Şimdi Ara

işlemci adına zor bir soru :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , işlemci amd 9590 5.0 de turboda çalışıyor , bunu amd ekran kartı control centerdan ,cpu gücünden 4.0 ghz e sınırlamıştım :D

sonrasında nvıdıa eski bir kart taktım ve amd driverı sildim :D

şu an amd driver silinik olmasına rağmen ,amd kartı takmadan ve format atmadan :D

cpu4.0 ghz sınırını nasıl kaldırırız :D üstadlar cevap versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 24 Eylül 2015; 11:43:00 >

• Amd overdrive programını indirip dene olmaz ise bios'dan halledersin
  • biostan olurmu müdür :D zaten orda normal ayarlı , işletim sistemi kısınca bios ne yapsın. amd overdrive çözüm olabilir , amd kalıntı dosyaları sildim 4.7 ghz e düzeldi ama şimdide turbo çalışmadı hahaa :D lanet amd
  • ozzzy222 kullanıcısına yanıt
    Bios'u sıfırlarsan düzelir. Şuan sadece turbo modu çalışmıyor ise bios'dan bak kapalı durumda olabili.
  • Yok ya duzelmedi biostan olmaz hersey acik windows kisiyor ya firmat yada ati kart takilacak neyse artik bi sure boyle calissin over drive dan rest attim duzelmedi msj control center yukledim ondanda olmadi driveri silince sifirlamamasi amdnin buyuk ayibi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows üzerinden yazılımla müdahale etmek sorunu çözebilir

kullandığınız anakartın yazılımını deneyiniz
  • Denedim olmadi turbo calismio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Driver ı kaldırdığınız zaman , normal şartlarda driver ın sistem üzerindeki tüm fonksyonlarının durması gerekiyor lakin böyle olmamış gibi gözüküyor.

REGEDIT üzerinden driver dizinini bulup manuel olarak kapatabilirsiniz o özelliği.REGEDIT içinde bulunduğu dizine internetten bakın , ben AMD kullanmadığım için bulunduğu dizini bilemiyorum malesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.