Şimdi Ara

İşlemci-Anakart-Ram Güncelleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    @ByMr.Brain;
    Sadece renk farklılığını belirtmek için konulmuş işaretler onlar. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Söylediğim parçaları aldım. Haftasonu parçaları takıcam. Eğer aceleniz yoksa çalıştırdıktan sonra size geri bildirim veririm. Ama bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Listeyi gereksiz uzatmayalım diye koymamışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spy55

@ByMr.Brain;
    Sadece renk farklılığını belirtmek için konulmuş işaretler onlar. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Söylediğim parçaları aldım. Haftasonu parçaları takıcam. Eğer aceleniz yoksa çalıştırdıktan sonra size geri bildirim veririm. Ama bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Listeyi gereksiz uzatmayalım diye koymamışlardır.

@ByMr.Brain ;
    Ram'ler bios güncellemesinden sonra sorunsuz bir şekilde çalıştı
  • quote:

quote:

@ByMr.Brain;

@ByMr.Brain ;
    Ram'ler bios güncellemesinden sonra sorunsuz bir şekilde çalıştı

Hocam hayirli olsun, ben de ne yaptiysam yapayim asus b350 plus ile cmu16gx4m2c3000c15 ramlari 3000 mhz ye cikartamadim. 1467 mhz de calisiyorlar.

• ByMr.Brain kullanıcısına yanıt
    Bios güncellemesi yaptınız mı?
  • quote:

Bios güncellemesi yaptınız mı?

Evet. Cokca sey yaptim ama sonuca ulasamadim...
  • O kadar para dökmenize gerek yok anakarta ASUS B350M Prime Plus çoğundan daha kaliteli(en azından msi tomahawkdan)
  • ByMr.Brain kullanıcısına yanıt
    O zaman en sağlıklısı asus'la veya ram üreticisi ile iletişime geçmek olur. Malesef yardımcı olamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.