@ByMr.Brain; Sadece renk farklılığını belirtmek için konulmuş işaretler onlar. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Söylediğim parçaları aldım. Haftasonu parçaları takıcam. Eğer aceleniz yoksa çalıştırdıktan sonra size geri bildirim veririm. Ama bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Listeyi gereksiz uzatmayalım diye koymamışlardır.
quote:
Orijinalden alıntı: spy55
@ByMr.Brain; Sadece renk farklılığını belirtmek için konulmuş işaretler onlar. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Söylediğim parçaları aldım. Haftasonu parçaları takıcam. Eğer aceleniz yoksa çalıştırdıktan sonra size geri bildirim veririm. Ama bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Listeyi gereksiz uzatmayalım diye koymamışlardır.
@ByMr.Brain ; Ram'ler bios güncellemesinden sonra sorunsuz bir şekilde çalıştı
quote:
quote:
@ByMr.Brain ; Ram'ler bios güncellemesinden sonra sorunsuz bir şekilde çalıştı
Hocam hayirli olsun, ben de ne yaptiysam yapayim asus b350 plus ile cmu16gx4m2c3000c15 ramlari 3000 mhz ye cikartamadim. 1467 mhz de calisiyorlar.
ByMr.Brain
kullanıcısına yanıt
Bios güncellemesi yaptınız mı?
quote:
Bios güncellemesi yaptınız mı?
Evet. Cokca sey yaptim ama sonuca ulasamadim...
O kadar para dökmenize gerek yok anakarta ASUS B350M Prime Plus çoğundan daha kaliteli(en azından msi tomahawkdan)
ByMr.Brain
kullanıcısına yanıt
O zaman en sağlıklısı asus'la veya ram üreticisi ile iletişime geçmek olur. Malesef yardımcı olamıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme