Bildirim
işlemci değişimi
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Everest Ultimate Edition programı ile anakartının marka ve modelini öğrenip buraya yazarsan yardımcı olabiliriz.
Everest Ultimate Edition ==>http://forum.donanimhaber.com/m_22393337/mpage_1/key_//tm.htm -
arkadaşlar benim aldığım işlemci GIGABYTE GA-8IPE 1000 MK (socket-478) ın p4 3 ghz işlemcisi.sadece işlemciyi aldım arkadaştan. şimdi ben buna uygun bi ana kart arıyorum.bendeki anakart 845 yavaş kalıyor.266 ile çalışıyor
ben bu gıgabyte ın işlemcisine uygun bi anakart almak istiyorum.ekran kartım var. quadro fx500/600
harici ses kartım var creative nin 4+1
işlemci zaten arkadaş verdi.ethernet kartım var.
7200 rpm harddiskim var. 512 mb lık 6 adet ram var.
Ben bu elimdekilerle bi anakart almak istiyorum sadece.tavsiyelerin varsada söleyin lütfen.
mesela çift işlemcili istemiyorum.çünkü o zaman bi işlemci daha almam lazım.zaten ev kullanıcısıyım.
örneğin kasa her anakarta uyumlumu.kasada almam gerekiyormu.benim şu an kullandığım kasa var zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betsalel -- 22 Ekim 2009; 9:31:26 > -
şu an kullandığım ana kart 845 D-AV intel 845 socket 478 ATX
p4-478-ddr sdram -
arkadaşlar işlemciyi taktım.termal macun sürdüm.pc yi açtım.fakat açılmadı.
sadece pc nin kırmızı ışığı surekli yanıyor.ama pc açılmıyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: betsalel
arkadaşlar benim aldığım işlemci GIGABYTE GA-8IPE 1000 MK (socket-478) ın p4 3 ghz işlemcisi.sadece işlemciyi aldım arkadaştan. şimdi ben buna uygun bi ana kart arıyorum.bendeki anakart 845 yavaş kalıyor.266 ile çalışıyor
ben bu gıgabyte ın işlemcisine uygun bi anakart almak istiyorum.ekran kartım var. quadro fx500/600
harici ses kartım var creative nin 4+1
işlemci zaten arkadaş verdi.ethernet kartım var.
7200 rpm harddiskim var. 512 mb lık 6 adet ram var.
Ben bu elimdekilerle bi anakart almak istiyorum sadece.tavsiyelerin varsada söleyin lütfen.
mesela çift işlemcili istemiyorum.çünkü o zaman bi işlemci daha almam lazım.zaten ev kullanıcısıyım.
örneğin kasa her anakarta uyumlumu.kasada almam gerekiyormu.benim şu an kullandığım kasa var zaten.
sen sadece bi anakart tavsiyesi istiyorsun anladıgım kadarıyla ama baya karıştırmışsn sanki turkcenmi iyi degil sabah sabah uykusuzlktanmı cumlelerini yanlış kuruyorsun bi server pc mi kurmak istiyorsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X