Şimdi Ara

HRİSTİYAN MÜSLÜMAN SAVAŞLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir süredir canımı sıkan bir durumu sitemde yayınladım ve burada paylaşmak istedim.
    "
    Çoğu zaman 1 vs 1 başlayan pvp'lerimin 1 vs 3-4-5 şeklinde sonlandığını gördüm. Önceleri anlam veremediğim bu durumu biraz irdeleyince tarih boyunca her azdıklarında kafalarına yedikleri müslüman balyozunun kafalarında oluşturduğu şişler hala duran hristiyanların, oyunu bir intikam vesilesi olarak kullandığını farkettim. Sportmence PVP yerine derhal ittifak kurarak saldırıyorlar.
    İşin üzücü tarafı, bugün ne yazık ki kişiliğini kaybetmiş türkler tarafından aldatılan, ana avrat küfredilen vs. zulme uğrayan bu insanlarda bu durum biraz da etkiye tepki sonucu oluşmuş.
    İçlerinden akıllı olanlara öğüt verdim bazı sapık fikirlerinden döndüler ve insan gibi ayrıldık.
    Ancak 3 kişi saldırarak yatırdıkları zamanlarda yani yenik durumdayken verdiğim mesajları anlamayacak kadar azgın oldukları kesin.
    Peki ne yapmalı.

-Türk yabancı ayrımı yapmadan dürüst olunmalı. Yabancı diye aldatmak hem dinimize hem de bizim yüzümüzden dinimize giremeyerek cehenneme giren bu adamlara zulüm.
    - Her serverda Turk guildler arası savaşlar sportmenlik ve savaşa hazırlık seviyesine indirilip tüm serverlarda her rank ve her kale müslümanların eline geçmeli en güçlü guild de bizim olmalı tüm bunlara sahip olduktan sonra bu adamlara göstereceğimiz anlayış bu adamlarn hakkımızdaki ve artık aynileşmiş olan türk-islam kelimeleri hakkındaki yanlış fikirlerini giderecektir.

Birlik ve beraberlik ile tüm serverlarda islamın manası olan selameti sağlamak dileğiyle. Unutmayın; hiç dinmeyen doymayan bir hırs ile kapışmak yerine, hakkın bayraktarlığını yapmak asıl zevktir."

• Hıristiyan.
  • Siz bu oyunu kendi inançlarınızı yükseltmek amacıylamı oynuyorsunuz? Yani gerçek hayattaki olayları oyunda canlandırmaya çalışan bazı arkadaşlar gibi sanal dünya ile gerçek dünyayı birbirine karıştırıyorsanız lütfen akıl sağlığınız zarar görmeden bu ve benzeri oyunları bırakmanı içtenlikle tavsiye ederim. Yazdıklarım sana hakaret etmek amacıyla yazılmamıştır. Lütfen bunu sana değer veren bir kişinin sözleri olarak kabul et.

Edit: Bu arada adaşız galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodluck760 -- 16 Haziran 2008; 14:25:02 >
  • Hayır oyun ile boşa giden zamanımızı biraz olsun anlamlı kılmaya çalışıyorum. Bu arada, ben oyunun sonuna gelip bıraktım.
  • bence son derece ön yargılı bir yaklaşım şuan yabancı bi uniondayız bi türk guild olarak fakt bize karşı hiç bi kötülügünü görmedim server belkide en çok türkün bulundugu serverlardan sadece himayelerinde Türk bulunduran union ve guildleri barındırmak istemioruz ki bu guildlerin çogunlugu yabancı arkadaşlarımıza dolayısıyla bize ana bacı kayanlardır önce Türkler kendilerine çeki düzen vermelidir..
  • arkadaşlar bide ben şu olayı sevmiyorum
    yabancılar direk birlik oluyor birlikte saldırıyor

ama bizim türkler bencil davranıyor
    herkes tek takılıyor birbirine yardım etmiyor.

Türklerde birlik olmalı
    birbirine yardım etmeli
    plvl yapmalı birbirini
  • çoluk çocuk dolarsa bunların önüne geçemessin oyun oynuyosanda katlanacaksın doğru düzgün adam günlerini bu oyunun başında geçirir mi ya çocuk ya boş adamın teki şu yazıyı dikkate alanlar zaten bunları uygulayanlardır yani alışacan oynamak istiyorsan boşa moralini bozmasın bunlar kur botunu indir kim gelirse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKler nasıl müslüman oldu?
    17 yıl önce açıldı
    İSLAM IRKI HAKKINDA
    17 yıl önce açıldı
    Müslüman uzaylı..!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunda ki 10 salaktan 8 i Türk desem yalan olmaz herhalde. Lvl 1 den tutunda 90 levele kadar bir sürü aptal var ortalıkta. Ne yazıkki bazı gerizekalılar yüzünden Türk olduğumu saklayıp oynuyorum yeni adamımla.
  • Oyundaki yaş seviyesinden önce yaşı küçük olan oyuncularından kişilik,karakter,saygı,sevgi,ahlak ve terbiye gibi bazı unsurları öğrenmeleri lazım tabii ki bu sadece küçükler için geçerli bi durum değil yaşı ilerlemiş insanlarında bu unsurları öğrenmeleri gerekir.Yoksa bu oyunu oynayan insanların hepsi 30 yaşın üstünde bile olsa bu değer yargılarını kazandırakamdıktan sonra bi değişme olmayacaktır.

