Merhaba arkadaşlar. Önümzüdeki günlerde bahsettiğim 3 parçayı değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçe 2200TL . Ekran kartım ASUS 560ti 448core ve güç kaynağı olarak corsair 700w 80+ kullanıyorum.
Kendimce şöyle bir 3 lü kombinasyon buldum yorumlarınızı bekliyorum.
İşlemcide kesin karar kıldım arkadaşlar, diğer parçalar üzerinde hala araştırma yapıyorum. 6700k nın soğutucusu olmadığı için sıvı soğutmaya geçene kadar ucuz bir hava soğutmalı işlemci soğutucusu arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
bende pc topluyorum ve baya arastirdim asus z170pro ve i7 6700k karar kildim tam bir yorum yapamiycam ama bu iki parca bence yeterince iyi ve performansi cok artirir, overclock kullanmayacaksan eger h170pro ve i7 6700 al derim daha ucuz
seçtiklerin güzel. artan bütçeyle silverstone tundra sıvı soğutma alabilirsin sanırım.yada daha sonra daha kaliteli bi soğutma almak istiyorum dersen ramleri 2x8 yapmanı tavsiye ederim.
Yorumlarınız için teşekkürler öncelikle.
@Aka1995 6700K konusunda kararlıyım uzun bir süre işlemci konusunda sorun yaşamamak için , overclock olması benim için ileriye yönelik bir artı olur diye düşünüyorum.
@gnalper Aslında önceliğim bütçenin tamamını kullanmaktansa biraz artırıp indirimlerde SSD ve HDD almak olacak, belki bide ekran kartı üstüne ekleyip. RAM konusunda dediğin gibi yapabilirim eğer hesaplı bir 2x8 bulabilirsem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme