Şimdi Ara

İşlemci çok ısınıyor lütfen yardım edin... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu bilgisayarcılardan hayır gören yok galiba. 4-5 sene önce bana da ısrarla gtx 460 istememe rağmen gt 210 falan verecekti neredeyse. Allah'a şükür bu teknoloji marketleri yaygınlaştı da kurtulduk.

• Internet ve videolu rehberler bu kadar yayginlasmisken bence kendi elinizle toplayin sizin sisteminize en yakın toplama videosunu açıp izleyin daha sonra adım adım takip ederek montaja başlayın hem kendiniz toplamış olursunuz hem içiniz rahat eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

Bakkaldamu toplattin ?

Hahahah sorma hocam ya kasayı bi görsen ağlıyordu dün gece allahtan çözebildim durumu ama hala içim rahat değil

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Şu bilgisayarcılardan hayır gören yok galiba. 4-5 sene önce bana da ısrarla gtx 460 istememe rağmen gt 210 falan verecekti neredeyse. Allah'a şükür bu teknoloji marketleri yaygınlaştı da kurtulduk.

Dediğiniz gibi şu bilgisayarcılardan hiç hayır gören yok benden daha iyi biliyorlardır diye götürdüm adam ne harddiski bağlamış ne soğutucunun bağlantılarını doğru düzgün yaptı hele bir de kasanın içini görseniz siz her yer her herde ne yapacağım bilmiyorum, adam kasaya gücü verdi açılsın da nasıl olursa olsun diye, windowsu kurdu harddiski takmamış SSD takılı sadece windows kurulu ona da driverları kurmadı ne anakart LAN driverini yüklemiş bide henüz optik okuyucu almamıştım, bilgisayarda sadece masaüstünde durup biosu falan görüntüleyebiliyordum. Hayatımda hiç bilgisayar toplamayan ben kendimden şaştım, diğer bilgisayardaki optik okuyucuyu bilgisayara takıp anakartın kurulum CD sinden LAN driveri yükledim, cpu fan bağlantılarını tekrar yaprım, biostan ram 2133MHZ görünüyordu onu XMP ile 3000'e çıkardım bendeki ramler 3000 MHz , geri optik okuyucuyu söktüm diğer kasaya bağladım kasayı bir saat falan çalıştırdım sürekli sıcaklık değerlerini izledim. Kendimden ben bu kadarını beklemiyordum.

quote:

Orijinalden alıntı: wolwes

Internet ve videolu rehberler bu kadar yayginlasmisken bence kendi elinizle toplayin sizin sisteminize en yakın toplama videosunu açıp izleyin daha sonra adım adım takip ederek montaja başlayın hem kendiniz toplamış olursunuz hem içiniz rahat eder.

Abi dediğin gibi internetten video izleyip falan kasayı toplarım, ama kasanın içinde birsürü kendisiyle beraber gelen kablo var. Boşta duran da var işe yarayan da var. Hayatımda daha önce hiç kasa tolamadım. Kablo bağlantılarını yapmayı bilmiyorum. Mesela ön taraftaki USB - Microphone - Headset - Reset - PWR tuşunu falan bağlamayı bilmiyorum, harddisk nasıl takarız onu bilmiyorum. Tek başıma yapamayacağım gibime geliyor ama Kuşadası'nda yaşıyorum burda zaten maksimum 5 tane bilgisayarcı var onlar da dünkü gibi sorun yaşadığım türden onlara da vermek istemiyorum. Anlayan birisinin bana yardım etmesi gerek tek başıma yapamam ki ben :(

CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR...

• Bir elinize anakartın kullanma kılavuzunu öbür elinize tornavidayı alın yapamayacağınız hiç bir şey kalmaz
    Bütün kablo bağlantıları vs. hepsi anakartın kitapçığında gösterilir. Zaten kasanın bağlantılarında da ne olduğu yazar; usb, hd audio vs. gibi

PSU'dan çıkan kablolarında takılabileceği tek yer vardır karıştırmanız imkansız her soketin şekli farklıdır.
    O kasaya çok güzel kabo düzenlemesi yapılır bknz:http://benchmarkreviews.com/wp-content/uploads/2014/09/Corsair-780T-Final-Build.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Bir elinize anakartın kullanma kılavuzunu öbür elinize tornavidayı alın yapamayacağınız hiç bir şey kalmaz
    Bütün kablo bağlantıları vs. hepsi anakartın kitapçığında gösterilir. Zaten kasanın bağlantılarında da ne olduğu yazar; usb, hd audio vs. gibi

PSU'dan çıkan kablolarında takılabileceği tek yer vardır karıştırmanız imkansız her soketin şekli farklıdır.
    O kasaya çok güzel kabo düzenlemesi yapılır bknz:http://benchmarkreviews.com/wp-content/uploads/2014/09/Corsair-780T-Final-Build.jpg

Abi çok güzel ya efsane yapmış kim yaptıysa bugün düzenleyeceğim tekrardan kendim yapacağım tüm bağlantıları. Bunun gibi birşey yapacağım

• Bora Yıldırım kullanıcısına yanıt
    Şöyle adamlar dükkan açıyor yazık sorunun çözüldüğüne sevindim dostum güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Şöyle adamlar dükkan açıyor yazık sorunun çözüldüğüne sevindim dostum güle güle kullan.

Hocam çok sağol gece çok korktum bişey olcak diye o saatte yardımcı oldunuz bana gerçekten sağolun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.