TEK ÇARE BU OLACAKTIR!!!!

Saygılar...
  • Konu yanlış yerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihbarut

Merhaba,
    Bir süredir canımı sıkan bir durumu sitemde yayınladım ve burada paylaşmak istedim.
    "
    Çoğu zaman 1 vs 1 başlayan pvp'lerimin 1 vs 3-4-5 şeklinde sonlandığını gördüm. Önceleri anlam veremediğim bu durumu biraz irdeleyince tarih boyunca her azdıklarında kafalarına yedikleri müslüman balyozunun kafalarında oluşturduğu şişler hala duran hristiyanların, oyunu bir intikam vesilesi olarak kullandığını farkettim. Sportmence PVP yerine derhal ittifak kurarak saldırıyorlar.
    İşin üzücü tarafı, bugün ne yazık ki kişiliğini kaybetmiş türkler tarafından aldatılan, ana avrat küfredilen vs. zulme uğrayan bu insanlarda bu durum biraz da etkiye tepki sonucu oluşmuş.
    İçlerinden akıllı olanlara öğüt verdim bazı sapık fikirlerinden döndüler ve insan gibi ayrıldık.
    Ancak 3 kişi saldırarak yatırdıkları zamanlarda yani yenik durumdayken verdiğim mesajları anlamayacak kadar azgın oldukları kesin.
    Peki ne yapmalı.

-Türk yabancı ayrımı yapmadan dürüst olunmalı. Yabancı diye aldatmak hem dinimize hem de bizim yüzümüzden dinimize giremeyerek cehenneme giren bu adamlara zulüm.
    - Her serverda Turk guildler arası savaşlar sportmenlik ve savaşa hazırlık seviyesine indirilip tüm serverlarda her rank ve her kale müslümanların eline geçmeli en güçlü guild de bizim olmalı tüm bunlara sahip olduktan sonra bu adamlara göstereceğimiz anlayış bu adamlarn hakkımızdaki ve artık aynileşmiş olan türk-islam kelimeleri hakkındaki yanlış fikirlerini giderecektir.

Birlik ve beraberlik ile tüm serverlarda islamın manası olan selameti sağlamak dileğiyle. Unutmayın; hiç dinmeyen doymayan bir hırs ile kapışmak yerine, hakkın bayraktarlığını yapmak asıl zevktir."

bu dediğin imkansız !
    Neden ? :

1- Çok zenginler ve silk-gold çok ucuza alıyorlar
    2- Çok rahat ittifak kurup anlaşabiliyorlar ama biz kendi içimizde bile casusluk şarlatanlık şerefsizlik yapıyoruz
    3- Her ne durumda olursa olsun birbirlerini kazıklamaya çalışmıyorlar
    4- birbirlerine daima yardım ediyorlar biz ise küfrediyoruz
    5- Adamlar GM lerle irtibata geçip Sun item alabiliyorlar ( örn : Bright_Sun - Troy )
    6- Çok çok iyiler ve masumlar demiyorum tabiki aralarında şerefsiz olacaktır , ama bizim içimizdeki ahmaklar kadar değiller sayıları,
    7- Bilgisayarları en son teknoloji ile donatmışlar ve çok ucuza alıyorlar - bizde ise gümrük vergisi , ÖTV,KDV,DTV,DHV,E.V, KPSS ÖSS ÖYSY yese de yemesede bisürü vergiyle 300$ lık parça oluyor bizde 2000$ yani nah alırsın modu.gif
    8- Adamlar aşmışlar , alchemy konusunda paraya acımıyorlar basıyor da basıyorlar
    9- Oyunun zevkini çıkara çıkara oynuyorlar ama biz sapıtıyoruz
    10- Bu sölediğim 9 maddeye katılmayan varsa açıklayabilir sebebini !

Peki biz ne yapmalıyz konusuna gelince de ;

1- Kuveyt ve Arap yarımadası ülkelerindeki arkadaşlarla bağlantı kurmalıyız en garanti yol bu
    2- Arapça bilen arkadaşlara başvurmalıyız ( ör : kuzenim )
    3- Bizim dolandırıcı ahmaklara ders verilmeli
    4- Şarlatanlara şerefsizlere prim verilmemeli
    5- Bu söylediklerim hayal ürünüdür ! Gerçekleşmesi için çokçaba gerekiyor

Yani ; unutun siz bu işi

• Bazı dolandırıcı Türkler varken hiçbir zaman onların bize öyle davranmamasını bekleyemeyiz.
  • ya insanlar aralarında mallar oldukça olmaz bu iş
    adamlar free taxi yapıyor
    ben Türk olduğumu gizleyip free taxilere giriorum
    gerçi gizlememe gerek yok Türk olduğumu bilselerde alıyolar
    ama bu seferde Türkler bana yılışıyo
    kardeş atın varmı paran varmı o varmı bu varmı piff yani

adamlar 5 k için 15 dakika yalvarıyolar
    geçende geziom janganda
    gördüm eziğin birini kasam dedim
    aldım party e tam kaasacam
    trade attı düşündüm para vercek sandım para istedi.
    5 k pls dedi :S adamı ben kasıorum
    elalem kasmak için 30-40 k para alıyor
    bizimki benden para istiyor
    Ne garip iş .

