Şimdi Ara

İŞLEMCİ DEĞİŞTİRDİM BİLGİSAYAR AÇILMADI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞU ANDA PC DE E6550 İŞLEMCİ VAR. BUNUN YERİNE Q9400 İŞLEMCİ ALDIM VE TAKTIM. AÇILIŞ DÜĞMESİNE BASTIĞIMDA İŞLEMCİ FANI VS ÇALIŞIYOR ANCAK HİÇ GÖRÜNTÜ ALAMADIM. DAHA SONRA TEKRAR DAN E6550 İŞLEMCİYİ TAKDIM, BİLGİSAYAR HİÇ BİR SORUN OLMADAN ÇALIŞTI. EKRAN KARTI ATİ HD 4770. KASA AOPEN PSU 350 LİK. AMA PSU UZERİNDE MAX.120V YAZIYOR.

ACABA PSU MU YETERSİZ KALIYOR?? CÜNKÜ Q9400 ÜN ÇALIŞMA ARALIĞI MAX.145V CİVARI YAZIYOR. ŞİMDİ PSU YUMU YÜKSELTMEM GEREK BİLEN USTALAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

• ANAKART,

gigabyte 965p-ds3
  • anakartın sol alt köşesinde rev 1.0 2.0 yada 3.3 yazması lazım öncelikle ona bak seninki hangisi.

eğer 1.0 yada 2.0 ise anakartın işlemciyi desteklemiyor.
    eğer 3.3 ise f14 biosu ile destek geliyor.

bu durumda e6550 ile sistemi açıp aşağıdaki linkten biosu indirip güncelledikten sonra yeni işlemciyi takmalısın.

dikkat et revizyon 3.3 değilse anakartına bu biosu kurma uçurursun.

http://download.gigabyte.eu/FileList/BIOS/motherboard_bios_ga-965p-ds3_f14.exe
  • İŞLEMCİ DEĞİŞTİRDİM BİLGİSAYAR AÇILMADI. rev3.3 yaziyor kutusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İŞLEMCİ DEĞİŞTİRDİM BİLGİSAYAR AÇILMADI.

flash bellegi görmüyor nasıl yapabilirm bios güncellemeyi
  • zeki1981
    Tarih 17 Ocak 2018 10:35
    anakartın sol alt köşesinde rev 1.0 2.0 yada 3.3 yazması lazım öncelikle ona bak seninki hangisi.

eğer 1.0 yada 2.0 ise anakartın işlemciyi desteklemiyor.
    eğer 3.3 ise f14 biosu ile destek geliyor.

bu durumda e6550 ile sistemi açıp aşağıdaki linkten biosu indirip güncelledikten sonra yeni işlemciyi takmalısın.

dikkat et revizyon 3.3 değilse anakartına bu biosu kurma uçurursun.

http://download.gigabyte.eu/FileList/BIOS/motherboard_bios_ga-965p-ds3_f14.exe

zeki1981 çok saol kardeşim. olay dedigin gibi biosun güncelleyince çözüldü. ama işlemci olarak q9400 varken hala e6550 yazıyordu. biostan cpu ayarı yapınca q9400 olarak düzeldi. burdaki arkadaşlar gerçekten dışardaki sözüm ona pc tamircilerini her türlü geçer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.