 attributes of Earth, Wind, Fire, and Water

Türkçe

Araplar cin yaratma özelliğine sahip olacaklar. Cinler saldırma ve ruh büyüleri yapma yeteneklerine sahip olacaklar. İslam karakterler Sword, Blade, Claw ve Chakoram silahlarını kullanabilecekler. Cinler 4 büyü türü kullanabilecekler, Earth, Wind, Fire ve Water.

İslam Irkı Hakkında Bazı Bilgiler....

English

1.New Islam Fantasy is all based upon the ancient cultures and legends of Islam.

2.Islam characters to freely control the power of lamp elves, the fresh and unique skill which cannot have been seen in the existing games get unfolded.

3.Islam Areas :Full of the Arabian nights and mysterious Islam culture.

Türkçe

1.Yeni İslam ırkının temeli İslamiyetin tarihi, kültürü ve efsanelerine dayanıyor.

2.İslam karakterleri lamba cinlerini istedikleri gibi kullanabilecekler, bu yenidir ve daha önce hiç bir oyuna gelmemiştir.

3.İslam Irkının Bulunduğu Yer :Arap geceleri ve ilginç İslam kültürü ile dolu.

Haritada İslam Irkı

İSLAM IRKI HAKKINDA

İSLAM IRKI HAKKINDA

Gelecek olan Muhtemel İslam Karakterleri

İSLAM IRKI HAKKINDA

İSLAM IRKI HAKKINDA

İSLAM IRKI HAKKINDA

İSLAM IRKI HAKKINDA

İSLAM IRKI HAKKINDA

İSLAM IRKI HAKKINDA

Not:geldikce eklicem bilgileri
    ayrıca konuyu ben acmıstım onceden burda tam bilgiler oldugu için acma geregi duydum bilmeyenlere bilgi kattım sacma sapan yorumlar yaplıyalım
    ayrıca eski konumda fazla bilgi yoktu bunlari yalanlıyanlara kapak olsun ozellikle okuyunca bilcekler ayrica hıurefe diyenlere
    tarih:1 Ocak 2008; 18:35:17
    http://forum.donanimhaber.com/m_20046034/mpage_1/key_islam%2Cirki/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 9 Nisan 2008; 17:50:17 >

• Bilgiden ziyade video vereyim bir tane.

http://www.youtube.com/watch?v=2eOHxNLPQgQ

Anlayan birisi DH Tüp olayını ayarlarsa sevinirim.
  • Güzel bilgi teşekkürler.Bu islam ırkı ne zaman gelecek ?

Flara'nın gönderdiği video
  • Bu konuyu çok iyi hatırlıyorum.2. açmanın manası nedir ? Ki bunda %100 payı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 9 Nisan 2008; 16:30:57 >
  • @Hypocrites
    http://forum.donanimhaber.com/m_20046034/mpage_1/key_islam%2Cirki//tm.htm#20052472

bırak başkalarının açtığı konuyu kartık insanlar daha önce kendilerinin verdiği şeyleri tekrar veriyorlar...

Flaranın verdiği video Cruor tarafından hazırlanmıştır, npc ve moblar mısır'a aittir ama islam ile bir alakası varmıdır bilinmez...
    ayrıca ksro legend 8 ile birlikte oyunun pk2 dosyalarına eklendiği söyleniyor şimdilik bu mob ve npcleri Cruor dışında bulabilen yok sanırım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

Son zamanların konuşulan konusu İslam Irkı { AraplaR } Bu konu hakkında biraz bilgi...

English

The Arabians (Islamic characters) will have the ability to summon djinns. The summoned djinns will be able to battle and, through intensive training perform other feats of spirit magic. Islamic characters will be able to use the sword, blade, claw and the chakoRam as their weapons. The genies will be able to train in the 4 attributes of Earth, Wind, Fire, and Water

Türkçe

Araplar cin yaratma özelliğine sahip olacaklar. Cinler saldırma ve ruh büyüleri yapma yeteneklerine sahip olacaklar. İslam karakterler Sword, Blade, Claw ve Chakoram silahlarını kullanabilecekler. Cinler 4 büyü türü kullanabilecekler, Earth, Wind, Fire ve Water.

İslam Irkı Hakkında Bazı Bilgiler....

English

1.New Islam Fantasy is all based upon the ancient cultures and legends of Islam.

2.Islam characters to freely control the power of lamp elves, the fresh and unique skill which cannot have been seen in the existing games get unfolded.

3.Islam Areas :Full of the Arabian nights and mysterious Islam culture.

Türkçe

1.Yeni İslam ırkının temeli İslamiyetin tarihi, kültürü ve efsanelerine dayanıyor.

2.İslam karakterleri lamba cinlerini istedikleri gibi kullanabilecekler, bu yenidir ve daha önce hiç bir oyuna gelmemiştir.

3.İslam Irkının Bulunduğu Yer :Arap geceleri ve ilginç İslam kültürü ile dolu.

Haritada İslam Irkı

İSLAM IRKI HAKKINDA

İSLAM IRKI HAKKINDA

Gelecek olan Muhtemel İslam Karakterleri

İSLAM IRKI HAKKINDA

İSLAM IRKI HAKKINDA

İSLAM IRKI HAKKINDA

İSLAM IRKI HAKKINDA

favorilerm bu ne zaman gelcek bi açıklama yapmadı şu joymax

bende hatırlıyorum bu konuyuaçılmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zahariç -- 9 Nisan 2008; 16:46:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Bu konuyu çok iyi hatırlıyorum.2. açmanın manası nedir ? Ki bunda %100 payı yok.

+1

Hatta 3 oluyor bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çerkesler Hakkında?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Döktürmüşsün yine eline sağlık
  • eyw gral
  • Ellerine sağlık
    Bu arada imza süper yaw
    Bir Gün silkroad online oynarken ölürsem beni bırakın pc ye bakın char yatmasın :D:D:D:D

KOPTUM ABİ
  • onemli değil kopan kopuyor bana ztn
  • quote:

onemli değil kopan kopuyor bana ztn

• Legend III 'le gelir belki bunlar bende açarım belki yeni char.
  • sanırım legand 8 de gelicek once tester ksro
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shinigami_L

Legend III 'le gelir belki bunlar bende açarım belki yeni char.

legend3 le gelmez bunlar dağa açıklanmadı yapılmadı belkide daha ksro ya gelmedi

NOT=avatar güzelmiş biraz çıplak deil mi
  • Ordaki ufak boylu canavar bizim çukurcuya benziyor Salih
  • quote:

sanırım legand 8 de gelicek once tester ksro

tester ksro ama 2 yil yeni karakter bekliyeceksek ohoooo
  • @mai,
    Sra'dan aldım bunu, cruor'a ait değil. Şuan ksro dosyaları içerisinde mısır'ı içeren bir şey yok, sadece china,eu ve islam klasörleri var. Muhtemelen gelecek şeyler arasında olabilirler..
  • up gormeyenler uplasında bilgileri olsun tekneloji geride kalmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatay_xx

Döktürmüşsün yine eline sağlık

ahey aheyyyyyyyyyyy gıral geri dönmüşşşşşşş
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.