Ondan sonra geçende geziom adamın biri party attı
    kanka nasılsın iyimisin dedi
    ya nerden tanışıyoz falan demeden para istedi

bu işler böyle piff
  • Bu gün de eğlencesine yeni char açmıştım. Adamın lvl ı benden düşük. Hala gel 20k ver seni kasayım diyordu yahu bu kadarına da
  • buyrun size yabancı dayanışması ingiliziz die tanıttık kendimizi

HRİSTİYAN MÜSLÜMAN SAVAŞLARI
  • Bikere ona bi hristiyan müslüman savaşı diyemezsin Türk-Yabancı savaşı dersin... ayrıca burda istisnalar dolu yani bu karakter yapısı sen burda 1 millete dollu millet karşılaştıryosun....
    Oyunda oranlama yaparsak en çok oyuncu türkiyeden ve almanyadan var... fransa almanya gibi ülkelerde de dolu müslüman var mısırlıda çok var oyunda bunların bi bölümü müslüman ama sen ingilizce konuştuğun kişi direk hristiyan olarak nitelendirirsen tabi daha çok hata senin deyiminle hristiyanlardan çıkar... ama unutma onlara hristiyan değil yabancı dersin...
  • müslüman-hristiya değilde türk-yabancı bıraz ole ben yabancılardan daha fazla yardım goruyorı-um bilemem rast da gelmemıs olabılırım ama durum bende boyle
  • bence zerk acıp hepsini kesmeli:D
  • ya nasıl diyim sadece sro değil çoğu alanda yabancılar Türklerden daha iyi
    çünkü Türkler işin açgözlülüğüne bakıyo (hepsi değil ama bakanı çok gördüm)
    adamlar sadece kendi kasılsın istiyo karşındakisini önemsemiyor.

yabancıların taxi sine giriyorum mesela dakkası dakkasına dolduruyorlar
    ama Türkler in taksisi nasıl diyim 20 dakka kasıp atıyorlar.

Çok kişiyi gördüm globalden Türklere küfür yağdırıyorlar.
    Bende pm atıp onlara küfrediyorum (türk deyince banada laf gelio)
    Ama adam nie boşuna küfretsinki globalden vardır nedeni.

Türkler ya çok soğuk oluyo yada hemen yılışıyo
    adamın birini kasam diyosun Türktür diyosun
    Adam partyne girdimi
    Kanka nasılsın iyimisin napıyon cart curt başlıyo
    HAdi kanka gidelim yükseklere daha kaç saat kascaz falan filan
    para verirmisin o kadar kankayız bak diyolar..
    Yok para deyincede küfür ediyolar.

böyle olmaz :S

• Önce para sonra power level olmadı ezik char açıp rocta (eskiden taklamkanda) çöpçülük yapıp orda kasan adamları rahatsız edenler ve yarım yamalak ingilizcesiyle bir iki küfür edip arsızlık edeler türkler.Oyunun içinde rahatsız edici ne bulursanız arkasında mutlaka bir türk vardır.Biryere kasmaya gidip charı eğer ordaki oyuncularda n daha hızlı ve sağlamsa ks yapmak hakkımız biraz ezik kalırsak "ks yapmasana lan onun bunun evladı" diye küfür edenlerde türk.

Yok haclı seferlerinde kafalarına aldığı darbelerden yamru yumru...........Sen bu aralar darbe aldınmı kafana?

Pvpde 1 vs 3-5ten bahsediyorsun. pvp yaparken bana buz atıp yavaşlamamamı ve karşımdaki adamın beni yatırmasını sağlayan. daha ben buff basmadan bana dalacak kadar kendine güveni olmayan yatırdığımda olgunlukla karşılayıp güzel pvp idi diyemeyiip ana avrat küfreden kin güden kaldıki yatırdığında da aynı şeyleri yapan.eziklik yapıp sonrada tanıdığı yüksek level birini çağırıp bizi kapıştıran,konu ne olursa olsun sırf küfür etmek için , global atan adama söven,yada alakasız global isteklerinde bulunan,geçen günkü türkiye-çek maçında gavur dediklerin globalden tebrikler yada vay be türkler aldı diye yorumlar yaparken yine olmayan ingilizcesiyle "fuk yu al gavurs" diye mesaj atanda türkler....

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.