Şimdi Ara

İşlemci-Anakart-EkranKartı Uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakartım Gigabyte 990FXA-UD5 , işlemcim AMD Phenom ii x6 1055T 2.80 Ghz , Ekran kartım nvidia geforce gtx 760 . Başlıkta da belirttiğim gibi diğer ikisinden farklı olan ekran kartım (nvidia) . Diğerleri zaten amd işlemci ve amd uyumlu anakart . Bazı oyunlarda fps düşüklüğü almamın sebebi ekran kartımın amd olmamasından kaynaklı mıdır yani iyi model AMD ekran kartı alırsam fps ne kadar artar?
    oyunlar : lol , cs , h1z1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyword400 -- 22 Temmuz 2016; 11:12:17 >

• keyword400 K kullanıcısına yanıt
    %100 artar emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyword400

Arkadaşlar anakartım Gigabyte 990FXA-UD5 , işlemcim AMD Phenom ii x6 1055T 2.80 Ghz , Ekran kartım nvidia geforce gtx 760 . Başlıkta da belirttiğim gibi diğer ikisinden farklı olan ekran kartım (nvidia) . Diğerleri zaten amd işlemci ve amd uyumlu anakart . Bazı oyunlarda fps düşüklüğü almamın sebebi ekran kartımın amd olmamasından kaynaklı mıdır yani iyi model AMD ekran kartı alırsam fps ne kadar artar?
    oyunlar : lol , cs , h1z1

Elindeki 3 parça da gayet iyi.. özellikle anakart ve işlemci.. LOL, CS gibi oyunlara elindeki ekran kartı ve işlemci yeterlidir.. H1Z1 ise daha güncel ve güçlü bir oyun olduğu için FX serisi bir işlemci ile daha iyi verim alabilirsin.. Ama masraf yapmadan önce kasayı güzelce bir temizle.. işlemci macununu yenile.. sonra işlemcide harici işlemci soğutucu ve uygun, kaliteli bir PSU varsa elinde işlemciye biraz O.C. yapmayı dene.. o anakart ile 3.2 - 3.3 GHz gibi değerleri rahat görmen lazım.. tabi kasa da geniş, havadar ve bol fanlı bir model ise.. Son olarak RAM miktarı düşükse onu da biraz takviye yapman işe yarayacaktır..

• Teşekkürler
  • keyword400 K kullanıcısına yanıt
    quote:

fps düşüklüğü almamın sebebi ekran kartımın amd olmamasından kaynaklı mıdır

Hayır Asla böyle bir durum yok

O sistemde düşük performans alıyorsan önce sistemi bir temizle dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyword400

Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.