Bildirim
İşlemci Driverini Bulamama Sorunu (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Health sekmesinin de görüntüsünü gönderin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu harddiskle alakalı değilmi ya ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ulas53
mesela lol den 200fps alıyordum artık 50 zor görüyorum :D hadi allah aşkına yardım edin içim hiç rahat değil :(
Nvidia ekran kartı kullanıyorsan dikey senkronizasyonu kapat diğer adı vsync oyundaki ayarlar bölümünde olanıda kapat fps yi bunlar sabitler 60 fps ye
yok sorun o değil intel core i5 650 3.20 ghz işlemcinin driverini bulamıyorum aygıt yöneticisi ve bilgisayardan driveri silinmiş :( -
quote:
yok sorun o değil intel core i5 650 3.20 ghz işlemcinin driverini bulamıyorum aygıt yöneticisi ve bilgisayardan driveri silinmiş :(
Işlemcini ayrı bi driverı olmaz yüklenmez windows kendi tanır ışlemcini anakartın modeli ne
-
Harddisk ömrünü doldurmuş 28.1ms erişim süresi çok fazla. Bilgisayarın geç açılması da tamamen bundan kaynaklanıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ama bende driveri yok onun bide görüntü bağdaştırıcılarında ekran kartının altında bitane daha olması gerekmiyormu intel hd grapicsh diye ? -
bilgisayarı atombilişimden 1 ay önce aldım meğer adamlar 2.el satıyormuş allah kahretmesin :( boşa para verdim -
tamam çok saolun ama kazıklandım :( -
esonic diye bişey -
intel hd graphic olmaz çünkü o işlemcinin içinde ekran kartı yok. 6-7 sene öncesinin işlemcisini almışsın. Yazdıklarına bakılırsa bilgisayarın b'sinden anlamıyorsun onun için oyunda düşük fps almanın bin çeşit nedeni olabilir. Büyük ihtimal virüsler halay çekiyordur o sistemde. -
quote:
esonic diye bişey
Hangi modeli mesela harf rakam yazıyormu cd si yokmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X