Merhaba;
Başlıkta da belirttiğim gibi, bir sistem toplayacağım. Sistemde kullandığım anakart, ASUS ROG X670e Crosshair Hero ve işlemci soğutucusu olarak da Arctic Liquid Freezer III 360mm. Soğutucuyu kasanın üstüne takacağım. Kullanmayı düşündüğüm kasa da ASUS ROG Helios. Bu kasada, ASUS'un kendi sitesinde şöyle bir ibare var; "soğutma desteği (üst): Radyatör + fan kalınlığı: Maksimum 60 mm" kullanacağım soğutucunun radyatör kalınlığı 38mm (Foto1) ve fan kalınlığı da 25mm. Total'de 63mm'lik bir alan ihtiyacım olacak. 60mm sınırını 3mm aşmış oluyorum fakat şöyle de bir şey gördüm, bir videoda sanıyorum ki ASUS Ryujin 360 Mm'lik bir sıvı soğutma takılmış fakat alta da üste de fan takılmış. İki fanın kalınlığı ve radyatör 80mm civarı yapabilir. (Foto2) Nasıl oluyor ve ben 63Mm'lik soğutmamı taktığımda anakart mosfet ve soğutma bloklarına çarpar ve sorun yaratır mı ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..
(Foto1)
(Foto2)
|
3000 TL'ye oyuncu sistem tavsiyesi
|
UPS veya Akım Korumalı Priz [ öneri ]
|
|
|
|
Optik Sürücü ( DVD-RW ) Önerisi Olan ??
|
|
SSD - M.2 Anlayanlar, yardım lütfen..
|
Anakart : Asus ROG Maximus VIII Hero | İşlemci : Intel Core i7 Skylake 6700K 4.0 | Ekran Kartı : Evga GTX 1070 SC | Ram : Corsair Vengeance LPX 16gb (2x8) 3000 MHz CL15 | İşlemci Soğutucu : Corsair Hydro Series H115i | HDD : Western Digital Blue 1 TB 7200 RPM | SSD : Samsung 850 Evo 250 GB | P.S.U : Evga Supernove G2 650W 80 Gold Modüler | Kasa : Corsair 780T Full Tower |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 159
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 2.683 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware